canım öncelikle Rabbim sabır versin sanaa annenein mekanı cennte olsun ben şimdi gördüm konunu yineden yazmak istedim çok yıpranmışsınn ama çalış yaa yapabilirsin bak ben evliyim çalışıyorum 1de çocuğum varr herşeyin üstesinden gelirsinn yeter ki istee
canım öncelikle Rabbim sabır versin sanaa annenein mekanı cennte olsun ben şimdi gördüm konunu yineden yazmak istedim çok yıpranmışsınn ama çalış yaa yapabilirsin bak ben evliyim çalışıyorum 1de çocuğum varr herşeyin üstesinden gelirsinn yeter ki istee
Kendimi Allahın sevgili kullarından saymalıyım herhalde, cünkü ben babamın yanında calısıyordum annem vefat etmeden önce yine calısmak istiyordum ama bu sefer babam istemiyordu beni, istememe sebebi de benim iyi seyler düsünmedigim insanlarmıs, babamın hep onlar aklını celmisler, simdi artık calısıyorum canım babamın yanındayım, Allahın sevgili kuluymusum ki, hislerim dogru cıktı babamın ugruna beni geri planda bıraktıgı kadın, babamın arkasından is cevirmis ustamızla ortak olup isyeri acmıslar babamdan gizli, bir nevi sırtından vurdu yani babamı, Rabbim bir yolunu buldu uzaklastırdı onları bizden..
Hemde bir anda oldu canım gercekten Allahın hikmeti, ben baska bir is görüsmesine gidicekken ki, hatta babam nasıl gidecegimi anlattı sabah oldu baktım babam arıyor herhalde gittin mi diye soracak ondan arıyor dedim, is görüsmesine gitme, ise geliceksin falan dedi. İs hayatım tekrardan böyle baslamıs oldu.
Calısmak evde oturmak gibi olmuyo ister istemez ise odaklanıyorsun ve kafamı birseylere takamıyorum Allaha sükür daha iyiyim canım cok sagol..