• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Takip Ediliyormuşum Gibi Hissediyorum

Kadın bir mimar mi tanışmak isteyen yoksa erkek olduğunu mu söylüyor. Şüphelenmekte haklısınız biri dalga geçiyor sanki. Bu konuyu görüp okur su an zaten dimi
Basta cinsiyet yazmamis ben kadin oldugunu dusundum hani burda tanisanlar olur ya ama bildigim bir sehirden olmasi tedirgin etti sonra erkekler icin yasak burasi yazmis yani bakarsa görürde farkettigim kadariyka sık sık girmiyor

Acikcasi niye bilmiyorum ama erkek oldugunu dusunmuyorum

Basta cinsiyet yazmamis ben kadin oldugunu dusundum hani burda tanisanlar olur ya ama bildigim bir sehirden olmasi tedirgin etti sonra erkekler icin yasak burasi yazmis yani bakarsa görürde farkettigim kadariyka sık sık girmiyor

Acikcasi niye bilmiyorum ama erkek oldugunu dusunmuyorum
Burada tanışmak isteyen bayan olması bile ilginç, cevap vermeyin siz boşverin.bende bayan olduğunu düşünmüyorum. Cidden burda bayanlar özelden konuşma gereği duyuyorlar mi

Burada tanışmak isteyen bayan olması bile ilginç, cevap vermeyin siz boşverin.bende bayan olduğunu düşünmüyorum. Cidden burda bayanlar özelden konuşma gereği duyuyorlar mi
Bir şeyler sormak için evet ama o kadar. Bana da özelden soru soran oldu. Soru sorduğum da oldu. O kadar ama...

O nasıl bir azimdir ama ya 🤦‍♀️Eğer öyleyse...
Hic sanmiyorum oyle birsey oldugunu cunku adam akilli bi görüşmemiz olmadi
Kadın bir mimar mi tanışmak isteyen yoksa erkek olduğunu mu söylüyor. Şüphelenmekte haklısınız biri dalga geçiyor sanki. Bu konuyu görüp okur su an zaten dimi
Ya direk tanisma istedigiyle olmadi ama burda mesajlaatikca konustukca gorusmeyi devam ettirdiklerik oldu

Yok oyle adam akilli görüşmedik bile yani duygusal bi durum bile olmadi

Bu, konunun sizdeki tarafı ama...
Siz yine de katıyyen olamaz gözüyle bakmayın... Acaip bir tesadüf ve sürekli mimar vurgusu.
Kadın halimle, bazı kadınların takıntılı hallerinden korkarım.

Yaziyorum simdi ama iste pek birsey çıkmayacagini dusunuyorum bundurumun kafamin icinde soru isarwti olarak kalması beni huzursuz ediyor kimdir niyedir amacı nedir
Size özelden cevap yazmıştım lakin eğer bahsettiğiniz üye yeni bir üyelikse lütfen kullanıcı adını özelden yazın, erkek mi değil mi en azından teyit için askıya alalım.

Back