Doğum teminatlı tamamlayacı sağlık sigortası

kabakulakays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
6
1
1
27
MERHABA BİR SORUM OLACAKTI
BEN ANADOLU HAYATTA DOĞUM TEMİNATLI TAMAMLAYACI SAĞLIK SİGORTASI YAPTIM 1 OCAKTA AMA DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ OLMADI VE HAMİLELİK OLMADI BU DURUMU YAŞIYANLAR VARMI , SİGORTA ŞİRKETİNİ ARADIM İPTALİ OLUYORMUŞ AMA NEKADAR GERİ ÖDEME YAPICAĞINI SÖYLEMİYORLAR ANCAK İPTALİ SONRASI SÖYLEYEBİLECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR BU DURUMU YAŞIYAN YADA BİLGİSİ OLAN VAR İSE YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.

MERHABA BİR SORUM OLACAKTI
BEN ANADOLU HAYATTA DOĞUM TEMİNATLI TAMAMLAYACI SAĞLIK SİGORTASI YAPTIM 1 OCAKTA AMA DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ OLMADI VE HAMİLELİK OLMADI BU DURUMU YAŞIYANLAR VARMI , SİGORTA ŞİRKETİNİ ARADIM İPTALİ OLUYORMUŞ AMA NEKADAR GERİ ÖDEME YAPICAĞINI SÖYLEMİYORLAR ANCAK İPTALİ SONRASI SÖYLEYEBİLECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR BU DURUMU YAŞIYAN YADA BİLGİSİ OLAN VAR İSE YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.

Zaten Anadolu Sigortada doğum teminatınızı kullanabilmeniz için poliçenin üzerinden en az 6 ay geçmesi gerekiyor. Diğer sigortalarda 1 yıl geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Yani hamile olsaydınız da kullanamayacaktınız poliçenin hemen arkasına hamile kaldığınız için. Yani geleceğe yatırım yapmış oldunuz. İkinci sigortanızı da doğum teminatlı yaptırırsanız ve hamile kalırsanız masraflar karşılanır. Ama yine de 10 muayene hakkınız olacak. Ben de şuan Anadolu Sigortanın doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortasını kullanıyorum. İptal etmezler çünkü sigortanın mantığı hamile kalıp kalamadığınıza bakmıyor

Back