• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi zor tutuyorum...

Vesfa

Şahsına münhasır.
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
1.436
1.383
158
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce bir kaç konu açmıştım. Çok mantıklı davrandığımdan, aşık olamadığımdan falan bahsetmiştim.
Sanırım bu durum birazcık değişti :) Aşık değilim ama çok hoşlandığım biri var.
Özetle; Onu 2 3 aydır facebookta tanıyor olabileceğim kişiler arasında görüyodum. 8 tane ortak arkadaşımız varmış. İlk gördüğümde çok beğenmiştim ama üstüne gitmemiştim. Sürekli karşıma çıkıyodu facebookta. Gel zaman git zaman derken dayanamadım ve perşembe günü ekledim. :KK53::KK51: Ekledikten sonra heyecanla kabul etmesini bekledim. Saniyeler saat, dakikalar ay oldu sanki. Derken kabul etti. Önce ne demeliyim diye düşündüm daha sonra hiç kıvırmaya gerek yok dedim.

+Merhaba, sizi tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında gördüm. Ortak 8 tane arkadaş olduğunu farkedincede ekledim. Sakıncası yoktur umarım?
-Hayır bir sakıncası yok... Teşekkürler.
+Peki, rica ederim.
-Nasılsınız?
.
.
.
Konuşma bu şekilde başladı ve devam etti.Belli aralıklarla yazışmaya başladık. Aynı şehirdeyiz. İkimizde iyi yerlerdeyiz. O 27 bense 23 yaşındayım. Tanışalı 5 gün olmasına rağmen o kadar acele ediyorumki. :KK17:Zaten tezcanlı biriyim.Öyle saatlerce yazışmadık. Birbirimizi az çok tanıyacak kadar sorular sorduk o kadar. :oops:Onu online görünce yazmamak için kendimi zor tutuyorum. İlk defa ilk adımı ben attım. Napayım bekleyemezdim.Uzun zaman sonra biri beni bu denli heyecanlandırmış, birini bu kadar çok beğenmişim kaçıramazdım :KK49::KK48::KK48: Topu ona attım ve bundan sonraki hamleyi ondan bekliyorum. Ya top patlayacak ya da hamleyi yapacak. Başka tercihi yok :-)

5 Aralıkta olan tiyatro oyunu için 2 kişilik bilet aldım. Tabi bundan onun haberi yok. Eğer yazarsa davet etmeyi düşünüyorum.

Sizce eksik veya fazla bir durum var mı? :KK68: Atladığım yerler olabilir. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorumm :KK36:

DİPNOT: Onu daha önce 1 kez gördüm. Ortak arkadaşlardan sohbet ortamlarında duyduğum kadarıyla güvenilir, beyfendi biri.

Hanımlaaarrr sıcak gelişmeler vaaarr :KK36: :KK9: :KK14:
Geçen hafta pztesi günü face adresimi dondurdum. Zaten pekte aktif kullanan biri değilim. Daha sonra beğendiğim adamı twitterdan takip etmeye başladım. Ardından o da beni takip etti. Bu olay perşembe günü oldu. Cuma günü dayanamayıp "Merhaba" dedim. O da cevaben "Merhaba, face adresini mi dondurdun sen?" dedi. "Evet" dedim. Muhabbet uzadı gitti. Ama bu sefer çok farklıydı. Gayet rahattı. Muhabbet öyle ilerlediki neler oldu neleeeerr :KK76: :KK60: :KK53:
"Şu an aklımdan geçen bir şeyi söylemek istiyorum" dedim.
"Nedir merak ettim"
"Kendimi tacizci gibi hissediyorum. Önce face sonra twitter :KK53: "
"Estağfurullah ya öyle şey olur mu? Keşke her tacizci senin gibi kibar ve naif olsa :oops:"
"Yani kabul ediyosun taciz ettiğimi öyle mi? :KK62: :p"
"Bir tek telefondan taciz etmediğin kaldı numaramı vereyimde ordan da taciz et tam olsun :KK53: 05XX XXX XX XX"
Muhabbet bu şekilde ilerledi numarasını kaydettim ama ben vermedim numaramı :KK12::KK45:
Daha sonra konu yılbaşı gecesine geldi. Ne yapacağımı sordu bende planımın olmadığını söyledim. Hemen bir plan yaptı ve beni davet etti. Bulunduğumuz şehre çok yakın olan bir şehirde gerçekleşecek planı. Bende henüz hiç görüşmediğimizi, ona güvenemeyeceğimi söyledim. O zamana kadar yüzyüze görüşcez zaten, sende ona göre karar verirsi dedi. Cumadan beri şehir dışındaydı. Sanırım bugün dönecek.
Dün akşam arkadaşlarına çiğköfte yapmış banada fotoğrafını gönderdi. Sevip sevmediğimi sordu bende bayılırım dedim. Sözüm olsun, belki yılbaşı gecesinde yaparım :KK22: dedi.

