Kendinden büyük birine aşık olmak

Konu sahibi bir kişi size olumlu yazmadı. Durup bir bunu düşüneceğinize burdakileri hayalleri yıkan insanlar olarak nitelendiriyorsun.ilginçsin.

Abla vallahi çok seviyor beni kimse sevmedi daha önce beni ondan.Bu kadar hissediyorum sevgisini her gece onu düsünüyorum ya bir insan bu kadar mı yerlesir kafama bir insanı hem çok düşünmen onun seni çok düsünmesiyle alakalıymıs

Aman koskosss evde falan kalirsinnnn vahhh vaah

yavrucuğum bu adam sana gülümsemekten öteye gidememiş daha.
sen nasıl da anladın seni bu kadar sevdiğini?
la havle ve la kuvvete

Onun kı sevgı degıl cıtır hemide bekarsın adamda kı ask degıl cınsel duygular tavan yapmış kendı dengınde bırını bul.

Seni kimse sevmediyse daha önce, (doğru/yanlış) sevilmenin nasıl bir şey olduğunu nereden bileceksin kuzum?
Bu sorunun cevabına 10 üzerinden puan vericem iyi düşün.

Suphelerim devam ediyor..
Umarim gercek degilsindir. Kardesimle ayni yasta bir genc kizin,boyle eski turk filminden firlamis gibi yasamasi beni uzer. Allah akil fikir versin.

Çok haklısın şekerim bende harakiri yapacam ban kesmez beni
Ben ilk mesajimda bu büyük aşka inandim
Bizide davet ederse giderik istemeye geldiğinde gayfesine biber katarık

yavrucuğum bu adam sana gülümsemekten öteye gidememiş daha.
sen nasıl da anladın seni bu kadar sevdiğini?
la havle ve la kuvvete
Önce annem ve babama karsı ilgi göstermeye basladı sevdi saydı gelirken çiçek filan alıyordu abim olmasada bize uğramaya basladı .Her türlü ikramı yaptık annesi bize köy ürünleri yollamaya basladı biz köyden biraz daha uzağız yani kasaba gibi düsünün oraya geliyordu.Getirirdi kadıncağız.Annem hastalandığında sürekli geldiler götürmek için.Merhametliler.Abim sıkıştığında yardım ettiler.Şimdi ilgisinden nezaketinden asık oldum bana o kadar iyi davranıyorlar ki akrabalarımız düsmandır bize ama bunlar çok iyi

Yav biz adama diyoruz da adam belki gerçekten seni küçüğü gibi gördüğü için nezaket gösteriyor. Abinle de arkadaşmış, kardeşisin diye ilgileniyordur yani. Ben de arkadaşlarımın kardeşleriyle ilgileniyorum, nazik davranıyorum normal. Adam sana nazik davranıyor diye aşık olunmaz ki o kadar mı ilgisiz bir çevren var? Annen babanla aran nasıl, kötü mü davranıyorlar sana?

annem iyidirde babamdan pek sevgi gördüğüm söylenemez yani ben hep 2 . plana atılırdım şimdi böyle ilgiye dayanamıyorum

haklısın bunlar hayatının aşkını bulduğuna dair harika ibareler
şu an tek düşündüğüm ve dilediğim gerçek olmaman.
yoksa gerçekten üzüleceğim sana ve sen böylece hakkıma girmiş olacaksın.

Sen gerçekten üniversite okuduğuna emin misin yahu? Zira burdan bakınca ilkokul çocuğu gibi duruyorsun. Hatta onlar bile senden daha uyanıktır.
Bu nasıl bir cahillk nasıl bir saflık

Yok böyle edepli yok söyle edepli.
Kurulmuş saat gibisin.
Edepli insan abisinin kız kardeşine bakmaz.Hadi gönlü kaydı diyelim ona.Edepli insan kendisinden kaç yaş küçük bir genç kıza da bakmaz. Bu adam 30 yaşındayken sen daha reşit bile degildin.
Bir de yazmışsın ki kadını babasının evine yolladı niye çünkü kadın aldatmış.
Nereden biliyorsun ? Evin içerisinde sende mi vardin ? Ya kadın kendi kaçtı gitti ise..
Seni severler tabi ki 21 yasindasın ve belli ki köy ortamında büyüdün.Ailende tutucu bir aile..Calismana izin verilmemiş hayata dair bir söz hakkın yok..Basın sıkıştığında kaçıp nereye gideceksin ?
İşte hepsi çanta da keklik olmuş seni sevmesinlerde kimi sevsinler.

Emin ol oncelik vermen gereken çok farklı şeyler.Ama hala bunları goremiyorsan bir şey diyemiyorum..
Umarım 1 , 2 sene sonra dramatik bir konu ile gelmezsin.

annem iyidirde babamdan pek sevgi gördüğüm söylenemez yani ben hep 2 . plana atılırdım şimdi böyle ilgiye dayanamıyorum

Sana bir ilgisi olmayabilir adamın kardeşçesine nazik yaklaşıyor da olabilir. Oğluma falan alayım diye espri yapmış hatta yani kendini umutlandırma derim durduk yere. Ki adamın sana ilgisi dahi olsa yürümez olmaz yani sen daha toysun, tecrübesizsin. Burada senden daha çok görmüş geçirmiş insanlar var bir bildikleri var ki söylüyorlar senin niye kötülüğünü istesinler? Tanımıyorlar etmiyorlar seni sonuçta. Buradaki hanımları dinle derim.

Seni kimse sevmediyse daha önce, (doğru/yanlış) sevilmenin nasıl bir şey olduğunu nereden bileceksin kuzum?
Bu sorunun cevabına 10 üzerinden puan vericem iyi düşün.
Çevremdeki kızlardan biliyorum çünkü.Sevdiği çok kesin.Bir insan bir insanı bu kadar elde tutmaz demekki seviyor sevmese katlanmaz anasına babasına kardasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…