• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini beğenmeyen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynaya kusur aramak için bakarsan elbette bulursun
herkeste bulunur ama güzelim diye bak,kendini sev bak o zaman nasıl güzel buluyorsun kendini
işe kendini sevmekle başla bence
eminim söylediğin gibi çirkinde değilsindir

ben böyle daraldığım zamanlarda hep sağlıklı olduğum için şükrederim. çok güzel olup, hiç kusur bulamadığımız kişilerin aileleriyle, sağlıklarıyla kimbilir ne probleleri vardır. hem kendini seversen, ruhunu da doyurursun. ben buna çok inanıyorum, sürekli melankoli takılan, hiçbir şeyden memnun olmayan insanlar kendilerini hasta ederler, içinden çıkılamaz bir hal alırsın. pozitif ol ve hayatın yarın sana senin haberin olmayan neleri getirebileceğini bir hayal et :)) herkes gibi sen de kendini sevmeye ve başkalarının seni sevmesine değer bir insansın (:

valla ben kendimi begeniyorum allaha şükür bi eksigim yok.daha güzel olabilirdim ama böyle uygun görmüş mevlam.hem kocişimde begeniyor beni

beğenmediğim hiçbir tarafım yok, milletin estetikle yaptirmak istediği herşeye sahibim cok sukur :)

bende kendimi begenmiyorum güzel bulmuyorum bazende begeniyorum kaydirigubbakcemile3

tabiki benimde öyle zamanlarim olduki kendimi begenmedim ama allah yaratti ve gelip gecici düsünceler bence bunlar zamanla gecer ya takma kafana her insan güzeldi önemli olan ic gü

ben kendi karakterimi beğenmiyorum ve ne yaptıysam değiştiremiyorum bu daha acı.

ayy ben kendime bayılıyorum kızlar ya
böyle bazen kendime sarılıp öpesim geliyo ama yapamıyorum da:))
en güzeli insanın yüreği..zaten yüreğimiz yüzümüze de yansıyor bence
kendini sevmek güzel şey
sevin kendinizi
dünya bir başka güzel oluyor o zaman

sevgiylea.s.

:roflol::roflol: bu konuda kendimi tek sanıyordum:roflol: eşim her sabah manyaksın sen ya hiç bıkmıyonmu aynada kendini mıncıklamaktan diye soruyo bende ona sen bıkmadınmı bu soruyu sormaktan diyorum. bende talincim sana katılıyorum ve kahretsin ben bana bayılıyom.:roflol::lepi:

canım benim neden bu kadar negatifsin bilmiyorum ama sana şu dizeleri yollamak istedim

İlk kendine günaydın de uyanırken..
Ve ilk kendine gülümse aynalardan...
Bir tatlı söz söyle,kendine tebessüm et..
Ve umursa kendini, teşekkür et..
Sevmekle başlar herşey, kendini sev...
Ve sevgi paylaştıkça çoğalır,paylaş!..
Dost ol kendine,dürüst ol...
Bir umutsun yalansız..
Ve bir bak kendine hesapsız...
İlk kendine günaydın de uyanırken...
Ve ilk kendine gülümse aynalardan..
Sonra göreceksin binlerce yüzdeki KENDİ yansımanı

bende küçükkken böyle düşünürdmm cnmm
çillerim var ne biçim derdimm..oysa şimdi herkes bayılıo...
saçlarım kıvırcıktı gıcık olurdmm...hala pek sevmem kıvırcık saçı..bunun çözümünüde düzleştrmekte buldumm :))
her şey kendinde bitio..
kendini sevmeye çalış..
sevemiosan eğer kendinde yenilikler yap bence saçını kaşını fln değiştr :))

bende doğumdan sonra aldığım kilolar ve de son 6aydır dışarı çıkamayışım sosyal hayattan kopmam vsvs sebeplerden dolayı kendime olan güvenimi kaybettim.evet evet bende kendimi beğenmiyorum

