- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Aslında az yiyorum ama o azı da kesmem lazımEkmegi bırakınca çok cabuk veriyirsun zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında az yiyorum ama o azı da kesmem lazımEkmegi bırakınca çok cabuk veriyirsun zaten
Bende sabah öğle akşam detaylı yazamam bazen 9 da bazen 12 de kahvaltı yapan biriyim hiç bı düzenim yok o yüzden mesela tartı foto atarim günlük şunu bunu yaptım yazarım falan bu şekilde ilerleriz hedefe kadar insBen kurallara uyan biri değilim çünkü..:):)
Zaten yemek listesi hazırlayamam. Et, tavuk yemiyorum..
Ekmeği kessem bi de şu içmeye başlasam ohhh gitsin kilolar
Benim bir tartı bulmam lazım ama. Dur yarın tartima pil alayim da çarşamba atarım ben..Ben bayağı bayağı yiyorum sağlam yiyorum :))
Herkes kilosunu hedefini yazmak la başlasın :)) yada sabah yapalım bunu yarınki sabah kilosunu herkes girsin buraya olar mi ?? :d
Tamam olur tabiki benim tartım da pilimde var hihhhh :))Benim bir tartı bulmam lazım ama. Dur yarın tartima pil alayim da çarşamba atarım ben..
Benim ne tartim vaaar ne pilimTamam olur tabiki benim tartım da pilimde var hihhhh :))
Ayy benim var da . Pilde vardı yeni takmistim, ne oldu anlamadım. Yaa tartı bozuldu ya da pil bozuktu.. bakalım.Tamam olur tabiki benim tartım da pilimde var hihhhh :))
Hayırlı olsun sayfan :) aslında benim de kilom var ama şu tiroid yok mu eskiden çok zayıftım en fazla 43 kilo hormonal sorunlar ilaç alımı şimdi kilo almıyorum verirsem de çok yavaş gidiyor yürüyüş yapmaya devam ama sıcaklardan dolayı anca akşam üzeri çıkıyorum.Evet arkadaşlarım amaç mutlu olmak bunun için ne gerekiyorsa birlikte yapacağız
İlk yapacağımız iş kendimizi mutlu olabildiğimiz hale getirmek zayıflamak sa zayıflamak fit olmaksa spor yapabildigimiz herşey için burda olacağız
Şimdi canım arkadaşlarım gün gün buraya yaptiklarimizi yazmak için siz saygıdeğer arkadaşlarımın önerilerini alayım ....
@_Marla_
Rakika
@_nurunnisa_
Psikolojik Deliii
@_Ruzgargulu_
@Vinka
terelelli34
.
Eva
@LknrNkz
@deli ve cesur
bulca
@melankolimm
@RoSsSs
@leylmira
??
Kendini mutlu etmek isteyenleri bekliyorum :)
Ne güzel. Rabbim hayrını kabul etsin❤❤Bugün mutlu olmak için yardıma ihtiyacı olan birine yardım ettim :)
Kızlar benim kg problemim yok. Biraz selülitim, biraz göbeğim var. Etim de çok yumuşak sıkılaşmak istiyorum. Bir de su içme alışkanlığım yok. Onu kazanmak istiyorum.
Hayırlı olsun topiğimiz
selam kizlar gazamiz mubareke:) kilo vermk istemiyorum sadece sıkı kalmak bel ve sirt yaglarindan kurtulmak istiyoru..Eski bkimli marla olmk istiyorum o kaa
Ne kadar gıcık iki arkadaşsinizBugün mutlu olmak için yardıma ihtiyacı olan birine yardım ettim :)
Kızlar benim kg problemim yok. Biraz selülitim, biraz göbeğim var. Etim de çok yumuşak sıkılaşmak istiyorum. Bir de su içme alışkanlığım yok. Onu kazanmak istiyorum.
Hayırlı olsun topiğimiz
Ben kaç kiloyum acaba . En son 68dim..An itibariyle tartildim benim 76.5 sabahta böyleydi kilo sikilasmak isteyenlere gergin bı vücut zayıflamak isteyenlere de bol eksiler dileyip günün kahvesine ve ve soda içmeye gidiyorum
Hedefim en az 2 litre su içip hergub en az yarım saat spor yapmak tabi az yiyerek 10 kilo vermek en az 3 ayda
Tarihi atıyorum 30 temmuz başlangıç :))