Kendimi kaybetmis durumdayim

Aynilarini yasadim hemde cok Ben herseyi yapardim bekarken elim hizli biraz da titizdim herseyi herkesten once yapardim siz de bana yardim edin derdim annem ve kizkardesim yapmazdi bana guvenirlerdi Ben cabalayip durardim

AMA evliyim simdi baska sorunlarim var bekar olsaydim yine olene dek yapardim NE yapim huyum onlar yemeklerimi yerken mutlu olurdum canlarim benim

Bence önce doktorunu değiştir . Yeniden is ara , spor yap çık dışarı yürüyüş yap kendine uğraş bul . Kuaföre git bir havan değişsin. Laf söyleyenlere karşılık ver kendini kimseye ezdirme . Kız kardeşin çok küçük simdikiler zaten bir acayipler kafa 1500 gibi geziyorlar.

Profilinize baktım siz öğretmenmişsiniz. Nasıl işten çıkışınızı verdiler? Özelde mi çalışıyorsunuz?

Hahaha, bi gülme geldi vallahi.Neden takılıyosun.Yaşlı başlı kadın tırıvırılarını yaa:63::63:
Al eline 1 kase cekirdek.Geç karşılarına.At bacak bacak üstüne.
Sanane, keyfimin kahyasımısın Allah Allah!:emir_bebek::emir_bebek:

Bilmuyorum herseyi belkide cok farkli algiliyorum bu dönemde. Annem bile baskalarina benim icin külkedisi diyor. En büyükleri benim onlarida algiliyorum. Ama ben rahat degilken digerlerinin bu kadar rahst davranmasina sasiriyorum.

Az önce olan bir olayi aktarayim. Siz yorumlayin lütfen.

Erkek kardesim balkondan birsey atmami istedi. Balkona ciktigimda terliklerimi degistirmek istedim malum heryer yas. Tam degisturmeye kalktigimda gitti üstüme kar firlatti. Yav biraz bekleseydinde terliğini degistirseysim diye cikistim. Annem icerden bana kiziyor biraz sakadan anla. Ne hemen parliyorsun dedi. Dedim sizin hosunuza gidiyor belki ama benim hosuma gitmiyor.

Aradan yarim saat gecti kiz kardesim geldi isten. Kizkardesim yemegi begenmedi kizmaya basladi. Bu arada annem kolunu kirdi hicbirsey yapamadigi icin yaklasik iki haftadir onlarda kaliyorum hertürlü yardim etmek icin günlerdir uyku bile uyuyamiyorum. Anne dedim 18 yaainda kendisi neden yemek yapmiyor dedim. Ben 13 yaaindan itibaren ev isi yemek hepsini yapmak zorunda birakildim dedim. Kltü niyetli degildi söyledigim sonucta kocaman genc kiz oda öğrensin baskalarindan beklemesin. Cevabi söyle oldu. Ben o dönem calisiyordum simdi emekliyim. O dönem mecburdun kizkardesin mecbur degil o calisiyor!!! ben şaşırdım ben okuldayken derslerimin kötülestigini sinifta kalma tehlikemin hepsink gördüklerinde pesinden ev isi yapmadigimda terlikle kosturuyordu. Kizlardesimde gülüp durdu. Agrima gidiyor. Kizkardesim diyor ki o zaman cahillermis simdi akillanmislar. Olan bana gençliğime yasayamadigim cocukluguma oldu.

Dün babam geldi benden para istedi birikmis paramdan verdim. Ne icin lazim baba dedim. Sana söyleyecek degilim dedi.
Benim her söyledigine her yaptigima hep birsey diyorlar. Artik kaldiramiyorum. :KK43:(

Yasının kadını değilsin.Hizmetciden betersin o evde.Ayrı eve cık.Hergun olmektense boyle, bi kere olursun.Bu ne yaa

Etrafı boşverip kendi kendini yönetmen gerek ve tabi ki onlara o yüzü vermemen mesela kardeşin güzel dediklerine tabi güzel.olacak benim kardeşim de.Ne bileyim işin var mı işe gir ve kendine bir güzel bakım ver. Kısaca kendini yenile...

Suanda bana sorsaniz hayattan beklediginiz ne diye. Sanirim joca bir hic. Kendime istedigimi almiyor ama köseye birseyler koyayimda biriktireyim diye. Annemle normal sekilde bunu konusuyorumda.

Iki gündür babam benden borc para istedi. 3000 tl. Zaten parami zar zor biriktirdim. 1000 tl verdim simdide 2000 daha istedi. Borcunu kapatacakmis. Bu kiz bosanma asamasinda diye düsünnüyorlar.

Diyo ki para öazim oldugunda hemen geri veririm sana. Annem babam oldugu icin sesimide cikaramiyorum. :KK43: elimde hersey kayip gidiyor sanki. Ya arkadaslar nerde hata yapiyorum. Kardesim durumu cok cok daha iyiyken ondan istemiyorlar gelinden cekindikleri icin. Seve seve veririm ama simdi issiz kaldigim icin kirami vs vs de kara kara düsünüyorum. Yokda diyemiyorum. Isten cikartildigimida diyemedim. Ikilemdeyim. Siz olsaniz naparsiniz.

Suanda bana sorsaniz hayattan beklediginiz ne diye. Sanirim joca bir hic. Kendime istedigimi almiyor ama köseye birseyler koyayimda biriktireyim diye. Annemle normal sekilde bunu konusuyorumda.

