Kendine hakettiği özeni gösteren bayanlar yardım lütfen

Işe seksi bir iç çamaşiri giymekle başla. Gerisi gelecektir. En azindan bende oyle oluyor
:halay:
Ay o seksi ic camasiri konusu tam bana gore :) bayilirim o tur seylere
Bekarken de tangalari tul gecelikleri cok severdim ve kullanirdim,simdi de oyleyim. Eh onlari giyip de pacoz olunmuyor haliyle bence de baslamak icin guzel bir nokta

Hiç vaktin kalmasın istiyorsan çok güzel bir önerim var. Evlen ve bebej yap. Ve bebeği kucagina alıştır. Bırak bakımı. Wcye gidemezsin. K.k ya görmediğim gün yoktu eskiden şimdi tvye bile bakamıyorum.

Bakım mı; yenilen birşey miydi?
Gecer zamanla,benimki de oyleydi. Simdi 15 aylik. Bir senedir rahatim cok sukur

Hayallerimdeki pelin :KK19:
Konu tasinmis bu arada artik bu gerizekali yorumumu neye borclu oldugumu sormaz modlar :KK66:
Ben bir de agdayi cok seviyorum, sen lazer yaptirmissin o da iyi bisey,hep tertemiz
Ben de agdaci hatun arkadasim diye lazer yaptirmiyorum:KK66: baska turlu gorusemicez cunku
Yaz kis ayda bir kere gidiyorum tum vucut agdaya, moralim duzeliyor valla

benim hep batık oluyordu ağda yaptırırken, bi de cildim çok hassas kıl kökleri sivilce oluyordu, lazere gittim kurtuldum, şimdi 3-5 tüy çıkıyor onu da lazerle hallediyorum şükür. ama hala bıyıkları alınca üstüne bephanthene de sürsem, pansuman da yapsam minik minik iltihaplanıyor, iğneliye gittim daha beter oldu, tek derdim onlar kaldı şimdi, ne vardı bıyıklarım kaşımda çıksaydı, birini alıp birini boyuyorum :KK70:

benim hep batık oluyordu ağda yaptırırken, bi de cildim çok hassas kıl kökleri sivilce oluyordu, lazere gittim kurtuldum, şimdi 3-5 tüy çıkıyor onu da lazerle hallediyorum şükür. ama hala bıyıkları alınca üstüne bephanthene de sürsem, pansuman da yapsam minik minik iltihaplanıyor, iğneliye gittim daha beter oldu, tek derdim onlar kaldı şimdi, ne vardı bıyıklarım kaşımda çıksaydı, birini alıp birini boyuyorum :KK70:
:KK70:Ahaha annem de hep oyle soyler, beyaz tenlidir kendisi, biyigim sacimda ciksa sirma sacli olurdum der hep

bende her tarafıma lazer düşünüyorum ama doğum olduktan sonra yeniden çıkıyormuş çok zararlıymış aklımı karıştırdılar yaptırmadım bende.

şöyle ki ben hamilelikten önce 4 seans gitmiştim, yarı yarıya azalmışlardı, hamilelikte eskisi kadar olmadı ama dökülenlerin %50 si geri çıktı, doğumdan sonra gittiğim ilk seanstan sonra da onlar geri hiç çıkmadı. doğumdan sonra 6 seanslık paket almıştım ama 4. seanstan sonra bişey çıkmadı bende, son seansımın üzerinden de 2 yıla yakın zaman geçti, bikaç sarı tüy çıkıyor o kadar.

1 senedir mi. 3 aylık en mi rahat ettiniz. Benim bıdık 4 aylık ta. Yapisik ikiz gibiyiz
Aynen oyle oldu. İlk 40 gun cok rahat gecti sonra dellendiydi benim oglan:) sizinki de pek minik, omru uzun olsun insallah. Emeklemeye baslasin zaten yuzunu goremezsiniz alir basini gider evi dolasir o :)

Makyaj hiç yapmam kastım o değildi zaten. Hergün duş alırım ama tüy sorunu oluyor buna pek dikkat edemiyorum bacak ve kolda.
Al BİM'den 7 tl ye ağda bandı kombinin üzerine koy sonra avcunda ısıt yapıştır çek at çöpe
Tertemiz

Merhabalar

23 yaşındayım. Güzel ve hoş bir kız olduğumu söyler çevrem. Temiz bir insanım. Ama şöyle bir sorunum var ki kendime çok bakım yapmıyorum. Mesela bir yere giderken max. 10 dakikada hazirlanirim.

Bu benim yapım halimden memnundum aslında. Ama şu aralar depresyon gibi bir problemle uğraşıyorum. Kendimi iyi hissetmek için buna dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum. Ama zor oluyor benim için.

