Kendimle nasıl barişacağim

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
34
Hayatim hep kendimi eksik ve degersiz gormekle gecti.oyle ki etrafındaki insanlarla ilişkilerime bile yansıdı bu durum.Yogun kaygı bozukluğu ile artarak devam etti.Her defasında yenilenmeye calissam da başarısız oluyorum.Ama başaracağım biliyor.Su an gitmem gereken bir kurs var.Kendim istediğim bi kurs.Korku ve kaygılarımı bir kenara koyup gidiyorum .Kalbim çarpıyor,nefesim kesilecek gibi oluyor...Ama başaracağım biliyorum.Var mı bana yardım etmek isteyen?var mı tecrübelerini benimle paylaşmak isteyen?var mı bana destek vermek isteyen?

Kendinde sevmedigin seyler ne? Oncelikle bunlari bir kagida yaz, sonra seni taniyan yakin kisilerden seninle ilgili olumlu ve olumsuz ozelliklerini yazmalarini iste. Atiyorum cok aciksozlusun mu yazdilar, acik sozlu olmamaya calis ve mutlaka bir hobi edin. Kendinle gurur duyabilecegin seyler yarat, mesela yemek kursuna git, orada yaptigin yemekleri gorunce kendinden emin olursun. Dis gorunusune ozen goster, kendine bakim yapmakta insana cok iyi geliyor. Unutma, Allah'in yarattigi her sey guzeldir.

Psikologa da gidiyorum pskiyatra da..travmatik olaylar yasadim.tooarlaniyorum çok şuķür.Ama tökezliyorum.Elimdr olmuyor.psikolaga gidiyorum.Hafta da bir gün kişisel gelişim dersine katılıyorum.baglama kursuna gidiyorum.Kendime uğraş buluyorum.Ama üzerimdeki negatif enerjiyi nasıl yok edicem bilmiyorum.
Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü hiç[/QUOT

Evet ,tamamen olmasa da yapıyorum sayılır.cok ciddi bir yapımın olduğu söyleniyor.Dikkat ediyorum bunlara.Dis görünüşüme özen gösteriyorum.Giyimim kusamim iyidir..27byasindayim ama ruhum 40 tan daha fazla..Insanlara gülüyorum ama gozlerim'le degil.Yani çok yaomacigim.icimden gelmiyor.

Gençsin güzelsin hayatını yaşa, dünyaya bir daha gelmeyeceksik tadını çıkar

O negatif enerji bendede var travmalardan dolayi tikaniklik olusuyor enerjide caresi ne bende bilmiyorum ama sen üzerine düşeni yapiyorsun yapmaya da devam et vazgecme insallah emeklerinin karsiligini alirsin.

Merhaba kendinizle ilgili güzel adımlar atmaya başlamışsınız bunlar çok güzel gelişmeler devam edim adımlar atmaya hayat hepimiz için bazen mehter marşı gibi iki ileri bir geri açım atarak ama öğrenerek güçlenerek ilerliyoruz. Ben iki, iki buçuk yıl önce zor zamanlarda buradaki topiği takip etmeye başladım.
Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar çok iyi geldi bana çok güzel paylaşımlar başarı hikayeleri var bir bak istersen hem son sayfaları takip et hem de baştan roman gibi günde birkaç sayfa okumanı naçizane öneririm birçok arkadaşımızda daha iyi pozitif olduklarını söylüyorlar herkes birbirine elinden geldiğince destek oluyor sayfada. Sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat diliyorum sizin için ...

Çok tesekkurler.hemen basliyorum..

Korku kaygi ve kendini hep yetersiz hissetme bende de var hep negatif düsunurum ve yillardir asamiyorum bu durumu..Bir cagresini bulursan paylasirmisin cok zor bu sekilde yasamak

İyi misiniz

Kendini aşırı derecede çok önemli ve değerli görmek nasıl bi hastalıksa tersi de bi hastalık.evet bu dünya da sen ben olmasakta olur elbet ama mutlaka senin de bu dünya da bi faydan var birilerine,mutlaka sende birileri için değerli ve özelsin.kendini sev ama aşırıya kaçmadan kendini eleştir ama çok acımasız olma.hrr yeni gün bize verilen çok büyük bi nimet.yeniden başlamak mutlu olmak,hataları telafi etmek,yapmak istediğimiz şeylere başlamak için büyük bi fırsat.ben ne zaman ümitsizliğe yada karamsarlığa düşsem kendimden daha kötü durumda olan insanları düşünüyorum ve o zaman aslında ne kadar şanslı olduğumu görüyorum

Depresyon geçiriyor muşum?hastalığımdan ötürü imiş bütün bu yasadiklarim.bu konudan sonra öyle bir noktaya geldim ki hayatın amacını sorguladim.Hayal kuramaz oldum.Hayalleri olmadan insan yaşayabilir mi? Doktorum bana orta düzeyde Depresyon geçirdiğimi soyledi.ciddi anlamda yeni bir tedaviye basladim.Mecburen ilaç da kullanıyorum
Şu an derin bir boşluktayim. Ama bi böyle sürmez biliyorum.Hayallerim yok diyemiyorum var ama kuramıyorum .Anlamsız geliyor. Ama iyilesiyorum.bundan eminim.

Çok doğru bir yaklaşım

Şükür ki iyiye gidiyor

Ya bu konu da sana yanlış birşey söylemek istemiyorum ama bana ilaç kullanmak saçma geliyor senin başın ağrımıyor ya a karnın sadece ruhun yopranmış ve o ilaçlar sadece seni bir müddet hissizleştiriyor ötesi yok ayrıca boşlukta değilsin sadece canın istemiyor ve sen şu an istesen herşeyi yapabilecek güçtesin.benim lügatım depresyonu kabul etmiyor yok öyle birşey herkes gibi ruhumuz bir müddet sessizlik istiyor o kadar

Ben de senin gibi düşünüyordum.Doktorum bana beynimin ağrıdığını,hasta olduğunu soyledi. Geceleri atak geçirip sürekli kendime zarar verme kaygısıyla uyaniyordum.olumu bile düşünür oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…