• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini beğenmeyen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off kızlar yea bnm nası bi tipim var.ışıkda güsel görünürom az ışıklı ortamda farkklı görünürm kendi odamda güsel görünürüm salona geçerm tipim kötü görünür.( salon daha aydınlık olur). saçımı bağlarım kötü görünürüm yana atsam güzel görünürüm.bi gün rimel sürerim yakışır bi gün yakşmaz.geçen sene ne kadan datlu bi kızdım. tipim nası kayıyo annamıorm. bi küpe taksam çirkin oluorm:a015: tipim sabit durmuoki bi.herzaman kötü görünsem dicem bn buyum. ama bi gün güzel görünüp bi gün kötü görünmek cnımı çok sıkıoo:çok üzgünüm: her sabah odamda kendimi süslüom beeniom kendimi salona geçiom ıyy tipe bak diorm orda ne güseldm offffff..:çok üzgünüm: çok yüzeysel bi insanmdr tuh halimle ilgilide olamaz. kendimi çok seviorm ayrıca..ama sıkıldım bunndan.sonuçda bizimde sosyal hayatımz var hoşlaşdıımız deluanlılar var:D

Son düzenleme:
Bazen de ben kendimi beğenmiyorum. aslında hepsi kendine bakmakla ilgili saçlarınıza şekil verip biraz da makyajla insan kendini daha iyiy hisedebiliyor ama ben de bu duygudan kurtulamıyorum.

off kızlar yea bnm nası bi tipim var.ışıkda güsel görünürom az ışıklı ortamda farkklı görünürm kendi odamda güsel görünürüm salona geçerm tipim kötü görünür.( salon daha aydınlık olur). saçımı bağlarım kötü görünürüm yana atsam güzel görünürüm.bi gün rimel sürerim yakışır bi gün yakşmaz.geçen sene ne kadan datlu bi kızdım. tipim nası kayıyo annamıorm. bi küpe taksam çirkin oluorm:a015: tipim sabit durmuoki bi.herzaman kötü görünsem dicem bn buyum. ama bi gün güzel görünüp bi gün kötü görünmek cnımı çok sıkıoo:çok üzgünüm: her sabah odamda kendimi süslüom beeniom kendimi salona geçiom ıyy tipe bak diorm orda ne güseldm offffff..:çok üzgünüm: çok yüzeysel bi insanmdr tuh halimle ilgilide olamaz. kendimi çok seviorm ayrıca..ama sıkıldım bunndan.sonuçda bizimde sosyal hayatımz var hoşlaşdıımız deluanlılar var:D

Ahahahaahah :60::60::60:

Süper yazmışsın. Gülgüm gece gece. Çok sevimli. :1::1::1:

kıslar biliyorum bunca şeyin içinde en saçma olan sorunlardan biri ama ben kendimi beğenmiyorum güvenim yok kendime aynaya baktığımda sürekli bi eksiklik arıyorum ve bu beni gerçekten mutsuz ediyor etrafımdan kimseden çirkinsin lafını duymadım hep güzel şeyler duydum ama nedense beğenemiyorum kendimi benim gibi düşünenler var mı?:delphin:

Aynen bende senin gibi düşünüyorum yaa ne yapacağız :)

Aslında her aynaya baktığımda şükrediyorum . tamda begendıgım sekılde yuz hatlarım , gözlerim , dudaklarım vaar ..

Ama bazen sanıım ruhsal bunalımla yada kılo almakla alakalı kendımı cok cırkın buluyorum ..

Birde makyaj ınsanı cok degıstırıyor : resımlerıme bakıyorum bır rımel , goz kalemı bır saçımı duzleştırmemle bambaşka bırı oluyorum :)

magdelena bende aynı senin gibi düşünüyorum odamda süsleniyorum püsleniyorum banyodaki beyaz ışığı açınca haydaaa bütün havam kaçıyo :D nevar ne yok en ince ayrıntısına kadar meydanda yüzdeki bi iz bi tüy vs.:52: sonra havam kaçık kaçık dışarı çıkıyorum dolayısıyla ezik büzük davranışlar sergiliyorum :18: ama sonra çevreme bakıp şükrediyorum elim yüzüm düzgün sonuçda gözüm görüyo kulağım duyuyo her uzvum çalışıyo :)napalım yani heran moda çekiminden çıkmış gibi olunmaz zaten..:68:

Insan oglu farkli farkli hayartilmis.. ben halimden sukrediyrm ve kendimi begeniyorum.
Kendisini begenmeyen kendisine olan bir guvensizlikten oldugunu ve kendine haksizlik yaptigini dusunuyrm.

Sürekli kendimde kusur arıyorum :5: Sanırım son zamanlarda kötü bir ruh haline sahip olduğum için .Off bilmiyorum işte ...

Son düzenleme:

Gece gece buna koptum.Allah iyiliğinizi versin :1:

Allah'a binlerce şükrediyorum...herşeyden önce sağlık tabikide.güzellikse her insanın arzu ettiği bir durumdur vede önemlidir.lakin insan ilk tanıştığı bir kişide bir topluluk içersine ilk bakış ilk izlenim çok önemli,sonrasında ise zekalarıyla ve tavırlarıylada karşısındaki insanı etkileyebilir.bu sebeple çok güzel olabilir ama ağzını açınca bir çuval inciri berbat edip,itici olabilir..yada tam tersi sıradan bir kişiliktir ama konuştukça devleşir,gözüne ayrı bir güzel gelir o an o kişiye bakışın değişebilir.güzellik kısa süren bir sanattır.:34:

bende bazen kendimi miss world gibi görüyorum, aynanin karsisindan ayrilmiyorum :90:
bazende "ayy cok cirkinsin be özlem, git en iyisi uyu belki uyandiginda yine güzellesirsin" diyorum :68:

bende bazen beğenmem kendimi..saçımı bi o yana bi bu yana atarım yinede beğenmem zaman zaman..
ama kendimi şımartmayı çok iyi bilirim..kendini kötü hissedince aynayı kapat ve kendini en güzel halde hisset senden güzel yokmuş gibi şımart bazen işe yarıyor işte..yalnız pek kapılmayında dünyayı yaratmış gibi demesinler:)
herkesçikler güsel be yaa:nazar:

bende bazen kendimi miss world gibi görüyorum, aynanin karsisindan ayrilmiyorum :90:
bazende "ayy cok cirkinsin be özlem, git en iyisi uyu belki uyandiginda yine güzellesirsin" diyorum :68:

buda iyimiş:):81:

hele bir aynaya bakmayagöreyim, ne kusurlar ne dertler çıkartırım meydanaaaa:50:

Çok beğeniyorum Allaha şükür..! :)

beğeniyorum,normal boyutlarda..çok tatlısın diyorum kendime öpesim geliyo bazen:13:
kişi kendini beğenmeli,aşırıya kaçmadan.kusurlarını bile sevmeli.
ama bazen özgüvenm düşük olabiliyo,öyle zamanlarda sevimsizleşmiş gibi hissediyorum, ki öyle..
fiziksel özelliklerime gelince;boyum biraz daha uzun olabilirmiş:97:

Back