• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini beğenmeyen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzelim ama şişkoyummmm tammm 63 kiloyummm buna takmış vaziyetteyim bu aralarrr:((

öfffffff bende kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum
doğum yaptım 53 kaldım 53 düştüm tekrar ama ne giydiğim yakışıyor nede giymediğim.
aynaya bilebakmak istemiyorum şu hamile kalmadan önce 45 kiloydum hamile kalabilmek için kilo almıştım tekrar 45 yada 48 kilo olsam belki ama biraz zor

genelde begeniyorum kendimi cok nadiren krize giriyorum ozaman kusur buluyorum ama aksi taktirde begenirim ve begenilirim

aslına bakarsanız benimde kendimi begenip begenmemem ruh halime göre değişiyor bazen kendimi pek begenmiyorum.bazende begeniyorum

evt ruh hali çok önemli insanın kendini beğenip beğenmemekte...

Kendimi beğenirim genelde ... Beğenmediğim zamanlar beğendirene kadar süslenirim ...Güzel bir duşa girerim mis gibi hissederim...
Biz kendimizi beğenmezsek , karşımızdaki kişi nasıl beğensin dimi ama...

kaydirigubbakcemile5bende kendimi beğenmyrm bazen yaa boyumuu hele kii çok kısaaa.ya bana çirkin dien olmadı hiç beğenirler genelde ama ben bu boy konusuna çok takıyorm yaa.bütün olarak bakınca bi de bakm yapıp özen gösterdimi herkes güsell yah salla gitsn

kendimi beğenmeme sorunlarım ergenlikte kaldıı... çok uzunum diye depresyona girmiştim mesela... şiimdi herkes bayılıyorrr =) sonra biri bana kedi gözlü demişti gözlerimde ela.. anneme yalvarmıştım lens için.. 14-15 yaşlarımda.. şimdi hiç öyle miyim.. kendimi çok çirkin bulsam bile çok güzzelim diyorumm =)

ayy olmazmı şekerim benim konuları bi araştırsan yok oram öle yok buram böle şuramda şu çıkıo şuram beyazladı....yani bana ait başka konu bulamayabilirisn :bbo:

Bu aralar çok takıntılıyım güzelliğim konusunda. Kilom 50 ve yıllardan beri ilk kez kendimi beğeniyorum ancak tek lokma yemek bile istemiyorum eski kiloma dönerim korkusuyla. Beslenmediğim için bünyem gittikçe zayıflıyor, çok yorgun hissediyorum kendimi.

benim dönemler halinde değişir aynaya bakarım bizim 35'lik çıtır bozulmuş derim ertesi gün koaförümde soluğu alırım o akşam aynaya baktığımda wayy be 35imde halaa çıtırm derim kendime olayı kapatırım. şaka bir yana zannederim genç bir kardeşimizsin biçimle uğraşılan yaşlardasın ama dilerim en kısa zamanda " öz" le uğraşacak olgunluğa erişirsin kendini seversin özün güzel olsun güzellik emanet vakti gelince geri alınacak.....

bende kendimi hiç begenmiyorum ya vücut olarak bir sorunum yok fiziğimi beğeniyorum da yüzümü hiç beğenmiyorum anneme arkadaşlarıma sorduğumda ben güzel miyim diye güzelsin cevabını alıyorum ama herkez böyle derdi herhalde ama çirkinim biliyorum insanların yüzüne bakmaya çekiniyorum bu yüzden zaten kişiliğimle ilgili sorunlarımda var bayağı kendimi çok ezik hissediyorum çok utangaç ve çekingenim girişken değilim içe kapanığım konuşurken çok takılıyorum herhangi bir şeyi doğru düzgün anlatamıyorum biris bişey sorduğunda hemen cevabı veremiyorum bayağı düşünüyorum ve korkarak veriyorum cevabı ya dalga geçilirse ya saçmaysa diye bazen aynaya baktığımda kendimi beğeniyorum ama sosyal ortama girdiğimde hemen her yönden kendimi küçük görmeye başlıyorum kendimi çirkin hissedşyorum kimse yüzüme bakmıyor diye düşünüyorum çok sus pus oluyorum biri benle konuşmadıkça kimseyle konuşmuyorum konuşmak istiyorum ama konuşcak konu bulamıyorum konuştukları konu genelde sevgilileri ta da arkadaşlarının dedikoduları ben 16 yasındayım ancak daga bi çıkma teklifi bile gelmedi beni kim beğenirki bu yüzden bu konu hakkında bişeyim yok konuşamıyorum hiç karşı taraftan ilgi görmedim değer görmedim benim yaşımdaki kızların bi sürü erkek kankası var sevgilisi var bende bişey yok bu yüzden kendimi çok değersiz hissedip beğenmiyorum çok mutsuz oluyorum...

ben kendimi beğenirdim ama eşim işe yaramaz olduğumu söyleye söyleye kendime olan güvenimi sııfıra indird i.artık beğenmiyorum...

