- 26 Kasım 2023
- 88
- 82
- 3
- Konu Sahibi Ayisigiyim
-
Çok tatlısınız . Teşekkür ederim. Etkinlikler önemli tavsiye edebileceğiniz var mıdır ? Aslında çok sosyaldik bir kaç ay öncesine kadar ancak hep kendi içimizde farklı insanlarla hiç tanışmadık arkadaşlarımla .İnsanın kendini yargıladığı kadar kimse yargılamıyor. Bence güçlü bir insansınız, elinde imkanı olan birçok insan bile sırf kurulu düzenini bozmamak için bir çok şeye boyun eğiyor. Sizi kutluyorum.
Ayrı hayat kurduktan sonra yavaş yavaş özgüveninizi inşa etmeniz lazım. Çok okuyun, çok gezin, farklı insanlarla konuşun. Etkinliklere katılın, emin olun çevreniz genişleyecek. Dolayısıyla ilginizi çeken, size de ilgi gösteren insanlar olacak.
Bir uygulamadan, adı, cismi belli olmayan tiplerden gelecek iki sahte iltifat için inanın değmez. Orada size yazan 1324158 insana daha yazıyordur. Amaan ne olacak yazarım geçer demeyin ne belalı tipler de var.
Demem o ki yavaş yavaş hayatınız sizin de adım atmanızla yola girer.İyi şanslar.
Mesela en son bir arkadaşım kitap okuma toplantıları oluyor ya, aylık bir roman seçiyor okuyor tartışıyorsunuz, oradan biriyle ilişkiye başlamıştı:)Çok tatlısınız . Teşekkür ederim. Etkinlikler önemli tavsiye edebileceğiniz var mıdır ? Aslında çok sosyaldik bir kaç ay öncesine kadar ancak hep kendi içimizde farklı insanlarla hiç tanışmadık arkadaşlarımla .
Sanırım bu eksiye düşürüyor. Uygulama konusunda haklısınız belalı da olabilirler . Allah korusun.
Süpersiniz değerlendireceğim. :)Mesela en son bir arkadaşım kitap okuma toplantıları oluyor ya, aylık bir roman seçiyor okuyor tartışıyorsunuz, oradan biriyle ilişkiye başlamıştı:)
Şu şeyler de eğlenceli oluyor atölyeler seramik, resim, heykel falan, güzel bir atmosfer oluyor:) Ama forumdaki yengeç arkadaşımızdan öğrendiğim kadarıyla gönüllülüğe dayanan sivil toplum kuruluşları falan oluyor ya asıl onlarda çok farklı insanlarla tanışılıyor
Geneldenaynı amaca hizmet ediyorlar ohalde :) üzücü dışarıdaki insanlarda bu hale geldi aslında bir ilişki yasamaktan da korkuyorum bahsettiğiniz gibi kırılmaktan üzülmekten korkuyorum. Uygulama sizin bahsettiğiniz değil belki isim vermek yasaktır diye vermedim :)Bumble kullaniyorsaniz ve buradan bir iliski dusunuyorsaniz, ki olmaz demiyorum olabiliyor, buradaki insanlarin iliski yasama anlayisi genelde benzer oluyor ve cinsellik iceriyor.
Sadece seks uygulaması diyemem, ama cinselligin dahil olmadigi bir iliski de bumbledan cikmaz.
Daha cok kirilirsiniz. Birisiyle konusmaya baslayip hoslanirsiniz, gorusursunuz, hatta belki dogru duzgun bir iliski de baslar ama eninde sonunda biter. Siz daha da yalniz hissedersiniz kendinizi.
Daha organik, daha dogal sartlarda birileriylr tanışabileceginiz ortamlara girmeniz daha iyi olur.
B ile başlayan baska bilemedim, bumbledir doye düşündüm.Geneldenaynı amaca hizmet ediyorlar ohalde :) üzücü dışarıdaki insanlarda bu hale geldi aslında bir ilişki yasamaktan da korkuyorum bahsettiğiniz gibi kırılmaktan üzülmekten korkuyorum. Uygulama sizin bahsettiğiniz değil belki isim vermek yasaktır diye vermedim :)
Biraz yabani davranıyorum sanırımB ile başlayan baska bilemedim, bumbledir doye düşündüm.
Yani aslında duzgun kullanirsaniz ve iliskilerinizi sekillendirebilirseniz cok keyifli insanlar da cikabiliyor. Benim su an 2 yillik cok samimi arkadasim oldu bumbledan
İliski olarak degerlendirirsem tabii ki online applerin cogunda amac seks odakli oluyor ama bir noktadan sonra eleyebiliyorsunuz. Az da olsa duzgun insanlar da var.
Ama sizi uzerler. Adamla konusur gorusursunuz, bir ay sonra kayiplara karışır, daha da kotu hissedersiniz.
Kiminle tanisirsaniz tanisin eninde sonjnda bulusmak isteyecek haliyle.Konuyu hortlatıyorum yorumlarınızı bekliyorum. Güncel bir durum ekleyeceğim,
Birisiyle tanıştık konuşuyoruz vs ama insanlara asla güvenemiyorum buluşmak istiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?