- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Yaziyorum simdi ama iste pek birsey çıkmayacagini dusunuyorum bundurumun kafamin icinde soru isarwti olarak kalması beni huzursuz ediyor kimdir niyedir amacı nedir
Yaşım disinda hicbir kisisel bilgim yokYorumlarda hiç kendinizle ilgili özel bir bilgi vermiş miydiniz ? Oradan yürümüştür belki...
Sosyal medya hesabınız var mı peki? Aynı mail adresi ile mi kayıtlısınız?Yaşım disinda hicbir kisisel bilgim yok
Tuhaf... Yönetime bildirin dedikleri gibi. En mantıklısı bu şimdilik.Yaşım disinda hicbir kisisel bilgim yok
BildirdimTuhaf... Yönetime bildirin dedikleri gibi. En mantıklısı bu şimdilik.
YokSosyal medya hesabınız var mı peki? Aynı mail adresi ile mi kayıtlısınız?
En mantıklısını yapmışsınız.Yok
Inanin cok sasirdim gercekten sıradan biri gibi durup dururken bana yazmus gibi hissetmiyirum yöbetime bildirdim
Basta cinsiyet yazmamis ben kadin oldugunu dusundum hani burda tanisanlar olur ya ama bildigim bir sehirden olmasi tedirgin etti sonra erkekler icin yasak burasi yazmis yani bakarsa görürde farkettigim kadariyka sık sık girmiyorKadın bir mimar mi tanışmak isteyen yoksa erkek olduğunu mu söylüyor. Şüphelenmekte haklısınız biri dalga geçiyor sanki. Bu konuyu görüp okur su an zaten dimi
Burada tanışmak isteyen bayan olması bile ilginç, cevap vermeyin siz boşverin.bende bayan olduğunu düşünmüyorum. Cidden burda bayanlar özelden konuşma gereği duyuyorlar miBasta cinsiyet yazmamis ben kadin oldugunu dusundum hani burda tanisanlar olur ya ama bildigim bir sehirden olmasi tedirgin etti sonra erkekler icin yasak burasi yazmis yani bakarsa görürde farkettigim kadariyka sık sık girmiyor
Acikcasi niye bilmiyorum ama erkek oldugunu dusunmuyorum
O nasıl bir azimdir ama yaGörüştüğün mimarın takıntılı yeni sevgilisidir, diyorum ben.
Bir şeyler sormak için evet ama o kadar. Bana da özelden soru soran oldu. Soru sorduğum da oldu. O kadar ama...Burada tanışmak isteyen bayan olması bile ilginç, cevap vermeyin siz boşverin.bende bayan olduğunu düşünmüyorum. Cidden burda bayanlar özelden konuşma gereği duyuyorlar mi
Yok oyle adam akilli görüşmedik bile yani duygusal bi durum bile olmadiGörüştüğün mimarın takıntılı yeni sevgilisidir, diyorum ben.
Hic sanmiyorum oyle birsey oldugunu cunku adam akilli bi görüşmemiz olmadi gibiO nasıl bir azimdir ama yaEğer öyleyse...
Hic sanmiyorum oyle birsey oldugunu cunku adam akilli bi görüşmemiz olmadiO nasıl bir azimdir ama yaEğer öyleyse...
Ya direk tanisma istedigiyle olmadi ama burda mesajlaatikca konustukca gorusmeyi devam ettirdiklerik olduKadın bir mimar mi tanışmak isteyen yoksa erkek olduğunu mu söylüyor. Şüphelenmekte haklısınız biri dalga geçiyor sanki. Bu konuyu görüp okur su an zaten dimi
Yok oyle adam akilli görüşmedik bile yani duygusal bi durum bile olmadi
Ama yani kk hesabını bulacak kadar mı ya?Bu, konunun sizdeki tarafı ama...
Siz yine de katıyyen olamaz gözüyle bakmayın... Acaip bir tesadüf ve sürekli mimar vurgusu.
Kadın halimle, bazı kadınların takıntılı hallerinden korkarım.
Size özelden cevap yazmıştım lakin eğer bahsettiğiniz üye yeni bir üyelikse lütfen kullanıcı adını özelden yazın, erkek mi değil mi en azından teyit için askıya alalım.Yaziyorum simdi ama iste pek birsey çıkmayacagini dusunuyorum bundurumun kafamin icinde soru isarwti olarak kalması beni huzursuz ediyor kimdir niyedir amacı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?