Iki gündür babam benden borc para istedi. 3000 tl. Zaten parami zar zor biriktirdim. 1000 tl verdim simdide 2000 daha istedi. Borcunu kapatacakmis. Bu kiz bosanma asamasinda diye düsünnüyorlar.

Diyo ki para öazim oldugunda hemen geri veririm sana. Annem babam oldugu icin sesimide cikaramiyorum. :KK43: elimde hersey kayip gidiyor sanki. Ya arkadaslar nerde hata yapiyorum. Kardesim durumu cok cok daha iyiyken ondan istemiyorlar gelinden cekindikleri icin. Seve seve veririm ama simdi issiz kaldigim icin kirami vs vs de kara kara düsünüyorum. Yokda diyemiyorum. Isten cikartildigimida diyemedim. Ikilemdeyim. Siz olsaniz naparsiniz.
işten çıkarıldığımı söylerdim arkadaşım
sen ses çıkarmadıkça ezileceksin
bunu kabul etme artık
ben de varım desene !
işten çıkardılar de gitsin bu kadar basit....

işten çıkarıldığımı söylerdim arkadaşım
sen ses çıkarmadıkça ezileceksin
bunu kabul etme artık
ben de varım desene !
işten çıkardılar de gitsin bu kadar basit....

Annem babam diye sesimi cikartamiyorum. Babam yillardir calismiyor. Ona bakmiyor. Benden para istiyor. Yav yeminlen hayatimdan iyicene biktim...

Annem babam diye sesimi cikartamiyorum. Babam yillardir calismiyor. Ona bakmiyor. Benden para istiyor. Yav yeminlen hayatimdan iyicene biktim...
anneyse anne gibi babaysa baba gibi davransın
onlar sana para versin zor durumdayken sen değil!
azıcık yükünü azaltman lazım altında ezilirsin olmaz öyle annemdir napim babamdır napimle
olmaz..

Merhaba arkadaslar.

Iki yildir cok agir bir depresyon geciriyorum. Ancak birtürlü kendime gelemiyorum.

Birde üstüne üstlük herkes üstüme geliyor. Lanet edesim kacip gidesim hayatima son veresim var. Insanlardan bikmis durumdayim.

Annem kendine güvenmiyorsun, hirsin yok hic yükseklerde gözün yok diyor.

Herkes kizkardesime güzelsin söylesin iyi yapiyorsun böyle iyisin diyip duruyor. Ben cocuklugumdan bu yana herkesten papara yerdim.

Erkek kardesime hic birsey demiyorlardi. Kizkardesime de hic birsey demiyorlar.

Olan hep bana deniyor. Kizkardesim bir laf der bende cevabini verince bana kizarlar. Erkek kardesimde herseyde bana kiziyor.

Kendimi cok garip yalniz bikkin, ezik biri gibi hissediyorum.
Tanidiklar herkes kizlardesim cok güzel su cok güzek su söyle böyle vs. Diyorlar bana bakarak. Sanki insanlar benim ayrilmamdan böyle kendimi kötü hissetmemden zevk aliyorlar. Kendilerini önemliymis gibi göstermeleri falan. Kocalarinin yaninda nispet yapar gibi sarip sarmalasmalar falan filan. Sonra ayyy turkuaz cok kilo aldik dimi kizzzz gibi alay etmeler. Iki üc yildir kimseden ne güzel söz duydum nede baska birsey. Sürekli bir asagilama. Artik biktim. Kendimden bile süphe eder oldum.

Ya toparlanamiyorum. Ayaklanamiyorum. Istende cikisimi vermisler. Ayaklarimin alti bombos. Kendimi igrenc ise yaramaz hissediyorum

Annem hasta herseyine kosturuOrum. Yemek yapiyorum vs. Sanki mecburmusum gibi bir muamele görüyorum. Kiz kardesim yapmiyorum diyor ve birak naparsa diyorlar birde o kadar rahat ki 18 yasinda bir genc kiz. Ben 30 yasinda kendimk hicbirsey becerememiş biri gibi hissediyorum.

Nasil kendinize güveniyorsunuz nasil hirsli azimli oluyorsunuz? Ben kendimk cok cahil kalmis bilgisiz ise yaramaz biri gibi hissediyorum.
Canim sana harika bir tavsiyem var.kesinlikle ve kesinlikle iyi hissetmek adli kitabi oku.ama sonuna kadar birakmadan oku ve uygula.baska da diyecegim birsey yok

Canim sana harika bir tavsiyem var.kesinlikle ve kesinlikle iyi hissetmek adli kitabi oku.ama sonuna kadar birakmadan oku ve uygula.baska da diyecegim birsey yok

Aldim o kitabi herkesten bu tavsiyeyi duydum cünkü. Tsk ederim en kisa zamanda devam edecegim. Cevremdeki herkese bakiyorum. Annesi babasi dügünlerinden tutta arabasina evine yazligina kadar hep destek olurken. Ben gencligimden bu yana garcöigimi biriktirir vermem gerekirdi.

Hala aynisi :KK43: yillardir calismiyor bu cocuklarima birsey yapayim demiyor. Annem hasta haliyle calisiyor. Simdi hasta oldugu icin ben onun yerine onun isini yapiyorum. Kendimi iyi hissettmedigim halde. Birgünden birgüne ben gideyim calisayim demiyor. Tam bir narsist. Offf yaaaa gercekten yasamaktan biktim. Keske cok daha fazlasini verebilsem. Verdigime gözunmuyorum. Düsüncesizligine rahatligina.

X