• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden büyük birine aşık olmak

Bak abla.Gelir giderdi zaten ne olduysa son 6 ay da oldu.Bana bakısmaları ilgisi abovvv kalbim güm güm güm
Umarım yazarken çok eğlenmişsindir, çünkü ben okurken çok eğlendim, bakışmalar, gülüşmeler filan :)) köy yerinde oturup hikaye yazmak keyifli olsa gerek.

Neden olmasın, erkeğin büyük olanı makbul.Hem olgun adam kıymet bilir .Yaşıtı olan erkekler çocuk gibidir . Aşkta yaş olmaz. Kalbinin sesini dinle. Harika bir hikayeniz olabilir .

İster ailesi iyi olsun,ister sizin köylü olsun,isterse kapı komşun olsun olmaz.sen genceciksin hormonlarin tavan yapmış olabilir.ama o da duygularına karsi koyamayip size aşık felan oldun derse bana göre kötü niyetlidir.evlenmis çocuklu 35 ine gelmis adamin 20 yasidaki kizlarla işi olamaz.
Sende kendine yazık etme unut..

Fake konu kesin. Yeni üye. Bu kadar saflikta fazla. Yazilanlara da o olmaz bu olmaz. Evlen git o zaman.

ben çok tutucu bir ailede yaşıyorum hani siz flörtleşiyorsunuz tanısıyorsunuz ya heh iste ben onu yapamıyorum Yapim kafamı kırarlar zaten illa yasıtımla mutlu olacağım diye bisey yok ayrıca ben burdaki kızlarıda görüyorm
Tutucu bir ailede yaşıyorsun ama abinin senden 14 yaş büyük evli 1 çocuklu kankasıyla ufaktan flörtleşiyosun
Öyle ki annene bu kızı alayım diyor annen tebessümle karşılık veriyor.
Hani marjinal bizdik :bicak:

Bu kadar iyi niyet bu devire fazla be kuzum.

Karısı aldatmis da adam baba evine yollamis.
Yok ya? Oylece salacak ustune bir de cocugu verecek ha? Buna inanmadin gercekten dimi?

Abinin cooook iyi arkadasi; ailesi iyi, adam edeplii ama sana yan gozle bakabiliyor? Kardesi yasindasin farkinda misin? Bulmus gencecik, saf kizi kafalamaya calisiyor ve sen de bunu ask zannediyorsun oyle mi?

Kaldı ki adamin bir cocugu var?!

Davulun sesi uzaktan hos gelir. Annesi cok iyi diyorsun. Bence cok kurnazlar. Bi eski esine sor bakalim ne cekti adamdan annesinden? Seni cok sevip ilgi gostermiyorlar canim anla bunu biricik ogullarina "av" ariyorlar.

Hayat bir film degil canim.
Sen cok turk filmi izlemissin.
Ama uyan.
Uzulursun.

Senin durumunda benim bi tanıdığım vardı. Yaşlarda aynı . tek fark kızı annesi verdi . kızın teyzesi oğluna gitti . adam boşanmış bir cocuk var eski eşinde. Neyse onlar evlendi 6 ay sonra boşandı. Kızı dövmüşler saçlarından sürüklemisler. Adam lisedeki kız arkadaşlarını eve getirmiş falan. kız canını zor kurtarmış. Şimdi başkasıyla evlendi bi oğlu var kızın. Ama yaşadıklarıni unutamaz tabi.
Demem o ki davul bile dengi dengine boş hayale kapılma akilli ol. Dul ve çocuklu adamla niye evleniyosun ki .

Neden olmasın, erkeğin büyük olanı makbul.Hem olgun adam kıymet bilir .Yaşıtı olan erkekler çocuk gibidir . Aşkta yaş olmaz. Kalbinin sesini dinle. Harika bir hikayeniz olabilir .
çok teşekkür ederim mutlu ettiniz .

