- Konu Sahibi Asilpapatya
niye çalışmak hayal?Açıktan üniverste okuyorum.Çalışmayı düşünmüyorum.Çalışmak benim için hayallerden ibaret.Ama gerçekten ilgisi çok fazla bir kız olarak anlıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye çalışmak hayal?Açıktan üniverste okuyorum.Çalışmayı düşünmüyorum.Çalışmak benim için hayallerden ibaret.Ama gerçekten ilgisi çok fazla bir kız olarak anlıyorum.
Hah böyle gel işte niye karşı cikiyonTamam canım destekliyoruz, evlen balım sen. Evlen gülüm, evlen. :)
Hah böyle gel işte niye karşı cikiyon
benim yasımda olsan aşkı yeni tatmış olsan inan böyle demezdin. kendinizi benim yerime koyun bakalım.
bende mağarada büyümedim tatlım.
bende 21 oldum o yollardan geçtim çok şükür.
ama senin kafanda olmadım hiç.
çok enteresansın.
Anlasildi konu fake. Dagilalim kizlar. @Mune
Aklini basina al cook pisman olursunn coook!!!!iyi aksamlar hepinize umudumu ne kadar kırdınız bilemezsiniz ilk defa sevildim ben ilk defa yasafım bunları ilk defa bu kadar mutlu oldum. Gercekten beklemezdim hepimixin hayalleri var sonucta hakkınızı helal edin benden yana helal
Sevildiğinden nasıl emin oldun onu da bi anlat. Çok değil bir sene sonranı tahmin edip de yazıyoruz buraya. Ama sen evlen yani boşa gitmesin 'oğlan'iyi aksamlar hepinize umudumu ne kadar kırdınız bilemezsiniz ilk defa sevildim ben ilk defa yasafım bunları ilk defa bu kadar mutlu oldum. Gercekten beklemezdim hepimixin hayalleri var sonucta hakkınızı helal edin benden yana helal
Hayalleri yıkılmış kızcağızın ayıp etmiş yorum yazanlar kibliyelimHaşa. Ben bu aşkı destekliyorum sonuna kadar, ben böyle ulvi bir şey görmedim bak, ağlamak üzereyim. Ne anlarsınız siz KK gadınları aşktan hea? Ne konuşuyonuz?
ben çok tutucu bir ailede yaşıyorum hani siz flörtleşiyorsunuz tanısıyorsunuz ya heh iste ben onu yapamıyorum Yapim kafamı kırarlar zaten illa yasıtımla mutlu olacağım diye bisey yok ayrıca ben burdaki kızlarıda görüyorm
faket ne açık konusun lütfenİnşallah faketir ya reelse cidden üzülücem yani hayatı TVlerdeki pembe diziler gibi sanan bir tip diye. 2018 yılındayız bu kadar da Yeşilçamlık olmaz ki, bir de millete atar gider yapmış sanki biz evleniyoruz kendi hayatın ayol. Çok meraklıysan kart zamparanın teki olan bir adama karılık ve çocuğuna üvey annelik yapabilirsin yani bize ne. Elalemin derdi bizi gerdi vallahi.
Abimin arkadası böyle sürekli konusurlar abimle bu günlerde sık sık aramaya başladı... Hani kötü insanlar yicekmiş gibi bakarlar biliyorum.Ama bu çok masum bakıyor. Ve rahatsız edici bir hareketi de yok. Abim diyor bacım sultan bize 2 kahve yapar mısın? ben o sırada anneme bi işte yardım ediyordum.Kzı meşgul etme ben geçer yaparım dedi.Öyle düşünceli..Ben hayatımda hiç böyle bir erkek görmedim.Nerden bulacam ben onun gibisini ya birdaha karsıma çıkmazsa
faket ne açık konusun lütfen
Bak abla.Gelir giderdi zaten ne olduysa son 6 ay da oldu.Bana bakısmaları ilgisi abovvv kalbim güm güm gümSevildiğinden nasıl emin oldun onu da bi anlat. Çok değil bir sene sonranı tahmin edip de yazıyoruz buraya. Ama sen evlen yani boşa gitmesin 'oğlan'
Bak abla.Gelir giderdi zaten ne olduysa son 6 ay da oldu.Bana bakısmaları ilgisi abovvv kalbim güm güm güm
Hayalleri yıkılmış kızcağızın ayıp etmiş yorum yazanlar kibliyelim