• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden büyük birine aşık olmak

iyi aksamlar hepinize umudumu ne kadar kırdınız bilemezsiniz ilk defa sevildim ben ilk defa yasafım bunları ilk defa bu kadar mutlu oldum. Gercekten beklemezdim hepimixin hayalleri var sonucta hakkınızı helal edin benden yana helal

Puuuuuufff gercekten üzülüyorum yaa!!!
Gencecik kizsin ne isin var kocaman adamlaa.
Tabi begenirler seniiii gencecik kizzz bekarr kelebekli kahve de yapmisss ohhh mis!!!

benim yasımda olsan aşkı yeni tatmış olsan inan böyle demezdin. kendinizi benim yerime koyun bakalım.

bende mağarada büyümedim tatlım.
bende 21 oldum o yollardan geçtim çok şükür.
ama senin kafanda olmadım hiç.
çok enteresansın.

bu arada madem konuya böyle yazdın söyleyeyim.
senden de küçükken yaşı benden büyük erkek arkadaşlarım oldu (yaş farkı sizinki kadar olamazdı tabiki de).
kavak yelleriyle seviyorum dediğim hallerim de.
ama bana ne zaman evlilik falan deseler ayrıldım.
çünkü bana her zaman yaşları benden büyük olduğu için gözüm açılmadan elinden kaçırmadan kapağı bana atmak istiyorlar gibi geldi soğudum hepsinden.
bu da benim bakış açımdı diyelim.

Anlasildi konu fake. Dagilalim kizlar. @Mune

İnşallah faketir ya reelse cidden üzülücem yani hayatı TVlerdeki pembe diziler gibi sanan bir tip diye. 2018 yılındayız bu kadar da Yeşilçamlık olmaz ki, bir de millete atar gider yapmış sanki biz evleniyoruz kendi hayatın ayol. Çok meraklıysan kart zamparanın teki olan bir adama karılık ve çocuğuna üvey annelik yapabilirsin yani bize ne. Elalemin derdi bizi gerdi vallahi.

iyi aksamlar hepinize umudumu ne kadar kırdınız bilemezsiniz ilk defa sevildim ben ilk defa yasafım bunları ilk defa bu kadar mutlu oldum. Gercekten beklemezdim hepimixin hayalleri var sonucta hakkınızı helal edin benden yana helal
Aklini basina al cook pisman olursunn coook!!!!

Yaş farkını önemsemeyenlerdenim fakat eski eş hakkında söylediklerin çok hoşuma gitmedi, ilgilenmediğini nereden biliyorsun? Aldatırken yanındaymışsın? 4 duvar arasında olanları kim ne kadar bilebilir ki.. Çocuğunun bir gün babaya taşınma ihtimalini düşün.. Bu ilişkiyi kaldırabilecek olgunluktaysan hayırlı olsun..

ben çok tutucu bir ailede yaşıyorum hani siz flörtleşiyorsunuz tanısıyorsunuz ya heh iste ben onu yapamıyorum Yapim kafamı kırarlar zaten illa yasıtımla mutlu olacağım diye bisey yok ayrıca ben burdaki kızlarıda görüyorm

Sevildiğinden nasıl emin oldun onu da bi anlat. Çok değil bir sene sonranı tahmin edip de yazıyoruz buraya. Ama sen evlen yani boşa gitmesin 'oğlan'

ben çok tutucu bir ailede yaşıyorum hani siz flörtleşiyorsunuz tanısıyorsunuz ya heh iste ben onu yapamıyorum Yapim kafamı kırarlar zaten illa yasıtımla mutlu olacağım diye bisey yok ayrıca ben burdaki kızlarıda görüyorm

Yavrucum anan baban tutucu diye de ilk gördüğün içi geçmiş çoluklu çocuklu adama atlamak zorunda mısın? Kabilede mi yaşıyoruz sanki 50li yıllardayız gibi davranıyorsun internetten bul daha iyi vallahi internetten evlenip mutlu olan da var bu nedir?

İnşallah faketir ya reelse cidden üzülücem yani hayatı TVlerdeki pembe diziler gibi sanan bir tip diye. 2018 yılındayız bu kadar da Yeşilçamlık olmaz ki, bir de millete atar gider yapmış sanki biz evleniyoruz kendi hayatın ayol. Çok meraklıysan kart zamparanın teki olan bir adama karılık ve çocuğuna üvey annelik yapabilirsin yani bize ne. Elalemin derdi bizi gerdi vallahi.
faket ne açık konusun lütfen

Abimin arkadası böyle sürekli konusurlar abimle bu günlerde sık sık aramaya başladı... Hani kötü insanlar yicekmiş gibi bakarlar biliyorum.Ama bu çok masum bakıyor. Ve rahatsız edici bir hareketi de yok. Abim diyor bacım sultan bize 2 kahve yapar mısın? ben o sırada anneme bi işte yardım ediyordum.Kzı meşgul etme ben geçer yaparım dedi.Öyle düşünceli..Ben hayatımda hiç böyle bir erkek görmedim.Nerden bulacam ben onun gibisini ya birdaha karsıma çıkmazsa

Canım valla bir şey diyemeyeceğim artık sana. İnşallah gerçek değildir bu konu. Bir kahve yapmak nedir. yani bunda bu kadar etkilenecek ne var? Ailelerde kabahat insan içine çıkarmıyorlar kızlarını, yok çalışma, yok okuma, yok erkeklerle konuşma, vay kafanı öne eğ, hanım hanımcık ol. kızlar böyle saf saf ilk gördüğünü beyaz atlı prens sanıyor.

Sevildiğinden nasıl emin oldun onu da bi anlat. Çok değil bir sene sonranı tahmin edip de yazıyoruz buraya. Ama sen evlen yani boşa gitmesin 'oğlan'
Bak abla.Gelir giderdi zaten ne olduysa son 6 ay da oldu.Bana bakısmaları ilgisi abovvv kalbim güm güm güm

3 , 4 sene sonra 40 yaşında olacak çocuklu çocuklu adamla işin olmasın.
Çok pişman olursun , genceciksin önüne bak bence .

Hayalleri yıkılmış kızcağızın ayıp etmiş yorum yazanlar kibliyelim :bicak:

Bak bir saat öncesine kadar inanmıyordum, şu mukaddes aşka ayıp etmişim. Kendimi kibleyerek başlayacağım, affedemiyorum kendimi, ben de ne anlarmışım aşktan bir saat önceye kadar hea? Ne anlıyordum ben acaba?
Çok derinlere itti bu konu beni... Yani kaç kişi böyle bir aşkı yaşar Wiyolet? Adam edepli edepli gülümsemiş kankasının kendinden 13 yaş küçük kardeşine... Hele o whtsp durumunu da okudum ya ahey ahey.

Back