Siz neler yapıyorsunuz kişisel bakiminiz için? Şöyle düzenli vaktini iyi kullanan kendine dikkat eden gereksiz şeyleri düşünmeye vakti bile olmayan biri olmak istiyorum. Biraz taktik verir misiniz?
tatlım öncelikle kendine güven.. benim tavsiyem mesela gün aşırı duş al saçlarını değişik şekillere sok ör dalga yap fön çek vs. her gün akşam yüzünü temizleme jeli ile temizle mesela.. vs vs. kişisel bakımlar.. dışarı çıkmadan bi rimel ni ruj veya bi allık böyle ufak dokunuşlar yap.. farkı göreceksin kendini daha iyi hissedersin

tatlım öncelikle kendine güven.. benim tavsiyem mesela gün aşırı duş al saçlarını değişik şekillere sok ör dalga yap fön çek vs. her gün akşam yüzünü temizleme jeli ile temizle mesela.. vs vs. kişisel bakımlar.. dışarı çıkmadan bi rimel ni ruj veya bi allık böyle ufak dokunuşlar yap.. farkı göreceksin kendini daha iyi hissedersin
Teşekkür ederim :KK200:

Sende haklısın tabi canım. Eğer çalışıyorsaniz giderden bir şekilde kısın birikim yapın. şöyle düşünürsek kuaforde ağda yaptıran bir bayan ayda 2 kez gitse ortalama 100 lira bayılıyor en iyi ihtimalle. Bizim buralarda rekabet olduğu için seansı 150 tl ayda 1 kez gidiliyor ve tuylerin tekrar uzaması 1.5 ay kadar tabi tüyede bağlı.
evet doğru canım, hesaba vurduğunda daha bile tasarruflu ama güvenemiyorum daha fazla seans gidip daha fazla para alabilmek için düşük atışlar falan yapılıyormuş
ama yine de aklımda elim azıcık bollansın ilk işim o

daha dün bi arkadaşıma aynı dertten yakındım
kolumdaki bacağımdaki kıllar kapkalın ve simsiyah komple ağda yaptırıyorum bi ay gitmiyor ama kaş yok arkadaş yaaa iki tel kaş var o da azıcık derim tahriş olsun dökülüveriyor
tam tersi olsaydı ya :KK70:

daha dün bi arkadaşıma aynı dertten yakındım
kolumdaki bacağımdaki kıllar kapkalın ve simsiyah komple ağda yaptırıyorum bi ay gitmiyor ama kaş yok arkadaş yaaa iki tel kaş var o da azıcık derim tahriş olsun dökülüveriyor
tam tersi olsaydı ya :KK70:

Bende kas da yok kirpik de, sari sari :KK53: kaş fari ve rimelle normal insana donusuyorum :bicak:
Ne vardi gereksiz tuyler yerine sirma sacli, kaşlı kirpikli olsaydik :KK16:

Bende kas da yok kirpik de, sari sari :KK53: kaş fari ve rimelle normal insana donusuyorum :bicak:
Ne vardi gereksiz tuyler yerine sirma sacli, kaşlı kirpikli olsaydik :KK16:
ya di mi yaaa :KK19:
hemen hemen herkes beni her gün kaş farı ve rimelle görüp tanıdığı için İranlı kadınlara benzetirler beni o kadar koyu saçlıyım tenim buğday gözlerim kapkara
sen yine açık tenliymişsin o kadar göze batmıyordur ama ben esmer olduğum için makyajsız çıktığım anda inanılmaz solgun görünüyorum
ama kaş kirpik yok işte yok
bacakardan alıp kaşa koyabilme şansım olsa keşke :işsiz:

ya di mi yaaa :KK19:
hemen hemen herkes beni her gün kaş farı ve rimelle görüp tanıdığı için İranlı kadınlara benzetirler beni o kadar koyu saçlıyım tenim buğday gözlerim kapkara
sen yine açık tenliymişsin o kadar göze batmıyordur ama ben esmer olduğum için makyajsız çıktığım anda inanılmaz solgun görünüyorum
ama kaş kirpik yok işte yok
bacakardan alıp kaşa koyabilme şansım olsa keşke :işsiz:

çok ilginçmiş esmer olup kaşlarının gür olmaması, genelde esmer arkadaşlarım al kaşımın yarısı senin olsun derler :KK70:
napalım, tek derdimiz bu olsun, yaşasın kaş farı :21:

Merhabalar

23 yaşındayım. Güzel ve hoş bir kız olduğumu söyler çevrem. Temiz bir insanım. Ama şöyle bir sorunum var ki kendime çok bakım yapmıyorum. Mesela bir yere giderken max. 10 dakikada hazirlanirim.

Bu benim yapım halimden memnundum aslında. Ama şu aralar depresyon gibi bir problemle uğraşıyorum. Kendimi iyi hissetmek için buna dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum. Ama zor oluyor benim için.

Siz neler yapıyorsunuz kişisel bakiminiz için? Şöyle düzenli vaktini iyi kullanan kendine dikkat eden gereksiz şeyleri düşünmeye vakti bile olmayan biri olmak istiyorum. Biraz taktik verir misiniz?
Bende her gece yatmadan gül suyuyla yusumu silerim. 2 dakika sonra nemlendirici ve göz kremimi surerim sonra dudaklarimada nemlendirici sürüp uyurum ve misler gibi olurum . Bu beni iyi hissettirir mesela diisari cikmadanda allik ruj ve kapatici sürüp çıkarım bu makyaj 2 3 dakikami almaz. Zaten ne cok makyajli olmali insan nede sıfır makyajlı ortası ideal bence hem kendini iyi hisssettirir . Birde sivilcem ciktiginda modun düşer cunku genelde herkeze göz kirpar sivilcem bende maske yaparim dermokil maske buda kendimi iyi hissettirir bana . Modu yükseltmek basit şeyler aslında

X