Bence adamın da sende gözü var anasının da :)) yanlış anladığını sanmıyorum, hatta bence adam konuyu annesine bile açmış, anne de yerini yapıyor gibi geldi bana :) valla abinin de kaç senelik arkadaşıymış kötü bir adam olacağını sanmam; ailece görüştüğünüz insanlar; yaş farkı da bence önemli değil. amma ve lakin... birincisi yaşın daha genç; okumayı vs düşünmüyor musun ya da kariyer vs yani evlilik düşünmek için biraz erken değil mi? ikincisi adamdan hoşlandığına emin misin? neden dersen sadece o bakışmalar heyecan da hoşuna gidiyor olabilir, fiziksel olarak biraz yermişin bile kendin de demişsin ya ben bakışmalardan etkileniyorum diye :) yani gelip geçici bir duygu , heyecan da olabilir sneinkisi. ama adam yaşı itibariyle daha ciddi düşünüyor ve ümitleniyor da olabilir. yarın bir gün iş birden ciddiye biner de bu sefer de gezip tozdukça aslında hoşlanmadığını farkedersen o da kötü olur. çünkü anladığım küçük yerde yaşıyorsunuz ailece görüşüyorsunuz falan bunlar olası bir ayrılıkta seni sıkıntıya sokabilir.

özetle sana tavsiyem arkadaşım; ilk olarak duygularını iyi tart. gerçekten hoşlanıyor musun basit bir heyecan mı emin ol. ikinci olarak evlilik için acele etme, kendi ayaklarının üzerinde duracağın bir konuma getir önce kendini. sonra bir de çocuk olur iyice mecbur kalırsın adama. bir bayan olarak önce kendini sağlama al yaşın çok genç . acele etme yani hiç bir şey için. mesleki garantini sağladıktan sonra ve adamı da yakından tanıyıp sevdiğine anlaştığına emin olduktan sonra neden olmasın?

sevgiler
Evet ben onu gerçekten seviyorum.Böyle her gördüğümde kalbim çarpıyor.Acaba elini tutmak ona dokunmak nasıl bir duygudur diye düşünüyorum çok seviyorum.Her tebessümlü bakış ve her bakışında utangaç tavırlar efendi bir oğlan.İlgisi beni benden aldı.Her gördüğümde beni heyecanlandıran adamla zaten ben ciddi düşünüyorum.O adamla aynı evde yasıyacam herşeyim bir olacak üzüntüm sevincim...Ben ona çok iyi davranacağım o bana kızsa bile.Hep seveceğim.Ve tabiki çok kıskanıcam.

Evet ben onu gerçekten seviyorum.Böyle her gördüğümde kalbim çarpıyor.Acaba elini tutmak ona dokunmak nasıl bir duygudur diye düşünüyorum çok seviyorum.Her tebessümlü bakış ve her bakışında utangaç tavırlar efendi bir oğlan.İlgisi beni benden aldı.Her gördüğümde beni heyecanlandıran adamla zaten ben ciddi düşünüyorum.O adamla aynı evde yasıyacam herşeyim bir olacak üzüntüm sevincim...Ben ona çok iyi davranacağım o bana kızsa bile.Hep seveceğim.Ve tabiki çok kıskanıcam.

34 yaşındaydı çoluklu çocuklu koca adam genç oğlan oldu. Aşk senaryoları bir bakışmadan yazılmaya başlandı. Eğleniyor musun bari? Meh.

O sana kızsa bile mi şakamısın kızım sen dayağımı yer otururum da dersin sen şimdi.. evlen kuzucum evlen zaten yapma etme dediğimiz insanlar yaparlar ederler sonra ayy keşke zamanında dinleseydim bu insanlarıda bu durumda olmasaydım diye kafalarını taşlara vururlar inşallah sen onlardan olmazsın.

Sen asik falan degilsin sadece genclik heyecani denen seyi yasiyorsun. O da gencecik kizin kendisine olan ilgisinden hosnut haliyle. Yerinde olsam bu konuda adim atmazdim.

Bu arada erkekler cocuklari bakamayacaklari icin eslerinde birakiyorlar. Evlendiklerinde artik evde cocukla ilgilenecek biri oldugu icin birden cocuk sevgileri depresiyor nedense. Sakin copsuz uzum diye dusunme.

Aranizda 13 yas var adam evli çocuğu var ve sen daha 21 yasindasin yasadigin ask değil bence hayranlik cunku sevmemin sebebi davranis şekli diyorsun cok iyi biri diyorsun cok gecmez 3 yıl sonraya biter aşkın(!) hayranlığın pişmanlığın devreye girer

Back