- Konu Sahibi cileklipastam
-
evet canım bende bazen işim var diyordum arka aarkaya ya kapıya gelirler yada mesaj atarlar daha işin bitmedi mi diye ..ama benim birşeyleri başarabilmem için buraya yazıp sizlerden destek almam gerekiyormuş,sağolun..kibarlıktan falan anlamıolar.ben kocam evde diyorum akşam sana gelcem dio:)sora kocam o gelio akşam 9 da dışarı çıkıo ki bensiz çıkmazdı ozamanlar şimdi hamileyim çıkıo.baktım bir değil 2 değil.arkadaşlardan uyarıda aldım.ağda yapıcam diye bile dedim ağdadan sora gelim dedi.yok artık yani sert olacaksın madem gidemiyorsun.ablamada öğrettim sana da öğretim.hayata bir defa geliyoruz münasebetsiz insanların kahrını çekmeye gelmedim hemde hiçbir mecburiyetim olmadan.kimsecikleri kusura bakmasın:)
zaten dedikodumu yapıyorlar ,hergeldiklerinde gelmeyenin benim hakkımda söylediklerini söylüyorlar..çok teşekür ediyorum Allah razı olsun desteğiniz,tavsiyeleriniz içinmaalesef benim de böyle bir grup arkadaşım vardı,hasta olsan arayıp sormazlar ama dışarda gezelim yiyelim içelim diye ararlardı hep,herkesin hayatı kendine ama ben yıllarca evde kapalı kalıp sonra kendini barlara vs lere atan ,bunu da sosyallik sayan kadınları çıkarıverdim hayatımdan. zaten başka olaylar olmuştu bahanem oldu.bir kısmı da başka türlü kullanmaya çalışırdı,çevremi,benim yeteneklerimi vs.evde boş boş 2 saat yatsam gene daha kardaydım,dinlenmiş oluyordum çünkü :)konumlarımız sizinki gibi.o kadınları aşağılamak için demiyorum bunu.ama erkenden evlenmiş,yıllarca evden çıkmayıp sonra ne yapıyorum ben deyip 40 ından ,35 inden sonra çoluklu çocuklu insanların ,kadın kadına eğlenicez diyip orda burda gezmesi bana ters gelmişti.lise ,üni çağında yapılacak şeyleri şimdi yapmaya kalkıyorlardı.tabii ben çok daha fazla gezmiş ,tozmuş ,görmüş ve her daim her şey hakkında yardım isteyip bilgi alabilecekleri biri olduğum için de hiç yakamı bırakmaya niyetleri yoktu.kesiverdim görüşmeyi.işimi biraz abarttım yogunum dedim,gece gezmelerini sevmiyorum siz takılın dedim kurtuldum.sonra bunlar başka sebeplerden birbirlerine düştüler :)) o kadar çok şey yapmışım ki ama yazık valla,siz de o yüzden gitmek istediniz ,bir de sizi ağırlasınlar diye,boşverin adam kullanmaya alışmış bunlar yapmazlar zaten,ama birbirlerini de kullanmıyorlar farkındaysanız.sizbi çekiliverin aradan ,ucuz hesaplar peşinde olanlar çabuk birbirine düşerler.bakalım birbirlerinde kaç kez yemek yiyorlar :))alın elinize kitabınızı okuyun ,kendinize bakım yapın,çıkın dolaşın,bir yere üye olup spora gidin.hem ruhunuz tamir olur,hem başınız ağrımaz,hem millete hizmet edeceğim diye yorulmazsınız.epey bir dedikodunuz yapılır,kulak asmayın,hiç muhatap olmayın.ara ara buraya yazın iyi gelir,sevgiler ,başarılar :))
ben hepinizin herkesin tavsiyelerini beğendim,bildiğim kendime söylediğim ama asla yüzüme haykıramadığım tavsiyelerdi sizlerin bana haykırması kendime getirdi beni..Allah razı olsuncehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örülüymüşnnyyy nin tavsiyesini de çok beğendim.bana ancak telefon edip gelebildikleri için(aynı apt da değildik çünkü :) çıkmak üzereyim,misafirim var,planım var deyip evde kafamı dinliyordum:))
