- 28 Şubat 2018
- 1.293
- 4.286
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kirmizi krizantem
-
Umarım çok çok güzel geçer ve istediğin işi alırsınUzun zaman olmuş buraya yazmayalı
Yarın bir sürü iş görüşmesine gidicem umarım biri olur artık. İş aramaktan daha zor olanı çevredeki psikolojik baskı
Çok teşekkür ederim henüz kesin bir şey olmadı haber bekliyorum. Bir tanesi okeyledi ama biz yetiştirilmek üzere eleman arıyoruz 5000 maaş veriyoruz dedi onu da ben istemedimUmarım çok çok güzel geçer ve istediğin işi alırsın
MerhabaMerhabalar
Reşit fatih civelekoğlunun videolarını tavsiye ederim. Ayrıca ilişkikoçu bal hesabının aura grubu var. Katılın bence enerjınınz yükselsin fiyatı cok uygun.
Bunu yazalı 16 gün olmuş halbuki bana çok uzun geldi. İnsan stresli dönemlerinde sanki daha uzun bir zaman dilimi geçmiş gibi hissediyorÇok teşekkür ederim henüz kesin bir şey olmadı haber bekliyorum. Bir tanesi okeyledi ama biz yetiştirilmek üzere eleman arıyoruz 5000 maaş veriyoruz dedi onu da ben istemedim
Merhaba neden ders çalışıyorsunuz mezun olmadınız mı22.07.2024
Ders çalışmaya başladım
Azar azar da olsa aksatmadan çalışıyorum 3 gündür daha sonra sıkı çalışmaya alıştırıcam kendimi
İlişki koçu bal hesabı insta mı?Merhabalar
Reşit fatih civelekoğlunun videolarını tavsiye ederim. Ayrıca ilişkikoçu bal hesabının aura grubu var. Katılın bence enerjınınz yükselsin fiyatı cok uygun.
Tıp fakültesine hazırlanıyorumMerhaba neden ders çalışıyorsunuz mezun olmadınız mı
evet ama grup başladı bir sonrakilere alınırsınızİlişki koçu bal hesabı insta mı?
24.07.2024 İtalyanca çalışmaya başladım22.07.2024
Ders çalışmaya başladım
Azar azar da olsa aksatmadan çalışıyorum 3 gündür daha sonra sıkı çalışmaya alıştırıcam kendimi
işe başladınız demek sevindim hayırlı olsun işinizHayat çok garip cidden. Bugün iş yerinde toplu halde yemek yerden bir ekmek yere düştü o da benim tarafımdaydı. Normalde ben yere düşen ekmeği yerim sorun etmem. Ama şimdi millet “ıyy yere düşen ekmeği mi yiyorsun” falan der diye ekmeğin yere değmeyen tarafını yedim yani üst kısmını. Doğal olarak ekmek didik didik oldu. Yemek bittikten sonra millet diyor ki “ben yerdim”. E yanınızda düştü niye yemediniz? Nasreddin Hoca’nın eşekili fıkrası gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?