• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini beğenmeyen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
kıslar biliyorum bunca şeyin içinde en saçma olan sorunlardan biri ama ben kendimi beğenmiyorum güvenim yok kendime aynaya baktığımda sürekli bi eksiklik arıyorum ve bu beni gerçekten mutsuz ediyor etrafımdan kimseden çirkinsin lafını duymadım hep güzel şeyler duydum ama nedense beğenemiyorum kendimi benim gibi düşünenler var mı?:delphin:

bende burnumu beğenmıyorum ama dert değil yaradan böyle vermiş napiceksin...

allahin yarattigi bütün insanlar güzeldir bence
önemli olan temiz olmak bakimli olmak
bir insana cirkin desinlerde pasakli demesinler
hayatta hicbir zaman ben cirkinim komplekslerim olmadi
insanlarda beni begensin diye hic bir caba sarfetmedim
bence sende bunu dene önce kendinle barisik ol a.s.

her zaman deil ama arada kendimizi beğenmediğimiz dönemler oluodur bence .. neden kendini beğenmiosunki eminim hoş bi kızsındır belki bu aralar bole düşünüosundur sende..

niye aynaya her baktığında bir kusur arama hissindesin ki! aramak istersen bulursun tabii...aynaya güzel bakan güzel görür..sen takıntı edinmiş olmayasın bunu ..şartlanma bu duruma...ben güzel biriyim diyerek ve gülümseyerek bak aynalara ..pozitif ol...güzellik içinde -ruhunda -duygundadır önce yansıt aynalara bunları kendindekileri de göreceksin ...senin baktığın gibi cindy crowford ta baksa o da kusur eksik bulur kendinde...ben begenirim kendimi ,aynalarıda severim ;)

ayy ben kendime bayılıyorum kızlar ya
böyle bazen kendime sarılıp öpesim geliyo ama yapamıyorum da:))
en güzeli insanın yüreği..zaten yüreğimiz yüzümüze de yansıyor bence
kendini sevmek güzel şey
sevin kendinizi
dünya bir başka güzel oluyor o zaman

sevgiylea.s.

tşk ederim kızlar bende isterim kusur aramamak ama insanın kendine güveni olmayınca arıyor en basta bu güveni kazanmam gerekiyor galiba. ellbetteki yaradanımın yarattığı herşey güzel fazlasıyla hemde.

bazen bende begenmıyom kendımı :)

ohooo kendinde ksuur ararsan bi tonnn kusur bulursunn..:))

şöyle ben bi aynaya bakıym nerem kötü diye baksam,,
burnummm
kaşımmmmmm
yanaklarım bedenime göre çok tombik vs vs..

böyle bunlar uzar.. öncelikle aynaya baktıgında ilk baktıgında tek tek inceleme kaydirigubbakcemile3
bi bütün olarak bak kendine o zmn kendinde kötü bişey bulamassın ben öyle yapıyorum valla :jeyyar:

kendini pohpohla hepp bugun ne kdr güzelim dee filan:))

çok büyük bi sorun değil sadece sende bitiyo iş kendini nasıl istersen duygulaırnıda sen kendi isteginle değiştirebilirsin..

önemli olan milletin ne düşündüğü değil kendi düşüncendir.. öncleikle kendine güven Şeniz

bencede sorun kendini beğenmemekte...çünkü bende bazen kendimi iyi hissetiğim zaman çok güzel buluyorum...iyi hissetmediğim zaman benden çirkini yok gibi oluyor.....birde dikkatimi çekti kendini güzel hissettiğin gün etrafındaki insanlarda ....seni çok güzel...çirkin hissettiğin zamanda çirkine bakar gibi bakıyorlar

bence kendine haksızlık ediyorsun...
her insanın mutlaka güzel bir tarafı vardır...

Allahima bir degil bindefa sukurler olsun...kendimi seviyorum rabbim neguzel yaratmis diyorum aynaya baktigimda.......:asigim:hepimizde boyle dusunmeliyiz...elimiz ayagimiz var bir noksanligimiz yok neden kendimizden hoslanmayalaim,begenmeyelimki (begenmek derken kibirlenip kendimi buyuk gormek asla digil)rabbimin verdiklerini begeniyorum,hoslaniyorum....:asigim:cok sukur nekadar sukur etsek az bize verilenlere.

ayy ben kendime bayılıyorum kızlar ya
böyle bazen kendime sarılıp öpesim geliyo ama yapamıyorum da:))
en güzeli insanın yüreği..zaten yüreğimiz yüzümüze de yansıyor bence
kendini sevmek güzel şey
sevin kendinizi
dünya bir başka güzel oluyor o zaman

sevgiylea.s.

