- 29 Aralık 2024
- 30
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi crescent9846
Merhaba.Eşimle uzaktan ilişkiyle evlendik..Onu yakından çok tanıyamadım ama gerçekten çok iyi birisi şükürler olsun.Aramızda iki sorun var birincisi bir türlü birleşemedik ikincisi beni çok arzulamıyor sanırım..Ben çok kontrolcü,takıntılı,duygusal birisiyim..Bu zamana kadar kimseyle birlikte olmadım kendimi doğru kişiye sakladım.Bu nedenle kadınsı duyguları hissetmek istiyorum.Romantik anları,cilveleşmeyi,arzulanmayı..Ama o pek öyle değil.Sürekli kendimi anlatmaktan yoruldum. "Benimle ol yanımdan gitme, arzula,iste ..." Ama hâlâ aynı...Sürekli tartışıyoruz..Bazı kadınlarla konuşurken eşinin kendisini hep istediğini, yanında olmasını istediğini,dokunmadan duramadıklarını vs.gibi şeyler diyorlar..Bizde tam tersi ben sürekli dokun vs. gibi şeyler söylüyorum artık kendimi de gurursuz hissediyorum..Ben dediğim için veya kavga çıkmasın diye dokunuyor ya da yanıma geliyor ama ben o isteği arzuyu görmek istiyorum ama sıfır..Kendimi artık yetersiz,çirkin,gurursuz hissediyorum.Zaten beni hiç kıskanmıyor da...Sadece çok iyi birisi şükürler olsun.Onu çok seviyorum...Aramızda yaş farkı da var..Ondan mı acaba diyırum ama hayır..Erkekleri az çok biliyoruz.Kadın kadın diye ölüyolar..Ama biz böyleyiz çok üzülüyorum...