Kendine hakettiği özeni gösteren bayanlar yardım lütfen

çok ilginçmiş esmer olup kaşlarının gür olmaması, genelde esmer arkadaşlarım al kaşımın yarısı senin olsun derler :KK70:
napalım, tek derdimiz bu olsun, yaşasın kaş farı :21:
aynen öyle Allah başka dert vermesin tabii :)
ayy sorma ya esmer ve tüylüyümdür ama kaş yok işte
neyse kısa zaman sonra kaş kontürü yaptıracağım artık başka yolum kalmadı :KK66:

Mutlaka her kadin bence lazer yaptirmali en azindan ozel bolgelerden baslamali . Cok buyuk bir rahatlik.. :) her agda muhabbetinde iyi ki yaptirmisim diyeceksiniz. :))))))

Kendine her zaman zaman ayirmalisn ben sabah kalkiyorm 40 dk kendime zman ayiriryrm makyajim ne giyinecegim ....kizlar kendinizi salmayin baskalari icin degil kendinizi iyi hissetmek icin bakimli olun üşenmeyin daha genciz yahu :KK66::KK66:

Canim herkes hos oldugunu dusunuyorsa en buyuk zorlugu yenmissin demektir. Cunku birileri seni begeniyorsa demek ki hos bir kizssin. İnsanlar arada depresyona girer bende bazen kendimi cok kotu hissediyorum. Seni acil bekleyen yoksa ya da acil bir isin yoksa 10 dakikada cikma isini birakmani tavsiye ederim. Kendine bir kahve yap ya da cay vaktin varsa yarim saat otur ve keyif yap bu arada televizyona ya da telefona takilma. Kendinle basbasa kal dusun kendini hayati hersey hakkinda dusun. Sonra kalk aynanin karsisina gec ve guzel bir makyajini yap. Parfumunu sik. Cantana gun icinde makyajini tazeleyecegin urunleri ve parfumunu koy. Aklina geldikce tazele. Cantanda ki gereksiz seyleri bosalt (ah bende bir bosaltabilsem) guzel ve kucuk bir not defteri al. Alalade birsey olmasin ki ona yazmak seni motive etsin. Gun icinde aklina gelen seyleri not al. Bir instagram hesabi ac ve bu hesaba sadece seni motive edecek hesaplari ekle. Es dost stalklamak (boyle kelimeleri kullanmayi sevmiyorum ama es anlamini bulamadim) isteyecegin insanlari asla ekleme. Kendini önemse, her konuda bir fikrin olsun. Mutlaka begendigin bir ressam ya da bestekar olsun. Eserlerini incele bilgi edin. Hepsini bil demiyorum ama bir tane olsun. Asla cekingen olma sonucta herkes anasinin karnindan doguyor daha ozel gordugun insanlar baska bir gezegenden gelmiyor. Sen kendini ne kadar sever ve ozenirsen o kadar hayatin icinde yer edinirsin bu da seni surekli besler. Aklima gelenler bunlar :)

Merhabalar

23 yaşındayım. Güzel ve hoş bir kız olduğumu söyler çevrem. Temiz bir insanım. Ama şöyle bir sorunum var ki kendime çok bakım yapmıyorum. Mesela bir yere giderken max. 10 dakikada hazirlanirim.

Bu benim yapım halimden memnundum aslında. Ama şu aralar depresyon gibi bir problemle uğraşıyorum. Kendimi iyi hissetmek için buna dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum. Ama zor oluyor benim için.

Siz neler yapıyorsunuz kişisel bakiminiz için? Şöyle düzenli vaktini iyi kullanan kendine dikkat eden gereksiz şeyleri düşünmeye vakti bile olmayan biri olmak istiyorum. Biraz taktik verir misiniz?

X