Zaten fıstık gibisin canımcım, benim bile öpesim geliyor seni :)))))
Valla ben kilolu bir bayanım, yaşımda 43 , ararsanız bir sürü kusurum vardır. Ama kendimi dış görünüşüme göre değerlendirmem asla, çünkü akıllı ve azimli biriyim, tırnaklarımla kazıyarak buralara geldim, geldiğim yeri hak ettim, 24 senelik iş hayatımda iğne ucu kadar lekem yok, alnımın teriyle her yediğim lokma anamın ak sütü gibi helaldi,çevremde itibar, saygı ve sevgi görüyorum (megolamanmıyım neyim delikafadulden).
Yani ben kusursuzum demiyorum ama şuram kötü buram çirkinde demiyorum. Güzellik bir gün geçer gider unutmayın. Kendinizi eleştirmeyin ve barışık olun.

arkadaşların yorumlarına katılıyorum
sorun aramak istersen elbette bulursun ben güzelim şahaneyim diyen insan bile bir tarafını beğenmiyordur
önemsemezsen ve de kendini güzel hissettirecekler şeyler yaparsan
bu dünyada senden güzeli yokmuş gibi hissedersin
en basiti makyaj yap nasıl daha iyisini yapabilirimi dene
oje sür fön çek cilt maskesi vs vs vs... örnekler böyle uzar gider
işin özü kendinle hat safhada ilgilen her bi tarafını ayrı sev ayrı bakım yap
bunların kendine olağan üstü yakıştığını düşün ki
kompleks yapmaya zamanın kalmasın

meraba arkadaşlar bende kendimi beğenmiyorum bunu benim yüzüme söyleyenler oldu ama bunu söleyenler kendi tiplerine bakmıyolarda bide bana söylüyolar bende alıştım bu duruma allahım beni ne güzel yaratmış diyorum ona teşekkür ediyorum sonsuzz en azından ben baŞKALARINA KUSUR SÖLÜYECEK KADAR CAHİL DEİLİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIN YARATTIĞI KULU BEĞENMİYOLAR KENDİMİ BEĞENMİYORUM DERKEN BEN BEĞENİYORUM İNSANLAR YANSITIYO BUNU BANA ONLAR BENİM EKMEĞİMİ SUYUMU VERMİYOLAR ALLAHIM VERİYO ŞUNU UNUTMUYORUM BEN OLMASSAM
ZATEN HAYATTA OLMAZ laelaelaelaelae

zevkler tartisilmaz, senin hosuna gitmeyen sey baskasinin hosuna gider...bende kendimi fazla begenmem ama yolda yürüken mutlaka hep laf atan fln olyuor (uzun giyinriim giymimle alakasi yok) aa ne kadr güzl bir kiz dedi biri bana bugün ve ayni sabahta off ne kadar sisman ve cirkinim diodum kendime aslinda hic alakasi yok ya biz abartioyuzzz

Güzellik Ayrıntılarda Gizlidir....
Kendini güzel görmek istersen güzel görürsün.. Amaaa
Kendini çirkin görmek istersen çirkn görürsün...

Ben ruhsal durumuma göre kendimi beğeniyorum yada beğenmiyorum..
Mutluysam benden güzeli yok , mutsuzsam da benden paçozu..
Ama şu kilo sorununu şu günlerde kafama taktım ne yapsalar kendimi şişman zannediyorum ve kafaya takıyorum..Evlenmeden önce daha güzeldim evlendim çirkin oldum bide şişman. :(
Niye böyleyiz biz ya..

benimde beyenmediğim oluyor ama beyenmediğim zamanlar beynilmeyecek halde iğrenç oluyorum suratsız bişiy anlayacağın

Rabbin seni beğenip böyle yarattıktan sora senin kendini beğenmeme gibi bir lüxünün olmadığını düşünüyorum.Allaha şükretmelisin bence ya hadi azalarından birinin olmadığını düşün ? nice insan varşuan hasta kimileri yoğun bakımlarda organ nakli olmak için günlerce yıllarca sıra bekliyorlar
kaza sonucu elini kolunu yitiren insanlar her gün göz yaşı döküp dua ediyor yapay el kol bacaklar verilipte burnunu kaşını gözünü kaşıyabilen insanlar oturup şükrediyor kimseye muhtaçlığım kalmadı diye
velhasılı canım arkadaşım herhangi bir noksanı olmayanların oturup düşünüp milyonlarca kere şükretmeleri gerek ki ne çok şükretsekte az gelir dimi ?

Back