kendimi sayesinde değersiz hissediyorum

yaw alla alla eskiden böyle şey olmuyordu da ne demek? tabii ki adam ona git der
valla bi kadın eşim bana eskiden böyle olmuyordu dedi deseydi bütün kk adamı taşlardı
ufacık kavga da söylenecek şey mi :19:

anladım şimdi birikim sebep ,ama çözümü yok be arkadaşım,bunların alayı tek hücreli...agır abiii demek?

güçlüysen kimse seni korumaz,babam bile bu güne kadar korumadı diyeyim,bizim gibiler dışarıya hep korunan degil KORUYAN mesajı veriyoruz sanırım.

biraz rol yapmak mı gerekiyor kafam hiç basmaz bu işlere...ayy uff deyip çıtkırıldım mı olmak lazım_? ben bu konuda senden farklı degilim ki akıl vereyim...al birini vur ötekine...mecburen hepimiz erkek fatmayız...beyzadeler yorulmasın...aman onlara bir şey olmasın :)))

takma kafana ,mudana etme,,,dik dur...ne kadar az beklentin olursa o kadar az mutsuz olursun...

tabii erkekler üzerine düşen rolleri yapmayınca bize böyle olmak düşüyor.. ama ben daha çok çıt kırıldım sınıfındayım sanırım.. şey birde bu eski sözlü mevzusu açılmadan bana çok beyaz arabyı söyleyip biraz yavaş olmalrı gerektiği söyleyince çok mıymıysın dedi.. ama kadın isteyincede zarif kibar kadın olsun istiyorlar ki benim ki öyle.. öylesi nasıl korusun kendini o zaman...

:20::20:Eşinin önden gitmesi ve senin sesini duyamayacak kadar uzaklaşmasını ben hoş karşılamadım canım.Gecenin o saati ise ya beraber ıslanacak evladını koruyarak gideceksin;yada sen maksimum hızını 1500 beygir gücünde üçe beşe katlayacaksın.:32:
Ama her en olursa olsun,iş eşlerle tartışmaya geldiğinde erkeklerin en nefret ettikleri mevzu o anın tartışmasını yapmaktan çok biz kadınların geçmişi açmamız dan hoşlanmıyor olmaları.Erkekler anı konuşurken o anki olayı çözüme kavuşturmayı düşünürken bizim eskileri açmamız onlarda şalterlerin atmasına sebep oluyor.Geçmişte yaşadığım için şimdi alıştım bazen söylediklerini,yaptıklarını umursamam.Ne yapayım yoksa yıl 2000 den girip şu zamana gelemeyeceğim yani.:44::1:

Eşinin yaptığı hoş davranış şekli olmasa da(haklısın değer görmek,önemsenmek,kıskanılmak,gecenin o saati korunmak istersin)senin ben değersizmiyim,beni önemsemiyorsun,görmüyorsun,eski sözlü eski eş muhabbetlerine girmen onun yaptığının yanlış olduğunu belki fark ettirmiş olsan da erkek bunlar kabullenmek en zor şey onlar için.Yada eşinin yaptığı gibi ya kestirip atacaklar yada ukalaca konuşacaklar.Ne yapacaksın bacım ÇEKECEN MECBUR,yada bir daha yaşamazsın inşallah ama olursa böyle bir olay gireceksin adamın koluna O SENİ ÇEKECEK MECBUR:16:

Allah başka dert tasa vermesin.Erkek milleti ile uğraşmak zor

evet o eski defter mevzusu büyük hata idi bana orda sende çok mıymıysın diyince üzüntüden çıktı bende şasırdım.. ama bu bizim ilk değil son da değil.. gece parka çıkartmak zorunda kaldığımda hiç merak etmez parka gideriz bakarım çok serseri var mecbur ararım gelirmisin diye ancak o zaman kalkar gelir.... yani hiç bi zaman beni tek yolladığında.. o aramaz aramadı... ne var arasa merak etse ya.. bazen beni sevmiyor mu diye düşünüyorum...

evet o eski defter mevzusu büyük hata idi bana orda sende çok mıymıysın diyince üzüntüden çıktı bende şasırdım.. ama bu bizim ilk değil son da değil.. gece parka çıkartmak zorunda kaldığımda hiç merak etmez parka gideriz bakarım çok serseri var mecbur ararım gelirmisin diye ancak o zaman kalkar gelir.... yani hiç bi zaman beni tek yolladığında.. o aramaz aramadı... ne var arasa merak etse ya.. bazen beni sevmiyor mu diye düşünüyorum...