Ben bundan sonrası için nasıl davranacağımı kestiremiyorum. Mesela whatsapptan yazıp numaramı vermeli miyim hemen?Yoksa görüştükten sonra versem daha mı iyi olur? Şehir dışında bir yerde ırmak kenarında canlı müzik eşliğinde geçirilecek olan yılbaşı planına sıcak bakmalı mıyım?

Atladığım yerler olabilir. Yorumlarınızı bekliyoruuummmm :KK36::nazar::KK49::KK37:

Son düzenleme:
O kadar çok içime işlemişki hakkaten zor tutuyorum kendimi. Bir başkası söylese bunları, güler geçerdim kesin :KK53: Yok artık! Hiç görmeden, konuşmadan mı? derdim. Ama oluyomuş :KK57:

Bu kk nın kızları ne kadar cesur yaw :KK53:
çok hoşlandığın için bu cesaret sanırım
sen yapacağını yapmışsın
beklemde kal :KK14:
fazla olan kısmı bana göre bilet alman olmuş :D

İlk defa bu kadar cesur davrandım ama ne kaybederimki? İyi oldu bence. En azından ileride "keşke şansımı deneseydim" demem :KK66: :-)

Bileti aldım ama haberi yok. Eğer o zamana kadar görüşmüş olursak davet etmeyi düşünüyorum. Aksi takdirde bir arkadaşımla giderim :KK33:

Bence ise iliskisi olup olmadigini ogrenerek baslamaniz en mantiklisi. Sonra uzulebilirsiniz

Bence ise iliskisi olup olmadigini ogrenerek baslamaniz en mantiklisi. Sonra uzulebilirsiniz

Çok haklısınız ama öğrenebileceğim kimse yokki. Ortak arkadaşlar dediğim insanlar aramızda resmiyet olan, benden yaşça büyük insanlar. :KK43:

Faceden eklemek bir cesaret gerektirmiyor bence.
Artık yolda görse selam vermeyecek tipler bile ekliyor yani.
İlişkisi varsa facebook yazışmalarından, fotoğraflarından az çok belli olur diye düşünüyorum.

Faceden eklemek bir cesaret gerektirmiyor bence.
Artık yolda görse selam vermeyecek tipler bile ekliyor yani.
İlişkisi varsa facebook yazışmalarından, fotoğraflarından az çok belli olur diye düşünüyorum.

Sözkonusu bensem gerçekten cesaret gerektiriyo. Duygusal hiçbir şey hissetmediğim biri olarak görsem evet cesaret olarak adlandırmazdım bu durumu. Diğer türlü anca topladım cesaretimi :KK68:

O araştırma görevlisi. Yazışmalarına, fotoğraflarına baktım 1 tane bile kız yok ortada. Bende sanırım burdan yola çıkarak bu kadar çok heyecanlanıp bir şeyler bekler oldum. Hepsi erkek. Swarm kullanıyo ordanda ekledim ordada kız yok. :110:

Kiz bence yaz yaz ne olacak, herifin karsisina cikmalisin bir sekilde.

Facebook mesleesini giris olarak kabul et, herif seni adamaklli tanimiyor, gormuyor....yani adamla konus bence. Konusablecegin ortam yok sanirim, ortak tanidiklarinla bir muhabbeti ortami yok yanlis anlamadiysam. Yasca buyuk kisiler, haydi beraber suraya gidelim diyebilecegin insanlar degil.....samimi arkadas olsaydiniz haydi suraya gidelim diye orgnizasyon yapardin, sonra herifi de davet ederdin :)

Kafayi calistir biraz, bu herifi nerde gorebilir, konusabilirsin ? Nerde raslasabilirsin?

edit: Arastirma gorevlisiymis, azicik muhabbetiniz olsa bir seyler uydur, cay icmeye universitedeki ofisine git derdim.

Kiz bence yaz yaz ne olacak, herifin karsisina cikmalisin bir sekilde.

Facebook mesleesini giris olarak kabul et, herif seni adamaklli tanimiyor, gormuyor....yani adamla konus bence. Konusablecegin ortam yok sanirim, ortak tanidiklarinla bir muhabbeti ortami yok yanlis anlamadiysam. Yasca buyuk kisiler, haydi beraber suraya gidelim diyebilecegin insanlar degil.....samimi arkadas olsaydiniz haydi suraya gidelim diye orgnizasyon yapardin, sonra herifi de davet ederdin :)

Kafayi calistir biraz, bu herifi nerde gorebilir, konusabilirsin ? Nerde raslasabilirsin?

edit: Arastirma gorevlisiymis, azicik muhabbetiniz olsa bir seyler uydur, cay icmeye universitedeki ofisine git derdim.

