- Konu Sahibi benmutlumuyumki
Bu arada bebisinize cok gecmis olsun umarim iyidir.. ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajınız yüzümde son 4 saatdan bu yana kocaman bir tebessüm belirmesine yol açtı teşekkür ederim![]()
anladım şimdi birikim sebep ,ama çözümü yok be arkadaşım,bunların alayı tek hücreli...agır abiii demek?
güçlüysen kimse seni korumaz,babam bile bu güne kadar korumadı diyeyim,bizim gibiler dışarıya hep korunan degil KORUYAN mesajı veriyoruz sanırım.
biraz rol yapmak mı gerekiyor kafam hiç basmaz bu işlere...ayy uff deyip çıtkırıldım mı olmak lazım_? ben bu konuda senden farklı degilim ki akıl vereyim...al birini vur ötekine...mecburen hepimiz erkek fatmayız...beyzadeler yorulmasın...aman onlara bir şey olmasın :)))
takma kafana ,mudana etme,,,dik dur...ne kadar az beklentin olursa o kadar az mutsuz olursun...
Eşinin önden gitmesi ve senin sesini duyamayacak kadar uzaklaşmasını ben hoş karşılamadım canım.Gecenin o saati ise ya beraber ıslanacak evladını koruyarak gideceksin;yada sen maksimum hızını 1500 beygir gücünde üçe beşe katlayacaksın.
Ama her en olursa olsun,iş eşlerle tartışmaya geldiğinde erkeklerin en nefret ettikleri mevzu o anın tartışmasını yapmaktan çok biz kadınların geçmişi açmamız dan hoşlanmıyor olmaları.Erkekler anı konuşurken o anki olayı çözüme kavuşturmayı düşünürken bizim eskileri açmamız onlarda şalterlerin atmasına sebep oluyor.Geçmişte yaşadığım için şimdi alıştım bazen söylediklerini,yaptıklarını umursamam.Ne yapayım yoksa yıl 2000 den girip şu zamana gelemeyeceğim yani.:44:
Eşinin yaptığı hoş davranış şekli olmasa da(haklısın değer görmek,önemsenmek,kıskanılmak,gecenin o saati korunmak istersin)senin ben değersizmiyim,beni önemsemiyorsun,görmüyorsun,eski sözlü eski eş muhabbetlerine girmen onun yaptığının yanlış olduğunu belki fark ettirmiş olsan da erkek bunlar kabullenmek en zor şey onlar için.Yada eşinin yaptığı gibi ya kestirip atacaklar yada ukalaca konuşacaklar.Ne yapacaksın bacım ÇEKECEN MECBUR,yada bir daha yaşamazsın inşallah ama olursa böyle bir olay gireceksin adamın koluna O SENİ ÇEKECEK MECBUR
Allah başka dert tasa vermesin.Erkek milleti ile uğraşmak zor
evet o eski defter mevzusu büyük hata idi bana orda sende çok mıymıysın diyince üzüntüden çıktı bende şasırdım.. ama bu bizim ilk değil son da değil.. gece parka çıkartmak zorunda kaldığımda hiç merak etmez parka gideriz bakarım çok serseri var mecbur ararım gelirmisin diye ancak o zaman kalkar gelir.... yani hiç bi zaman beni tek yolladığında.. o aramaz aramadı... ne var arasa merak etse ya.. bazen beni sevmiyor mu diye düşünüyorum...
simdi okudum canim kusura bakma INSALLAH feraha kavusursunuz..
ama olaylari buyutme esin cocuk icin acele etmis hani eli bos olsa seni geride biraksa neyse..
eskileride katmayin her seferinde yipranirsiniz..
olsun canı ya ne kusuru her yazılanı aynı anda takip etmek zor oluyor, haklısınız eskiler kimseye bir fayda sağlamazmış.. oldu bi hata işte.. çıktı ağzımdan olmasaydı iyiydi..
Bu arada bebisinize cok gecmis olsun umarim iyidir.. ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)![]()
yaw alla alla eskiden böyle şey olmuyordu da ne demek? tabii ki adam ona git der
valla bi kadın eşim bana eskiden böyle olmuyordu dedi deseydi bütün kk adamı taşlardı
ufacık kavga da söylenecek şey mi![]()
Emin olun bu ülkede biraz olsun sizin yerinizde olmak isteyen
Merak edilmekten bıkan çok kişi var
evet elbetteki ama ne çok sıkmak ne çok rahat bırakmak gerekir, ortası yok mu bu durumun.