Emin olun bu ülkede biraz olsun sizin yerinizde olmak isteyen
Merak edilmekten bıkan çok kişi var

simdi okudum canim kusura bakma INSALLAH feraha kavusursunuz..
ama olaylari buyutme esin cocuk icin acele etmis hani eli bos olsa seni geride biraksa neyse..
eskileride katmayin her seferinde yipranirsiniz..

olsun canı ya ne kusuru her yazılanı aynı anda takip etmek zor oluyor, haklısınız eskiler kimseye bir fayda sağlamazmış.. oldu bi hata işte.. çıktı ağzımdan olmasaydı iyiydi..

Şimdi çocuğunuz hastayken bunları tartışıyor olmanız yanlış bana göre :19: Eşiniz tamam sizi beklememek gibi bir densizlik etmiş yanlış bi davranış ama sizin ona bunu çocuk gibi söylemenizde çok yanlış :34: Sizde onu umursamayın ilgisi zamanla size dönsün.. Siz ona olan sevginizi çok belli etmişsiniz şimdide ilgi bekliyosunuz.. Kendinize güvenin ve kendinizle ilgilenin..

çok bencilce davranmış ve maalesef bunu dile getirmişsiniz...
adam tek olsa neyse, hasta çocuğu ıslanmasın die koşturmuş ve bunu da size söylemiş..
aslında haklı, arkanız da muhafız mı tutacaktı.... :26:
tam tersi olsaydı bu sefer de hasta çocuğumla yağmur da uyuz uyuz yürüdü...
insan biraz acele eder, yağmurda romantizm yapmanın sırası mı dicektiniz...
bence gidin gönlünü alın eşinizin...

Bence senin mtlu bir ewllgn var. Bebegnz hasta diee hemen hastaneye kosmuussunz.. eşin deger veryr ki yannzdaaa. Ne kocalar duydm. Umrumda degil diyeen. İyilestr sen anne deglmsn dien. Sen kocana hicc tavir yapmaa bnce.

canım bir takside mi tutamadınız

evet sen prensessin o yağmurda o yolu yurumemelisin yuruyorsanda kocanla yanyana yurumelisin

kocan dengesiz.başına bişey gelse umursamayacak ne biçim erkek.

Erkekleri çok önemsememek, çok fazla üstlerine düşmemek lazım kızlar... Sen ondan sürekli birşeyler talep edersen o da kendini baskı altında hisseder ve istemsiz olarak kaçar. Sen ondan bişey beklemezsen ve peşinden koşmazsan tabi ki o senin arkanda dolanmaya başlıyor. Eminim burdaki kadınlar da aynısını söyleyecektir.. Değişmeyecek olan kural: "Kaçan kovalanır"

Son düzenleme:
yani gecenin bir yarısı sizi arkasında bırakıp ilerlemesi hiç hoş değil ama bir yandanda yağmur yağıyor ve çocugunuz zaten hasta daha kötü olmasını istememiştir. Evlat sevgisi herşeyin üstünde gelir. Şartlar normal olsaydı eşinize çok kızardım ama bu durum biraz farklı.

- ilk durumda sen haklısın, o saatte senden göz irtibatını kaybedecek kadar ayrılmamalıydı
- ama çocuk hasta ıslanır diye acele etmiş, orada haklı olabilir belki
- insanlar sinirlendiğinde söyledikleri şeyleri dikkate almayın, biraz sakinleşince yanlış sözler söylediğini anlayacaktır

Çocuğunuz hasta ve siz o yağmurda yavaş yürümediği için mi kızdınız. Pardon ama gerçekten siz haksızsınız. Eski sözlünüzü katarak dahada kızdırmışsınız belli ki. o size deseydi ki bnm eski sözlüm böyle değildi siz ne derdiniz ?

Back
X