Bence adamın da sende gözü var anasının da :)) yanlış anladığını sanmıyorum, hatta bence adam konuyu annesine bile açmış, anne de yerini yapıyor gibi geldi bana :) valla abinin de kaç senelik arkadaşıymış kötü bir adam olacağını sanmam; ailece görüştüğünüz insanlar; yaş farkı da bence önemli değil. amma ve lakin... birincisi yaşın daha genç; okumayı vs düşünmüyor musun ya da kariyer vs yani evlilik düşünmek için biraz erken değil mi? ikincisi adamdan hoşlandığına emin misin? neden dersen sadece o bakışmalar heyecan da hoşuna gidiyor olabilir, fiziksel olarak biraz yermişin bile kendin de demişsin ya ben bakışmalardan etkileniyorum diye :) yani gelip geçici bir duygu , heyecan da olabilir sneinkisi. ama adam yaşı itibariyle daha ciddi düşünüyor ve ümitleniyor da olabilir. yarın bir gün iş birden ciddiye biner de bu sefer de gezip tozdukça aslında hoşlanmadığını farkedersen o da kötü olur. çünkü anladığım küçük yerde yaşıyorsunuz ailece görüşüyorsunuz falan bunlar olası bir ayrılıkta seni sıkıntıya sokabilir.
özetle sana tavsiyem arkadaşım; ilk olarak duygularını iyi tart. gerçekten hoşlanıyor musun basit bir heyecan mı emin ol. ikinci olarak evlilik için acele etme, kendi ayaklarının üzerinde duracağın bir konuma getir önce kendini. sonra bir de çocuk olur iyice mecbur kalırsın adama. bir bayan olarak önce kendini sağlama al yaşın çok genç . acele etme yani hiç bir şey için. mesleki garantini sağladıktan sonra ve adamı da yakından tanıyıp sevdiğine anlaştığına emin olduktan sonra neden olmasın?
sevgiler