- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Asilpapatya
-
Abla vallahi çok seviyor beni kimse sevmedi daha önce beni ondan.Bu kadar hissediyorum sevgisini her gece onu düsünüyorum ya bir insan bu kadar mı yerlesir kafama bir insanı hem çok düşünmen onun seni çok düsünmesiyle alakalıymısBak bir saat öncesine kadar inanmıyordum, şu mukaddes aşka ayıp etmişim. Kendimi kibleyerek başlayacağım, affedemiyorum kendimi, ben de ne anlarmışım aşktan bir saat önceye kadar hea? Ne anlıyordum ben acaba?
Çok derinlere itti bu konu beni... Yani kaç kişi böyle bir aşkı yaşar Wiyolet? Adam edepli edepli gülümsemiş kankasının kendinden 13 yaş küçük kardeşine... Hele o whtsp durumunu da okudum ya ahey ahey.
Aman koskosss evde falan kalirsinnnn vahhh vaahAbimin arkadası böyle sürekli konusurlar abimle bu günlerde sık sık aramaya başladı... Hani kötü insanlar yicekmiş gibi bakarlar biliyorum.Ama bu çok masum bakıyor. Ve rahatsız edici bir hareketi de yok. Abim diyor bacım sultan bize 2 kahve yapar mısın? ben o sırada anneme bi işte yardım ediyordum.Kzı meşgul etme ben geçer yaparım dedi.Öyle düşünceli..Ben hayatımda hiç böyle bir erkek görmedim.Nerden bulacam ben onun gibisini ya birdaha karsıma çıkmazsa
Abla vallahi çok seviyor beni kimse sevmedi daha önce beni ondan.Bu kadar hissediyorum sevgisini her gece onu düsünüyorum ya bir insan bu kadar mı yerlesir kafama bir insanı hem çok düşünmen onun seni çok düsünmesiyle alakalıymıs
Onun kı sevgı degıl cıtır hemide bekarsın adamda kı ask degıl cınsel duygular tavan yapmış kendı dengınde bırını bul.Abla vallahi çok seviyor beni kimse sevmedi daha önce beni ondan.Bu kadar hissediyorum sevgisini her gece onu düsünüyorum ya bir insan bu kadar mı yerlesir kafama bir insanı hem çok düşünmen onun seni çok düsünmesiyle alakalıymıs
Abla vallahi çok seviyor beni kimse sevmedi daha önce beni ondan.Bu kadar hissediyorum sevgisini her gece onu düsünüyorum ya bir insan bu kadar mı yerlesir kafama bir insanı hem çok düşünmen onun seni çok düsünmesiyle alakalıymıs
Suphelerim devam ediyor..tekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi
Çok haklısın şekerim bende harakiri yapacam ban kesmez beniBak bir saat öncesine kadar inanmıyordum, şu mukaddes aşka ayıp etmişim. Kendimi kibleyerek başlayacağım, affedemiyorum kendimi, ben de ne anlarmışım aşktan bir saat önceye kadar hea? Ne anlıyordum ben acaba?
Çok derinlere itti bu konu beni... Yani kaç kişi böyle bir aşkı yaşar Wiyolet? Adam edepli edepli gülümsemiş kankasının kendinden 13 yaş küçük kardeşine... Hele o whtsp durumunu da okudum ya ahey ahey.
Önce annem ve babama karsı ilgi göstermeye basladı sevdi saydı gelirken çiçek filan alıyordu abim olmasada bize uğramaya basladı .Her türlü ikramı yaptık annesi bize köy ürünleri yollamaya basladı biz köyden biraz daha uzağız yani kasaba gibi düsünün oraya geliyordu.Getirirdi kadıncağız.Annem hastalandığında sürekli geldiler götürmek için.Merhametliler.Abim sıkıştığında yardım ettiler.Şimdi ilgisinden nezaketinden asık oldum bana o kadar iyi davranıyorlar ki akrabalarımız düsmandır bize ama bunlar çok iyiyavrucuğum bu adam sana gülümsemekten öteye gidememiş daha.
sen nasıl da anladın seni bu kadar sevdiğini?
la havle ve la kuvvete
Önce annem ve babama karsı ilgi göstermeye basladı sevdi saydı gelirken çiçek filan alıyordu abim olmasada bize uğramaya basladı .Her türlü ikramı yaptık annesi bize köy ürünleri yollamaya basladı biz köyden biraz daha uzağız yani kasaba gibi düsünün oraya geliyordu.Getirirdi kadıncağız.Annem hastalandığında sürekli geldiler götürmek için.Merhametliler.Abim sıkıştığında yardım ettiler.Şimdi ilgisinden nezaketinden asık oldum
annem iyidirde babamdan pek sevgi gördüğüm söylenemez yani ben hep 2 . plana atılırdım şimdi böyle ilgiye dayanamıyorumYav biz adama diyoruz da adam belki gerçekten seni küçüğü gibi gördüğü için nezaket gösteriyor. Abinle de arkadaşmış, kardeşisin diye ilgileniyordur yani. Ben de arkadaşlarımın kardeşleriyle ilgileniyorum, nazik davranıyorum normal. Adam sana nazik davranıyor diye aşık olunmaz ki o kadar mı ilgisiz bir çevren var? Annen babanla aran nasıl, kötü mü davranıyorlar sana?
Önce annem ve babama karsı ilgi göstermeye basladı sevdi saydı gelirken çiçek filan alıyordu abim olmasada bize uğramaya basladı .Her türlü ikramı yaptık annesi bize köy ürünleri yollamaya basladı biz köyden biraz daha uzağız yani kasaba gibi düsünün oraya geliyordu.Getirirdi kadıncağız.Annem hastalandığında sürekli geldiler götürmek için.Merhametliler.Abim sıkıştığında yardım ettiler.Şimdi ilgisinden nezaketinden asık oldum bana o kadar iyi davranıyorlar ki akrabalarımız düsmandır bize ama bunlar çok iyi
annem iyidirde babamdan pek sevgi gördüğüm söylenemez yani ben hep 2 . plana atılırdım şimdi böyle ilgiye dayanamıyorum
Çevremdeki kızlardan biliyorum çünkü.Sevdiği çok kesin.Bir insan bir insanı bu kadar elde tutmaz demekki seviyor sevmese katlanmaz anasına babasına kardasınaSeni kimse sevmediyse daha önce, (doğru/yanlış) sevilmenin nasıl bir şey olduğunu nereden bileceksin kuzum?
Bu sorunun cevabına 10 üzerinden puan vericem iyi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?