• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendine zarar vermek

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Merhaba arkadaşlar aranızda bilgisi olanlar varsa, bir psikiyatrist ya da psikolog ya da bu konuda bilgisi olan herhangi birisi.. erkek kardeşim 16 yaşında, kollarını kesiyor. Onun hakkında biraz bahsedeyim size,babam çok küfürbaz ve çok kavgacı. Annem erkek kardesimi çok seviyor bir dediğini asla iki etmeyen çilekeş bir kadın. Bir ablası var benim. Bir de ikiz kız kardeşi var onluk bir sıkıntı yok.

Erkek kardeşim inanılmaz içine kapanık birisi. Yakin bir zamanda yapmaya basladi. Hic konusmuyor. Derdini anlaymiyor.Bunları yapmadan önce dışarı çıkardık arada bir şeyler yapardık. Onun haricinde bilgisayarda sürekli oyun oynuyor.

Okulda yapmış bunu biz hocalarından öğrendik.
Diyeceksiniz ki psikiyatriye götür bize ne soruyorsun. Zaten onu ikna edemiyoruz bir şekilde götüreceğiz en kısa zamanda ancak bu süreçte sizlerden yardım istiyorum. Teşekkürler.

İstersen konuyu bir de "bir derdim var" forumuna aç, belki orda yazını okuyan biri çıkar daha aktif bir forum olduğu için.
Kardeşin için de geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun inşallah.

Back