• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kurallara uyan biri değilim çünkü..:):)
Zaten yemek listesi hazırlayamam. Et, tavuk yemiyorum..
Ekmeği kessem bi de şu içmeye başlasam ohhh gitsin kilolar
Bende sabah öğle akşam detaylı yazamam bazen 9 da bazen 12 de kahvaltı yapan biriyim hiç bı düzenim yok o yüzden mesela tartı foto atarim günlük şunu bunu yaptım yazarım falan bu şekilde ilerleriz hedefe kadar ins

Ben bayağı bayağı yiyorum sağlam yiyorum :))

Herkes kilosunu hedefini yazmak la başlasın :)) yada sabah yapalım bunu yarınki sabah kilosunu herkes girsin buraya olar mi ?? :d

Ben bayağı bayağı yiyorum sağlam yiyorum :))

Herkes kilosunu hedefini yazmak la başlasın :)) yada sabah yapalım bunu yarınki sabah kilosunu herkes girsin buraya olar mi ?? :d
Benim bir tartı bulmam lazım ama. Dur yarın tartima pil alayim da çarşamba atarım ben..

Evet arkadaşlarım amaç mutlu olmak bunun için ne gerekiyorsa birlikte yapacağız :KK19:

İlk yapacağımız iş kendimizi mutlu olabildiğimiz hale getirmek zayıflamak sa zayıflamak fit olmaksa spor :spor:yapabildigimiz herşey için burda olacağız

Şimdi canım arkadaşlarım gün gün buraya yaptiklarimizi yazmak için siz saygıdeğer arkadaşlarımın önerilerini alayım ....o_O

@_Marla_
Rakika Rakika

@_nurunnisa_

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii

@_Ruzgargulu_

@Vinka

terelelli34 terelelli34
.
Eva Eva

@LknrNkz

@deli ve cesur

bulca bulca

@melankolimm

@RoSsSs
@leylmira
??

Kendini mutlu etmek isteyenleri bekliyorum :)
Hayırlı olsun sayfan :) aslında benim de kilom var ama şu tiroid yok mu eskiden çok zayıftım en fazla 43 kilo hormonal sorunlar ilaç alımı şimdi kilo almıyorum verirsem de çok yavaş gidiyor yürüyüş yapmaya devam ama sıcaklardan dolayı anca akşam üzeri çıkıyorum.

Olsun mutlu olmak isteyen sadece diyet değil herşey mutlu eder insanı yemek yemek yürüyüş yapmak müzik dinlemek kendini aynada güzel görmek de mutluluk sebebi Eva Eva

Bugün mutlu olmak için yardıma ihtiyacı olan birine yardım ettim :)

Kızlar benim kg problemim yok. Biraz selülitim, biraz göbeğim var. Etim de çok yumuşak sıkılaşmak istiyorum. Bir de su içme alışkanlığım yok. Onu kazanmak istiyorum.

Hayırlı olsun topiğimiz :KK73:

Kızlar benim kg problemim yok. Biraz selülitim, biraz göbeğim var. Etim de çok yumuşak sıkılaşmak istiyorum. Bir de su içme alışkanlığım yok. Onu kazanmak istiyorum.

Ne güzel. Rabbim hayrını kabul etsin❤❤
Bende su icmiyorum yaa. Alışkanlık haline getirmem lazım

An itibariyle tartildim benim 76.5 sabahta böyleydi kilo sikilasmak isteyenlere gergin bı vücut zayıflamak isteyenlere de bol eksiler dileyip günün kahvesine ve ve soda içmeye gidiyorum :KK50:

Hedefim en az 2 litre su içip hergub en az yarım saat spor yapmak tabi az yiyerek 10 kilo vermek en az 3 ayda

Tarihi atıyorum 30 temmuz başlangıç :)):KK72::KK31:

selam kizlar gazamiz mubareke:) kilo vermk istemiyorum sadece sıkı kalmak bel ve sirt yaglarindan kurtulmak istiyoru..Eski bkimli marla olmk istiyorum o kaa:KK70:

Ne kadar gıcık iki arkadaşsiniz :110:

İnsan moral vermek için bana bana bana moral vermek için yalandan da olsa 6-7 kilo fazlam var der :63:

Çok güzel uygulamalar var şu içmeyi hatırlatıyor veya spor için onları da yükleyin su içip sikilasmak isteyenler onlarinda desteği olsun :))

An itibariyle tartildim benim 76.5 sabahta böyleydi kilo sikilasmak isteyenlere gergin bı vücut zayıflamak isteyenlere de bol eksiler dileyip günün kahvesine ve ve soda içmeye gidiyorum :KK50:

Hedefim en az 2 litre su içip hergub en az yarım saat spor yapmak tabi az yiyerek 10 kilo vermek en az 3 ayda

Tarihi atıyorum 30 temmuz başlangıç :)):KK72::KK31:
Ben kaç kiloyum acaba . En son 68dim..
Bende sabahlari ac karnına limonlu su icmeye. Şimdilik bi litre icsem yeter su..
Mekik ve bacak çalıştırma yapsam ekmeği kessem ohhh yeter ama

Back