bak yarın hemen başla uygulamaya bunları nasıl rahat edeceksin,kendini kullanılmış hissetmekten yavaş yavaş kurtulacaksın :)))
Hayırı hayatımda yer vereceğim artık allah razı olsun çok çook teşekkürler tavsiyene uyacağım..Okuduklarıma inanamıyorum,ne münasebet,bu tarz insanları çekmek zorunda mısınız? Kayınvalidem,kayınpederim bile bu şekilde çatkapı gelemezler benim evime,buna müsade etmem,,,telefon ederler,müsaitsem gelirler...uygun olamayabilirim belki kötü günümdeyim yanlız kalmaya ihtiyacım var,belki o günü kafamda kendime özel ilan ettim ve oturup müzik dinlemek ya da ne bileyim bi film izlemek,belki o gün hiçbi iş yapmayıp aylaklık etmek istiyor canım...planımı bozmalarına neden izin vereyim :) Mesafe iyidir,baştan tavrını koymazsa insan önünü alamaz...Bence geç kalınmış değil,bundan sonra size ve yaşamınıza asla saygı duymayan,yaşam kalitenizi düşüren bu insanlara HAYIR demekten asla çekinmeyin,bunu yaptığınızda onların ne hissedecekleri ile ilgili bir an bile düşünmeyin ... Bunu ilk fırsatta uygulamaya koyun...Unutmayın sizden değerlisi yok :)
Ay yazdıklarıın gerçek mi ya, şaştım kaldım vallaBen de kimse bana gelmiyo diye dert yanıyorum.Apartman 21 daireli,kimse kimseyi tanımıyo DD . Ama seninki gibi komşularım olucağına hiç olmasın daha iyi.Ben döverim çünkü onları .
şok oldum cidden, komşuların şaka gibi. ben de hep şikayet ederdim komşularım hoşgeldine bile gelmedi ölsek kimsenin haberi olmayacak diye. böyle seninki gibi olacagına hiç olmasın daha iyi. valla iyi sabır varmış sende.
bence geldiklerinde acma kapıyı, bak dürbünden. yazık sana be güzelim.
ben insanların dilinden bıktığımdan evlendikten sonrada taşındığım yerlerde kimseyle samimiyet kurmadım.bi slm bile versem lafı ağzında.hiç uğraşmamak lazım.kapı çalınca delikten bakın onlarsa açmayın msjlarına cvp vermeyin bunu yapmak zor değil,sizi gördüklerinde geleceğiz dediklerinde bahane uydurma müsait değilim de kısaca.zorla geldiklerindede yüzünü as ve çaydan başka birşey çıkarma önlerine
ahh bende bilsem keşke nedenini basiretim bağlandı denir ya aynen öyle..bende bundan ssonra aynısını yapacağım çok teşekkürler Allah razı olsuun..İstemediğin,hoşlanmadığın insanlarla görüşerek kendine eziyet etmişsin..neden yaptın ki bunu?
Taa en başından hoşlanmıyorsam kesip atar,görüşmezdim onlarla,yüzsüzlük yapıp gelselerde açmazdım kapıyı,tekrar tekrar aynısını yapardım.Kısasa kısas
Ne bicim insanlarmis, bir yasima daha girdim.
Benim gibi lafini esirgemeyen biri onlara "Ben istemiyorum artik bu eve yol gecen hani gibi girip cikmanizi" derdi. Ben derdim. Hele ki sana blof yaptiklari o gun ben butun sinirimi onlardan cikarirdim. Ben boyle sey ne duydum ne gordum, tuzak hazirlamislar sanki, bu ne ya! Ben okurken bile sinirlendiysem, seni dusunemiyorum. 5 kurus etmeyen insanlar icin neden kendini uzuyorsun ki? Birak ya, at gitsin boylelerini, yuzlerine de soyle istemedigini artik. Zaten yuzsuzlermis, adam gibi insan olsalar zaten boyle davranmazlardi. Sert ol bunlarla. Kapindan gonder gitsin. Hakikatten de boyle insanlarla gorusup onlarin seviyesine inme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?