- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 630
- Konu Sahibi limonbanyosu
Dalga mi gectiniz mobildeyim heraldebu kadar çok okuyorsan yazmana da biraz dikkat et derim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga mi gectiniz mobildeyim heraldebu kadar çok okuyorsan yazmana da biraz dikkat et derim.
Asil ben tesekkur ederim bu guzel fikirlerin icinİlk kendin için güzel şeyler yaparak başlayabilirsin.
Meditasyon yap, yaptığın şeyleri farkındalık içinde yap, o zaman yaptığın şeylerden daha çok zevk alarak yaparsın.
Televizyonu hayatından çıkar, kitap oku, YouTube'da bilgilendirici, sana bir şeyler katan şeyler izle.
Son olarak böyle güzel bir adım için seni tebrik ediyorum
Film de cok izlerim ingilizcemi tbbt ile gelistirmistim
İngilizce ve diğer yabancı diller tabi ki önemli ama öncelikle ana dilini iyi ve etkin bir şekilde kullanmalısın,zamane gençleri maalesef bu konuda çok yetersiz.Bu kesinlikle senin adına yapmış olduğum bir eleştiri değil yanlış anlama,genel anlamda bu şekilde.Bol bol oku, imkanların dahilinde gez, araştır ama öncelikle Atatürk'ün izinde ilerle,bu seni her anlamda başarılı kılar, öpüyorum gözlerinden .Film de cok izlerim ingilizcemi tbbt ile gelistirmistim
Bence o zaten ama eski nickini bende unuttum.Bir dur duragi yok ki. birine cok benzetiyorum ben bu uyeyi nedense
Kimmisim yineBence o zaten ama eski nickini bende unuttum.
Ogrenirsin cok basit ben okulda ogrenip evde gelistirdimBende kendimi geliştirmek için çok çabalıyorum kitap okuyorum güncel haberleri kaçırmıyorum bir yandan da üniversiteye sınavlarına hazırlanmaya başlıcam genel kültür her bakımdan ama tek istediğim İngilizce öğrenmekti ve bugün bu isteğimi yapmaya kara verdim telefonuma indirdiğim programla eğlenceli bir hal aldı çok hoşuma gitti bakalım sonu ne olacak inşallah ögrenirim