- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 630
-
- Konu Sahibi limonbanyosu
:)) kendimi daha iyi hissediyorumRica ederiz .
Başlangıcın süper:)):)) kendimi daha iyi hissediyorum
Düzenledim cevabımı , ama iyi hissetmen süper tabi :):)) kendimi daha iyi hissediyorum
Tesekkur ederim su zamana kadar tatilde yani 2 yer gezdim cok hosuma gitti yunan mitolijisine orada ogrendim zatenRica ederiz .
Başlıkta soru sorduğunu sonradan gördüm , gezerek ve okuyarak tabiki . Birde çevre çok önemli .
Sevgili kk ablalari artik anam sunu demis yok babam bunu demis yok abim soyle yapmis yok kendimi gelistirecegim mesela yunan mitolojisi arastirdim cok hosuma gitti kendimi nasil daha cok gelistirip kulturlu birisi olurum ingilizce a2 seviye almanca orta seviye biliyorum cok kitap okurum yuzden fazla okudum en son okudugum hala okuyorum kurk mantolu madonna herkese tesekkurler
TesekkurlerBaşlangıcın süper:))
Bebeksin derken iyi bir sey sanirim tesekkur ederim :)bebeksin ya daha:)
oku, öğren, gez.
güzel olsun herşey senin için.
Tesekkurler bu sene felsefe dersi gorecegim heyecanliyim cok dinler ve okurum cok tesekkurler fikirlerin icibOkuyarak, izleyerek yazarak ve tabiki dinleyerek. Yaşın daha genç senin şu an bolca okumaya ve dinlemeye ihtiyacın olacak. Zamanı gelince sen de göreceksin ki çok güzel ve faydalı konuşmuş bir insan olacaksın. Sabretmen gerek. Öğrenmen gerek, oğrendiğini uygulaman gerek. Yunan mitolojisine merak salman çok güzel bir şey. Bunun yanı sıra ufak ufak felsefe okumaları da yaparak bilgini katlayabilirsin. :)
Bebeksin derken iyi bir sey sanirim tesekkur ederim :)
Anladiim tesekkur ederimmm :)))küçüksün ya, her şeyde bir telaş, bir problem çıkarma, bir heyecan. çok hoş bu hal.
Film de cok izlerim ingilizcemi tbbt ile gelistirmistimKitaplar oku film izle
Netten araştır mesela önemli filmleri
Açtığın konular silinmiyor. Ailenle ilgili konu açarsan hatırlatırız bilmiş olSevgili kk ablalari artik anam sunu demis yok babam bunu demis yok abim soyle yapmis yok kendimi gelistirecegim mesela yunan mitolojisi arastirdim cok hosuma gitti kendimi nasil daha cok gelistirip kulturlu birisi olurum ingilizce a2 seviye almanca orta seviye biliyorum cok kitap okurum yuzden fazla okudum en son okudugum hala okuyorum kurk mantolu madonna herkese tesekkurler
O konulardan utanc duyuyorum daha asla acmamAçtığın konular silinmiyor. Ailenle ilgili konu açarsan hatırlatırız bilmiş ol
Açtığın konular silinmiyor. Ailenle ilgili konu açarsan hatırlatırız bilmiş ol☺