Kendinden büyük birine aşık olmak

Tatlım içimi şişirdin ya her yoruma şöyle iyiler böyle ciciler demissin

Sen evlen ertesi gün çocuğunu evinize yollayacak eski eşi .dedi dersin .

Daha çocuk denecek yastasi n.
Küçük bi cevrede yaşıyorsun sanırım ve hemen bi ilgi görünce aşık olduğunu sanmışsın.ama yaniliyorsun

Farzet ki dünyanın en iyi insanları .ama ortada bir çocuk var.simdi sana sevimli gelen çocuk yarın çok problem olacak

Bakımı nafakası belki sürekli sizde yaşayacak.hos şimdi demezler zaten bunu
Az akıllı ol.birak daha evlenmek için çok küçüksün

kadınla ilgili olayları bilmiyorum anlatmıyor girmiyor o konulara sadece aldattığınj biliyorum bide ilgi göstermezmis

Çevremdeki kızlardan biliyorum çünkü.Sevdiği çok kesin.Bir insan bir insanı bu kadar elde tutmaz demekki seviyor sevmese katlanmaz anasına babasına kardasına

Çevrendeki kızlardan?
E hani onlar olumsuz konuşup aklını karıştırmışlardı da ondan buralara konu açmıştın?
Buradan da çevirirsin sen o inkar var sende.

He katlanmaz.
Bu kadar çelişki beni sıktı papatyacım.
Hadi hayırlı işler bol güneşler.

Çok haklısın şekerim bende harakiri yapacam ban kesmez beni
Ben ilk mesajimda bu büyük aşka inandim
Bizide davet ederse giderik istemeye geldiğinde gayfesine biber katarık
Yok o kendi kahvesini kendi yapar o kadar edepli biri

İki üç bakıştınız bir kere de senin yerine kahve yaptı diye mi bu cümleler sbfbgngnfng

Sevgilimden beklentilerim çok mu yüksek diye kendimi sorguladım şu an...

Konuyu ve yorumları okudum. Önce şuna bir yorum yapayım. Kim ne derse desin kendi bildiğini yapacaksın belli, adam gelip de sana evlenme teklif etmezse flört vs durumları olmayacak o da belli. Ama kendini kandırma, biraz sakince yaklaş olaya. Eğer bizim çok düşündüğümüz onun da düşünmesi ile alakalı olsaydı daha lisedeki ilk aşkım bensiz saniye geçirmezdi. Ama noldu tim cesaretimle adama “seni seviyorum” dedim, o bana “ben seni arkadaş olarak görüyorum” dedi ki adamla hiç muhabbetimiz yoktu
Yani insan sevdiğini düşününce kendini kandıracak çok da sebep buluyor ama sonradan da bir o kadar üzülüyor. Kendini üzmemek için polyannalığı bırakıp gerçek hayata dönsen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Beni seviyor mu diyorsun?? Sen he de havada kapar senin gibi çıtırı.. kaldırmayın şu dul adamların dötünü..

İyi biri çocuğunun anneai hakkında ileri geri konuşöaz bence uslubu kötü ben olumlu bakmadım ama hayat senin

Kim ne derse desin sen hep aynı fikirde ilerlemişsin. Valla benim eşimle aramla 3 yaş var birbirimizi çok severek evlendik hala da çok seviyoruz ama sana şu kadarını söylim o cicim ayları evlendikten sonra çok çabuk bitiyor. Sonra noluyor bunalıyorsun aşk dediğin şeyin yerini hep sıkıntı alıyor. Hele bi de işin içine aile giriyorsa daha kötüye gidiyor her şey. Benden önce yazanlar söylemiş zaten ben de söylüyorum yanlış yoldasın sen evlen en fazla 1 ay sonra burda dert yanacaksın millete. Gençliğim gitti diye üzüleceksin ama her şey için çok geç olmuş olacak.

kadınla ilgili olayları bilmiyorum anlatmıyor girmiyor o konulara sadece aldattığınj biliyorum bide ilgi göstermezmis
Adam dogru mu söyluyor sence bır de kadını dınlemek lazım hıc bır kadın yuvasını bosuna terketmez kimbilir ne haltlar yedı o adam.

Abin ne deer sence bu işe şahsen benim abilerim böyle arkadaşın ağzını gözünü kırardı o efendilik onu kurtarmazdı.Hayat keşke kaştan gözden ibaret olsa ama malesef yaşından böyle düşünüyorsun görünüş olarak büyük durmuyor mu hiç bilemedim yaaa eve sürekli girip çıkan birinin böyle olmaması gerekir bence.

İyi arkadaş olması iyi aile dostu olması onun iyi bir eş olacağını göstermez... eski karısının yazışmalarını ailesine atması çokta iyi biri olmadğnı gösterir.. ne olursa olsn çocuğnun annesi kmseye kötüsünü anlatmadan anlaşamadık bitti demeliydi !!
Onla evlendin farzet... sen gezmek dışarda yemek sürprizler vs.... isteyeceksin o bunlardan çoktan geçmiş gözü gönlü doymuştur artk.. belki nafaka ödüyor gözüne batmayacak mı bu? Eski eşiyle görüşecek telfnda fln.. bilmiyorum bnce yanlış yoldasın..
ayrıca sadece size anlattığı kadarını biliyorsun belki şiddet vardı?? Bunu bilemezsin.. aklından kalbinden çıkar pişman olursun..

Bence adamın da sende gözü var anasının da :)) yanlış anladığını sanmıyorum, hatta bence adam konuyu annesine bile açmış, anne de yerini yapıyor gibi geldi bana :) valla abinin de kaç senelik arkadaşıymış kötü bir adam olacağını sanmam; ailece görüştüğünüz insanlar; yaş farkı da bence önemli değil. amma ve lakin... birincisi yaşın daha genç; okumayı vs düşünmüyor musun ya da kariyer vs yani evlilik düşünmek için biraz erken değil mi? ikincisi adamdan hoşlandığına emin misin? neden dersen sadece o bakışmalar heyecan da hoşuna gidiyor olabilir, fiziksel olarak biraz yermişin bile kendin de demişsin ya ben bakışmalardan etkileniyorum diye :) yani gelip geçici bir duygu , heyecan da olabilir sneinkisi. ama adam yaşı itibariyle daha ciddi düşünüyor ve ümitleniyor da olabilir. yarın bir gün iş birden ciddiye biner de bu sefer de gezip tozdukça aslında hoşlanmadığını farkedersen o da kötü olur. çünkü anladığım küçük yerde yaşıyorsunuz ailece görüşüyorsunuz falan bunlar olası bir ayrılıkta seni sıkıntıya sokabilir.

özetle sana tavsiyem arkadaşım; ilk olarak duygularını iyi tart. gerçekten hoşlanıyor musun basit bir heyecan mı emin ol. ikinci olarak evlilik için acele etme, kendi ayaklarının üzerinde duracağın bir konuma getir önce kendini. sonra bir de çocuk olur iyice mecbur kalırsın adama. bir bayan olarak önce kendini sağlama al yaşın çok genç . acele etme yani hiç bir şey için. mesleki garantini sağladıktan sonra ve adamı da yakından tanıyıp sevdiğine anlaştığına emin olduktan sonra neden olmasın?

sevgiler

annem iyidirde babamdan pek sevgi gördüğüm söylenemez yani ben hep 2 . plana atılırdım şimdi böyle ilgiye dayanamıyorum
Bu adamdan hoşlanmanın altında baba sevgisi ilgisi görmemen olabilir bunu iyi düşün öyleyse çok üzülürsün sonradan ki öyle değilse bile yanlış bir karar olacak şu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…