Kendimi zor tutuyorum...

Az önce swarm'da paylaştığı bi fotoğrafı gördüm. Fakülteden bi kare. "Aaa burası X üniv'nin fen edebiyat fakültesinden mii?? Böyle tahmin etmiyodum çok şaşırdım" yazdım. Bakalım ne diyecek

Sen kampus muhabbeti yap, kendini zorla davet ettir heheh :)

Soyle bir fikrim daha var, akademik meraki olan biri olduguna gore kalbine giden yollardan biri de beyni olabilir. Bir dahaki muhabbettinde onun calistigi alanda okudugun bir seyden bahsedebilirsin. Soyle ki, cogu bilimin felsefesi de var, mesela matematik konusmak icin ille de super matematik bilmek gerekmiyor, matematige felsefi yonden bakan bir kitap edinirsin, bir de unlu matematikcilerden birinin hayati hakkinda bir seyler ogrenirsin, muahbbet konusu yaparsin Biyoloji yapiyorsa Darwinizm, fizik yapiyorsa Hawking , ekonomi yapiyorsa Nash'in hayati , hangi bilim olursa olsun o bilimin dine bakis acisi.......yani dikkatini bu yonde cekersen muhabbet uzar

HEYCANINIZ ÇOK HOŞUMA GİTTİ UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR.
Öncelikle yorum için teşekkür ederim ama nedense umutsuzum. Normalde hep bana teklifler gelir, davetler gelir, yazanlar arayanlar soranlar hep karşı taraf olur, görüşmek için acele ederler sonuç hüsran olur.
Şimdide ben yapmaya çalışıyorum bir şeyler fakat karşı tarafın umrunda değilmişim gibi hissediyorum Ağlamaklı oldum yahu Biliyorum çok aceleci davranıyorum ama ne niyetle eklediğimi az çok anlamıştır diye düşünüyorum

ay çok tatlısın inşallah olur bu iş hehe

Öncelikle adınıza çok sevindim, birine karşı insanın içinin kıpırdaması çok tatlı birşey Ekleyerek iyi yapmışsınız. Benimde 3.yıla gireceğim çok güzel bir ilişkim var Twitter'da yaptığı bi yorumu görüp etkilenip facebook'dan eklemiştim. Bana sarkıntılık etmeyen tavırları, efendiliği beni benden almıştı ahh ah :) Yalnız ben diğer hamleyide ondan beklemedim. Kahve içmeye çağırdım. Numaramı da kendim verdim Hayatımda aldığım en doğru kararmış.. Bileti almışsınız, acele de etmemişsiniz bence. Şimdi ondan adım beklemektense davet edin. Gelirse gidersiniz. Gelmezse başka bir arkadaşınızı davet edersiniz. Niye bekleyesiniz ki ? Sözün özü gerçekten istiyorsan adım bekleme, adım at

umarın öyle olmaz böyle kalp çarpıntısı her zaman yakalanmaz inşallah karşılığı olur bakalım geçen günler ne getirecek ama bence face üzerinden fazla ısrarcı olmayın ortak arkadaşlarınız kimlerse onlardan bilgi alıp aynı ortamda görüşmeye çalışın.

Bilet almak abartı olmuş bence. Eklemişsin gerisi ona kalır, arada yazarsın falan zamanla arkadaşlık ilerler, küt diye tiyatroya gidelim demek onu ürkütebilir benden söylemesi.

Aman Allaaahıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kesinlikle içsesimi dinleyeceeeğiiimmmmmmmmmmmmm Çok teşekkür ederim yorum içiiinnnnn Sizide tebrik ederim süpersiniiiizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…