Kendimle nasıl barişacağim

Her ilaç ruhsuz yapmıyo bence ve allah korusun deliliğe yakınlık varsa tabiki de ilaç kullanılmasından yanayım
İsterse aptal yapsın o ilaçlara muhtacız
Mesela ben hafif dozda kullanıyorum
Zihni’mi topluyo
Mantıksız düşünmemi engelliyo
Uyku hali ve sersemlik yapmadı şükür
Ama en en önemlisi beyinde bitirmek ve inanmak

Beyin en önemli organımız ve bütün vücut onun emrinde.kullanmak istemezdim ama zor durumda kaldim.Belki ilaçsız da atlatabilirdim bilmiyorum ama doktorumun dediğini yapiyorum.
Ruhsuz yapmıyor . .sadece olman gereken sen oluyorsun.Ama biz ilaçlar sayesinde böyle olduğumuzu dusunuyoruz.Hayir, sadece olmamız gereken kişi oluyoruz.
Ruhsuz yapan ilaçlar da uyku ilaclari.onu her gün kullanmıyorum sadece unutamadığım zamanlarda..

Anladım canım benim şükür halimize diyorum :) pasiflora bilio musun rahatlatıyormuş reçetesiz mi bilmiyorum

Anladım canım benim şükür halimize diyorum :) pasiflora bilio musun rahatlatıyormuş reçetesiz mi bilmiyorum
Canım benimki e...r adından bir olac.isim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Ona başladık terapiyle.once p...k adımda bir ilaca başlamıştık doktorum depresyonumu iyilestirmedigini söyledi ve bu ilaca basladik.tabi terapiyle beraber.

Benimde uzun aradan sonra tekrar işe girme fobisi oluştu. İki senedir iş hayatına ara verdim. Bu ara evlendim, evime alışma sürem, birkaç özel sorunlar falan derken şuan çok şükür herşey yoluna girdi şimdi tek sorun: uzun aradan sonra iş hayatına adapte sorunu yaşayacakmıyım? Evdeki rahatlık gibi olmayacak iş hayatı, yada kendimi kötü hissettiğimde patrondan bugün işe gitmek istemiyorum diyemeyeceğim, ay nolur cesaret sözcüklerine ihtiyacım var kızlar!!!!

Sevdiğin bir işi mi yapıyorsun?

Sevdiğin bir işi mi yapıyorsun?

Evet iç mimarlık okudum, çizim yapmayı, mesleğimi herşeyini çok seviyorum, tek korkum o iki sene aralıktaki rahatlık iş hayatında olmayacak bir de aslında stesli bir iş, müşterileri memnun edecek misin, matamatiksel hesaplar falan yoğun geçiyor çalışma hayatım. O yüzden bu işimi ne kadar sevsem de rahatlıktan birden yoğunluk yaşamak korkutuyor beni. Özellikle öğleye kadar artık uyumucam endişesi

Şöyle düşün. Gunun önemli vakitlerini uyuyarak değil verimli bir şekilde çalışarak gecireceksin.. Ben de uykuyu seven ve rahatima düşkün bir insanım ama çalışmak bana kendimi iyi hissettiriyor.Bir şeyler yapıyorum.Hem kendime hem başkalarına faydam dokunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…