Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 33 oglum 15 yasinda.. millet laf olsun diye konusuyor iste !!Yaptıklarında desene
Beyin zafiyeti mi geçiriyon 18 ile 30 u nasıl kıyaslarsın aaa diye...
Böyle şaşkın şaşkın
Bi neye uğradığını şaşırsın o da
işten çıkarıldığımı söylerdim arkadaşımSuanda bana sorsaniz hayattan beklediginiz ne diye. Sanirim joca bir hic. Kendime istedigimi almiyor ama köseye birseyler koyayimda biriktireyim diye. Annemle normal sekilde bunu konusuyorumda.
Iki gündür babam benden borc para istedi. 3000 tl. Zaten parami zar zor biriktirdim. 1000 tl verdim simdide 2000 daha istedi. Borcunu kapatacakmis. Bu kiz bosanma asamasinda diye düsünnüyorlar.
Diyo ki para öazim oldugunda hemen geri veririm sana. Annem babam oldugu icin sesimide cikaramiyorum. elimde hersey kayip gidiyor sanki. Ya arkadaslar nerde hata yapiyorum. Kardesim durumu cok cok daha iyiyken ondan istemiyorlar gelinden cekindikleri icin. Seve seve veririm ama simdi issiz kaldigim icin kirami vs vs de kara kara düsünüyorum. Yokda diyemiyorum. Isten cikartildigimida diyemedim. Ikilemdeyim. Siz olsaniz naparsiniz.
işten çıkarıldığımı söylerdim arkadaşım
sen ses çıkarmadıkça ezileceksin
bunu kabul etme artık
ben de varım desene !
işten çıkardılar de gitsin bu kadar basit....
anneyse anne gibi babaysa baba gibi davransınAnnem babam diye sesimi cikartamiyorum. Babam yillardir calismiyor. Ona bakmiyor. Benden para istiyor. Yav yeminlen hayatimdan iyicene biktim...
Canim sana harika bir tavsiyem var.kesinlikle ve kesinlikle iyi hissetmek adli kitabi oku.ama sonuna kadar birakmadan oku ve uygula.baska da diyecegim birsey yokMerhaba arkadaslar.
Iki yildir cok agir bir depresyon geciriyorum. Ancak birtürlü kendime gelemiyorum.
Birde üstüne üstlük herkes üstüme geliyor. Lanet edesim kacip gidesim hayatima son veresim var. Insanlardan bikmis durumdayim.
Annem kendine güvenmiyorsun, hirsin yok hic yükseklerde gözün yok diyor.
Herkes kizkardesime güzelsin söylesin iyi yapiyorsun böyle iyisin diyip duruyor. Ben cocuklugumdan bu yana herkesten papara yerdim.
Erkek kardesime hic birsey demiyorlardi. Kizkardesime de hic birsey demiyorlar.
Olan hep bana deniyor. Kizkardesim bir laf der bende cevabini verince bana kizarlar. Erkek kardesimde herseyde bana kiziyor.
Kendimi cok garip yalniz bikkin, ezik biri gibi hissediyorum.
Tanidiklar herkes kizlardesim cok güzel su cok güzek su söyle böyle vs. Diyorlar bana bakarak. Sanki insanlar benim ayrilmamdan böyle kendimi kötü hissetmemden zevk aliyorlar. Kendilerini önemliymis gibi göstermeleri falan. Kocalarinin yaninda nispet yapar gibi sarip sarmalasmalar falan filan. Sonra ayyy turkuaz cok kilo aldik dimi kizzzz gibi alay etmeler. Iki üc yildir kimseden ne güzel söz duydum nede baska birsey. Sürekli bir asagilama. Artik biktim. Kendimden bile süphe eder oldum.
Ya toparlanamiyorum. Ayaklanamiyorum. Istende cikisimi vermisler. Ayaklarimin alti bombos. Kendimi igrenc ise yaramaz hissediyorum
Annem hasta herseyine kosturuOrum. Yemek yapiyorum vs. Sanki mecburmusum gibi bir muamele görüyorum. Kiz kardesim yapmiyorum diyor ve birak naparsa diyorlar birde o kadar rahat ki 18 yasinda bir genc kiz. Ben 30 yasinda kendimk hicbirsey becerememiş biri gibi hissediyorum.
Nasil kendinize güveniyorsunuz nasil hirsli azimli oluyorsunuz? Ben kendimk cok cahil kalmis bilgisiz ise yaramaz biri gibi hissediyorum.
Canim sana harika bir tavsiyem var.kesinlikle ve kesinlikle iyi hissetmek adli kitabi oku.ama sonuna kadar birakmadan oku ve uygula.baska da diyecegim birsey yok