Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

cok hos bir topigin var
keske bende yapsam ama sanmiyorum ben 2 yildir herseyi biraktim aynadaki kadini gormemek icin bakmiyorum bile

cok hos bir topigin var
keske bende yapsam ama sanmiyorum ben 2 yildir herseyi biraktim aynadaki kadini gormemek icin bakmiyorum bile

canım kendini salma öyle bir müddet sonra insanın kendine olan güveni bile kayboluyor

aynen oyle hemde isin garibi
birseyler yapmam lazim toparlanmaliyim ama icimden gelmiyor

takiptayim seni canim

aynen oyle hemde isin garibi
birseyler yapmam lazim toparlanmaliyim ama icimden gelmiyor

takiptayim seni canim

bir kere başlayınca gerisi geliyor canım. Önemli olan ilk iki haftayı atlatabilmek.. Birazcık kendini zorlayacaksın birazcık çevrenden gelen yorumlar seni harekete geçirecek sonrasını zaten biliyorsun :)

Canım teşekkür ederim,ya aslında cildim yağlı dğeil aksine kuru ama ben kirli gibi hissediyorum.Bağımlılık gibi bir şey yani bu peeling olayı ama şimdi bıraktım o kızarlık döneminde medacassol ve bepanthen kremi karıştırıp 3 akşam sürdüm iyi geldi şimdi sadece laktik asitli tonik yapıp yağ süreceğim.
Canım sürekli dikkat etmem lazım gıda konusunda ama bana yemek yemek iyi geliyor şu aralar,eşimde yok sosyal bir ortamım da yok.Ne bilim bugün çikolatam yok mesela mutsuzum.Çok az yemek yedim ve bir elma.Çok acıktım yani ama
Moralim bozuk benim

canım bende biraz önce yedim 4 dilim ekmekten iki tane küçük kaşarlı tost yaptım akşama kadar bu. Ha diyet falan yaptığımdan değil. Ders çalışıyorum makale yazıyorum akşam üstü derse gidicem ardından çıkıp arkadaşlarla buluşucam çok yorgunum ve yoğunum şu aralar ondan şu anda yarı açım ama yemek yapacak ne halim ne vaktim var habire bitki çayı falan içiyorum en azından mideme bişey girsin artı vitaminsiz falan kalmıyim diye. Burda Goji berry, blue berry ve de onun kırmızı var ya onlar kuru olarak satılıyor istersen çay yap istersen kuru ye bende işte nasıl denk gelirse öle yapmaya çalışıyorum. Üniversitedeyken benim de sosyal yaşamımın sıfırlandığı yalnız olduğum bir dönem vardı. Ben o dönemde de hiç yemek yemiyordum gerçi yalnızken yemek yapmak hoşuma gitmediği gibi aklıma gelmiyor üşeniyorum yemiyorum sonra atılıyor bi de üstüne bana bulaşık Bende o dönem sürekli kitap okuyodum. Film ve müzikle aram çok yok malesef ama sende aklını meşgul tutacak bişeyler yap hem vakit hızlı geçer hem birşeyler öğrenirsin hem de aklın meşgul olduğundan çok yemek yemezsin.

fatalecım watsonun burun bantını halen kullnıyomusunben bulamamıstım ( derın arastırma yapmamısıtım acıkcası ) ama takı gecen gune kadar bı yerde gordum alıyım dedım sonkez bı fataleye soruyum ona gore alıyım dedım aradan bayagı zaman gcıtıgı ıcın belkı bı degısım ıyı kotu yonde olmustur dye merak ettım cnm

yok canım ben onları türkiye de bırakmak zorunda kaldım burdada yok watsons..

rica ederim canım.. gitmeden önce kullandım 3 kere falan baya işimi gördü. Özellikle fiyatına göre çok iyi bence

bende cok ısıtoyrumaslındsa kısa cosum ama ıste bıkac ark da alam dıyo buyutur gozneklerını dıyo dogal deıl dıyo kararsızım cnm kararsız olmamın bı nedenı de ben kıl maskesı yapıyodum kıl maskesı bı sure sonra fark ettım kı gozeneklerımı buyuttu o yuzden bı sey alıcakken ya da maske yapıcakken cok dusunuyorum :18:

Canım bu tür ürünler sadece gözeneklerin içini temizlemek için. Ben açıkçası hiç bir ürünün gözenekleri temelli büyüteceğini ya da küçülteceğini düşünmüyorum.. Bu arada ben daha önce nivea nın burun bantlarını kullanmıştım. Sonra çok pahalı gelince bıraktım. O süreçte sadece temiz bir burnum vardı ve d gözeneklerin içi temiz olduğu içinde küçük görünüyordu..

Bir miktar shea yağını ve bir miktar kakao yağını bir kabın içine koyun.. Sonra bu kabı sıcak su dolu başka bir kabın içine koyun. Eridikleri zaman küçük nivea el kremi kutusu gibi bir kaba boşaltın ve karıştırın. Soğumaya bırakın. Soğuyana kadar da arada karıştırmaya devam edebilirsiniz.. Zaten bir müddet sonra donup vazelin gibi olacaklar ama shea gibi de hafi pürüzlü olmayacak. Elinizle dudaklarınıza uygulayabilirsiniz

anladım cnm ılgınıcın tesekkurler

Aloe Vera jeli yeni vazgeçilmezim olacak gibi duruyor :) Avon argan yağlı serum ile birlikte

aloe vera jelini nereden aldın ve markası ne??

canım ben bu jeli Türkiye'den almadım. Bulunduğum ülkeden bir marketten aldım. Türkiye'de bir ara Aloe Veralı ürünler satan bir marka vardı avon gibi oriflame gibi. Ordada duymuştum aloe vera jeli var diye ama alabileceğim hiç tanıdığım yoktu. Ondan bilemiyorum canım tam. Fakat bende marketten aldım market ürünleri üç aşağı beş yukarı içerik olarak aynıdır o yüzden hangi marka alsan olur diye düşünüyorum..

rica ederim :) aslında bende öyle bişey alsam yine çok iyi olucak.. Burnumun üzerinde birikmeye başladı siyah noktalar Şu aralar azcık salmıştım bakımdan..

bende sımdılık koaly bı tarıf uyuguluyorum cnm her gun burnumu ve cok yaglı olan alnımı pamuga lımon suyu damlatıyorum bıraz onunla temızlıyorum her gun temızlıedıkce kuculuyormus dıye okumustum bakalım bıraz uyugulayım goruslerımı yazarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…