Cnm herşey kendini iyi hissetmekle ilgili..Özellikle hayatında aşk varsa veya mutluysan kendini çok iyi hissediyorsun ve bu da ruhuna ve yüzüne yansıyor. Ben mutluyken kendimi çok beğnirm. Bence gülmeye ve mutlu olmaya çalış..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız kendime gelmem gerekiyordu geldim çok teşekkür ederim bu mısralarda çok hoşuma gitiia.s. ılk kendine günaydın de uyanırken..
Ve ilk kendine gülümse aynalardan...
Bir tatlı söz söyle,kendine tebessüm et..
Ve umursa kendini, teşekkür et..
Sevmekle başlar herşey, kendini sev...
Ve sevgi paylaştıkça çoğalır,paylaş!..
Dost ol kendine,dürüst ol...
Bir umutsun yalansız..
Ve bir bak kendine hesapsız...
ılk kendine günaydın de uyanırken...
Ve ilk kendine gülümse aynalardan..
Sonra göreceksin binlerce yüzdeki KENDı yansımanı

ben gerçekten çirkin bi kadınım ayol.şükürler olsun Rabbi'e sağlıklıyım.ama o güzel kadınlara göre çok çirkinim ve bunun da farkındayım.hiç bi zaman kendimi değiştirmek için bi çabam olmadı.istesem her yerime estetik yaptırabilecek kadar maddi imkanım var.ama o zaman ben ben olamam ki.çok güzelim diye ortada dolanan bi soytarı olurum sanırım.ben her konuda kendime güvenirim.napıyım çirkinsem ayol çok şükür kafam iyi çalışıyor.sevdiklerim ve beni seven yakışıklı bi kocam var.daha ne olsun

ben de kilo aldım giycek hiçbişeyim yok ekonomik kriz ailemi ve dolayısıyla beni vurdu..ne giyinmek ne saçımı taramak ne de duş almak istiyo cnm...2-3 günde bir duş alıyorum tam bir pis oldum...22 yaşımdayım ve yaşıtlarıma bakıorm gyinip süslenip dışarı çıkıolar ben ise bütün gün evde pijamalarla oturup yiip duruyorum..aynaya bakmaz oldum...dışarı çıkarken giycek hiçbişeyim yok olmuo üstüme hiçbiri:(
maaelesf bende kendimden nefret ediyorum...ama sonra etrafta binlerce dermansız hastalık olduğunu görünce pek takmıyorum ama bu durumu değitirmek için de çaba sarfetmiyorum.nolcak halim bilmiorm...

her zaman deil ama arada kendimizi beğenmediğimiz dönemler oluodur bence .. neden kendini beğenmiosunki eminim hoş bi kızsındır belki bu aralar bole düşünüosundur sende..

Evet her zaman değil arada bir beğenmediğim oluyor benimde kendimi
Çok az sürüyor tabii galiba bazen geliyor bize öylesi bir duygu
Bakımlı olmak lazım arkadaşlarında dediği gibi

Beeeeennn Dünyanın Eeennn Güzeeel Gadınıyemdelikafadulden

Beeeeennn Dünyanın Eeennn Güzeeel Gadınıyem:dance:

Beeeeennn Dünyanın Eeennn Güzeeel Gadınıyem:jeyyar:

Beeeeennn Dünyanın Eeennn Güzeeel Gadınıyem:delphin:

Beeeeennn Dünyanın Eeennn Güzeeel Gadınıyem :roflol:

:lepi:Süreklli bunu söleyin sölerkende ayna karşısında kıvırtın ve gülünnnhihoyyythihoyyyt

saçım ve gözüm haricinde başka biyerlerimi begenmiyorum:)

Bende ellerimi ve ayaklarımı hiç beğenmiyorum.Evlenince napcam bilmiyorum? Eşim başıma kakmaz inş.. Ama yinede genel anlamda kendimi beğeniyorum.

Benim beğenmediğim yer saçlarım döküldü kıl kuyruk gibi kaldı
sonra boyum kısa yüzüm çok zayıf herkes bir kaşık surat diyo (ailede yani)
yapacak bişey yok ama alıştık artık :)​

Esmer oLmayı hiç sevmıyorum:D hep bakıyorum bembeyaz bi tenim oLsa noLurdu feLan diyorum ama arkadaşLarım kızım deLimisin feLan diyoLarr :D

Back