- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
-
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Kendimi kötü hissediyorum iste almayınca
bi de lazerliyim ben, vucutta tüy sorunum yok, çok büyük rahatlık.
para azizim para :)Medeniyet azizim medeniyet
:) beyaz tenli olmak en cok ozendigim seydir yatekrara düşmeyeyim ben de bunların aynılarını yapıyorum :)
bi de benim ten rengim çok beyaz, ama nasıl diyim kanım çekilmiş gibio yüzden özellikle göz altlarıma mutlaka renkli nemlendirici kullanıyorum bir de şeftali tonlarında allık, yoksa aynaya bakınca korkuyorum
Var. Ama dönem birincisi okulun en bakımlı kızı mesela. Nasıl beceriyorlar anlamıyorum. Kendine saygısı çok fazla sanırım bu insanların.spora başla bence gerisi gelir-enerjin artar depresyon azaldıkça, bakım vs yürür gidersin-
ay bir de kızlar iş okul bir şey yok mu ya
nasıl özeniyorum dertlerinize
kendime bakmam lazımı geçeli çok oldu şu an bıyıklar meydanda saç baş darmadağın yarına teslim var sivilceden yüzüm görünmüyor
bi dönem birincisi olamadıkVar. Ama dönem birincisi okulun en bakımlı kızı mesela. Nasıl beceriyorlar anlamıyorum. Kendine saygısı çok fazla sanırım bu insanların.
Spora başla mutlaka, canlanıyorsun. Ben bir donem yapiyordum birakmistim uzun sure ve tekrar basladim. Gercekten buyuk fark oluyor . Ha kilolu degilim spora ihtiyacım yok gibi dusunme bende 47 kiloyum spor sadece kilo vermek icin yapılan birsey degil. Salona kayit ol hergun 1-1,5 saat vakit ayır farkı gör. Gercekten usengeclik, uyusukluk azalacak ve gececek. Daha istekli olucaksın bircok seyi yapmak için.
:) beyaz tenli olmak en cok ozendigim seydir ya
Ben marsik gibi karayim cunku
para azizim para :)
lazer epilasyonu çok istiyorum ama çok pahalı yaa
Yok tarzım değilIşe seksi bir iç çamaşiri giymekle başla. Gerisi gelecektir. En azindan bende oyle oluyor
Hayallerimdeki pelinben de marsık gibi kararıcam diye güneşin altına yatıp istakoz gibi kızarıyorum
her şey dozunda güzel ya, benim vucudumda damarlarım falan görünüyor beyazlıktan, o yüzden ben de hep buğday tenli, düz saçlı ve kaş sahibi hatunlara özenmişimdir
bi de lazerliyim ben, vucutta tüy sorunum yok, çok büyük rahatlık.
Evet doğum olduktan sonra çıkma meselesini bende duydum.bende her tarafıma lazer düşünüyorum ama doğum olduktan sonra yeniden çıkıyormuş çok zararlıymış aklımı karıştırdılar yaptırmadım bende.