Senin yerinde olsam bunun aksini ispatlamaya çalışırdım eşime. Makyaj yapar, süslenir, daracık ve seksi kıyafetler giyer, spora yazılıp incecik olur ve etrafımdakilerin bana bakışıyla onu çatlatırdım. Hala beğenmediğini söylüyorsa yanlış kişiyle evlisin demektir.

Bence tabi.

Bir begenirim bir begenmem. O gun nasil gorundugume, suratimda yeni sivilce olusup olusmamasina vs bagli.

bende kendimi hiç begenmiyorum ya vücut olarak bir sorunum yok fiziğimi beğeniyorum da yüzümü hiç beğenmiyorum anneme arkadaşlarıma sorduğumda ben güzel miyim diye güzelsin cevabını alıyorum ama herkez böyle derdi herhalde ama çirkinim biliyorum insanların yüzüne bakmaya çekiniyorum bu yüzden zaten kişiliğimle ilgili sorunlarımda var bayağı kendimi çok ezik hissediyorum çok utangaç ve çekingenim girişken değilim içe kapanığım konuşurken çok takılıyorum herhangi bir şeyi doğru düzgün anlatamıyorum biris bişey sorduğunda hemen cevabı veremiyorum bayağı düşünüyorum ve korkarak veriyorum cevabı ya dalga geçilirse ya saçmaysa diye bazen aynaya baktığımda kendimi beğeniyorum ama sosyal ortama girdiğimde hemen her yönden kendimi küçük görmeye başlıyorum kendimi çirkin hissedşyorum kimse yüzüme bakmıyor diye düşünüyorum çok sus pus oluyorum biri benle konuşmadıkça kimseyle konuşmuyorum konuşmak istiyorum ama konuşcak konu bulamıyorum konuştukları konu genelde sevgilileri ta da arkadaşlarının dedikoduları ben 16 yasındayım ancak daga bi çıkma teklifi bile gelmedi beni kim beğenirki bu yüzden bu konu hakkında bişeyim yok konuşamıyorum hiç karşı taraftan ilgi görmedim değer görmedim benim yaşımdaki kızların bi sürü erkek kankası var sevgilisi var bende bişey yok bu yüzden kendimi çok değersiz hissedip beğenmiyorum çok mutsuz oluyorum...

canım benim ....ablacıım sen çok küçüksün ...henüz ergenlik dönemindesin...karmaşık duygular içerisinde olman normal.......ama kendini bu kadar ezik hisstme ..msl kaşını al gözüne kalem çek topuklu terlik veya ayakkabılar kendini alımlı hissetmene çok yardımcı olur

yaşıtız tatlım kaydirigubbakcemile5
anlıyorum seni. ama bence beğenmeye bak sen yerimseniben
eminim güzelsindir
sositososito

bencede sorun kendini beğenmemekte...çünkü bende bazen kendimi iyi hissetiğim zaman çok güzel buluyorum...iyi hissetmediğim zaman benden çirkini yok gibi oluyor.....birde dikkatimi çekti kendini güzel hissettiğin gün etrafındaki insanlarda ....seni çok güzel...çirkin hissettiğin zamanda çirkine bakar gibi bakıyorlar

Çok katılıyorum.Kendini nasıl hissetiğin çok önemli.

Canım henüz çok gençsin ve üstelik bu yaşlarda bu çelişkilerinin,düşüncelerinin olması çok doğal. Zamanla her şey değişecek hem fiziken hem fikren. Eminim şimdi de fıstık gibisindir de işte insanoğlu kendine güzel sıfatını yakıştırmak da zorlanır bazen. Güzelliğin daha da artacak,kendine güvenin gelecek. Yaşın çok küçük daha, içi boş arkadaşlıklardansa zamanı ve vakti geldiğinde kendi benliğini bulduğunda güzel şeyler yaşayacaksın sende. Kimse kimseden üstün değil, kimsenin yanında ezik hissetme kendini. Arkadaşlarınla başka ortak noktalar bulmaya konuşmaya çalış ve bir şeyleri sırf yaşamış olmak için yaşama olur mu? Çünkü herkes gibi sen de çok değerlisin.

ben beğenirim kendimi sende biraz değişikli,k yap kendinde

herkez çok güzel olamazki kimin gözü kiminin kaşı kiminin burnu yani bi tarafları güzeldir .. değişiklikler lazım arada kendini sevmek laızm önce ..

ama güvene gelince orası farklı insan ne akdar çok şey bilirse oakdar çok kendine güveniyor .. insanın kendini yetiştirmesi lazım bazı şeylerın farkıan varınca işe o zman neyin önemli olduğunu anlıyor bilgili bir insan başkalarının ekndisi için söşiceklerini pek düşünmez ama tabi kadınlar yaratılışları gereği ufakta olsa bunu düşünebiliyor benim gözlemlemelerim bunlar

Back