Bu söylediğini yapmaya o kadar hazırımkiiiii :KK9: :rolleyes: :KK48:
Dün öğretmenler günüydü çiçek bile göndermeyi düşündüm. Sonra hop dur orda! dedim kendime :KK53:
Ama davetsiz gidilmezki. Bir gün beklerim falan demiş olsa hemen damlarım :KK70: Ben yazarsam muhabbetin devamı geliyo. Dün hiç yazışmadık mesela. Ama ailesine varana kadar bir çok detayı öğrendim. O da benimkini tabii.
Swarmdan takip edip bulunduğu mekana gidecem artık :KK53:

Bu arada MissCherryBlossom eğer beğen butonuna istediğimiz kadar tıklayabilseydik 100e yakın beğeni olurdu. Çok samimi buldum yorumunu. Teşekkürler :KK36:

Bu söylediğini yapmaya o kadar hazırımkiiiii :KK9: :rolleyes: :KK48:
Dün öğretmenler günüydü çiçek bile göndermeyi düşündüm. Sonra hop dur orda! dedim kendime :KK53:
Ama davetsiz gidilmezki. Bir gün beklerim falan demiş olsa hemen damlarım :KK70: Ben yazarsam muhabbetin devamı geliyo. Dün hiç yazışmadık mesela. Ama ailesine varana kadar bir çok detayı öğrendim. O da benimkini tabii.
Swarmdan takip edip bulunduğu mekana gidecem artık :KK53:

Herifin kahve icmeye gittigi mekan var mi ? Ogleden sonra kahve almaya gittigi bir yer var mi mesela :KK66:

Kiz sen ne is yapiyorsun, ogrenci misin :)

Biraz daha muhabbet et o zaman, universite kampusune hic gitmediysen ben de ... kampusune hi gitmedim, meraak ediyorum de mesela :KK73: Gittiysen ..... kampusunu cok begendim, sizin ofisiniz ne tarafta ? de.

Herifin kahve icmeye gittigi mekan var mi ? Ogleden sonra kahve almaya gittigi bir yer var mi mesela :KK66:

Kiz sen ne is yapiyorsun, ogrenci misin :)

Biraz daha muhabbet et o zaman, universite kampusune hic gitmediysen ben de ... kampusune hi gitmedim, meraak ediyorum de mesela :KK73: Gittiysen ..... kampusunu cok begendim, sizin ofisiniz ne tarafta ? de.

Hayır canım öğrenci değilim memurum. Aynı zamanda okumaya devam ediyorum o ayrı :KK76:
İşyerlerimiz o kadar ters yerdeki. Mesai saati içinde gidebilmem mümkün değil. Ama davet ederse izin alıp giderim :KK53: Bi yazsa konuyu oraya getirebilirim amaaaaaa... Dünden beri ikimizde de tık yok işte :mad:

Merhaba arkadaşlar.
Daha önce bir kaç konu açmıştım. Çok mantıklı davrandığımdan, aşık olamadığımdan falan bahsetmiştim.
Sanırım bu durum birazcık değişti :) Aşık değilim ama çok hoşlandığım biri var.
Özetle; Onu 2 3 aydır facebookta tanıyor olabileceğim kişiler arasında görüyodum. 8 tane ortak arkadaşımız varmış. İlk gördüğümde çok beğenmiştim ama üstüne gitmemiştim. Sürekli karşıma çıkıyodu facebookta. Gel zaman git zaman derken dayanamadım ve perşembe günü ekledim. :KK53::KK51: Ekledikten sonra heyecanla kabul etmesini bekledim. Saniyeler saat, dakikalar ay oldu sanki. Derken kabul etti. Önce ne demeliyim diye düşündüm daha sonra hiç kıvırmaya gerek yok dedim.

+Merhaba, sizi tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında gördüm. Ortak 8 tane arkadaş olduğunu farkedincede ekledim. Sakıncası yoktur umarım?
-Hayır bir sakıncası yok... Teşekkürler.
+Peki, rica ederim.
-Nasılsınız?
.
.
.
Konuşma bu şekilde başladı ve devam etti.Belli aralıklarla yazışmaya başladık. Aynı şehirdeyiz. İkimizde iyi yerlerdeyiz. O 27 bense 23 yaşındayım. Tanışalı 5 gün olmasına rağmen o kadar acele ediyorumki. :KK17:Zaten tezcanlı biriyim.Öyle saatlerce yazışmadık. Birbirimizi az çok tanıyacak kadar sorular sorduk o kadar. :oops:Onu online görünce yazmamak için kendimi zor tutuyorum. İlk defa ilk adımı ben attım. Napayım bekleyemezdim.Uzun zaman sonra biri beni bu denli heyecanlandırmış, birini bu kadar çok beğenmişim kaçıramazdım :KK49::KK48::KK48: Topu ona attım ve bundan sonraki hamleyi ondan bekliyorum. Ya top patlayacak ya da hamleyi yapacak. Başka tercihi yok :-)

5 Aralıkta olan tiyatro oyunu için 2 kişilik bilet aldım. Tabi bundan onun haberi yok. Eğer yazarsa davet etmeyi düşünüyorum.

Sizce eksik veya fazla bir durum var mı? :KK68: Atladığım yerler olabilir. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorumm :KK36:

DİPNOT: Onu daha önce 1 kez gördüm. Ortak arkadaşlardan sohbet ortamlarında duyduğum kadarıyla güvenilir, beyfendi biri.

Burcunuz ne merak ettim?

Back