- 18 Mart 2012
- 1.340
- 13
Evet 18 oda.
Selçukluda kule sitenin orda oturuyorum sen ?[/QUO belki bilmezsin uzun harmanlarda oturuyoruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 18 oda.
Selçukluda kule sitenin orda oturuyorum sen ?[/QUO belki bilmezsin uzun harmanlarda oturuyoruyorum
Evet 18 oda.
Yok biliyorum eskiden teyzemlerde orda oturuyordu.
aaaaaaaaaaaa bu kadarda çabuk dönülmezki laftan:))))))))))))))canım benimlede hemşerisin o zaman :)))))))))))))))))
canım şiir yazmak mağrifettir sanattır ve sanatçı insanın ruhu berraktır.şiir yazmaya cesaraet etmen bile çok güzel bu düşünceye sahip olduğun için eminim güzeldir dedim yani seni şimartmak için veyada tabiri caizse atmadım kafadan:)))))))))))aşkısı
kız ben senin şiirlerini bilmiyorum biara bakarım yaz bi dörtlükte okimm
:18::18:anammmmmmmmmmmm ne haliz varsa görün karışmıyom ozaman
anladım canım ben iyiyi benim yüzüm güldü kayınvalidemden benimbüyük ablamın yüzü gülmedi tatlım ya
sen demek hemşerinle evlenmişsin benim eşim karadenizli ben erzincanlıyım birbirimize ters düşüyorduk eskiden
kızlar kocanızda sevgilinizde ve yada etrafınızdaki kişilerde hoşunuza gitmeyen hareketler neler hadi biraz anlatalım.benim eşimin bezen çok umursuz olması sinirimi bozuyor hadi bakalıum
yazmamı istediğin bir kelime yeterli. sana özel kelime olsun canım gerisini bana bırak[/ ÖZLEM EŞİME HASRETİM UZAKTA
aman napalım kaderde ne varsa onu yaşarız oğluşun nasıl bakıym sıpacık:))))))))
kızlar kocanızda sevgilinizde ve yada etrafınızdaki kişilerde hoşunuza gitmeyen hareketler neler hadi biraz anlatalım.benim eşimin bezen çok umursuz olması sinirimi bozuyor hadi bakalıum
uyuyor eşimde oluşumda uyuyor hadi kızlar bitki çayı içelim ketıla suyu koydum
Mesela sevgilimin çok çabuk en küçük bişeye bile sinirlenmesine sinir oluyorum. Allahtan eskiye göre daha sakin davranıyor.
kekte var bende aman bitki çayını içersek uyuruz ya
yazmamı istediğin bir kelime yeterli. sana özel kelime olsun canım gerisini bana bırak[/ ÖZLEM EŞİME HASRETİM UZAKTA
özlem isimmi' esin uzaktamı canım benim ona göre