- 2 Temmuz 2012
- 1.221
- 6
ayyyy mavişimm benim sen daha tatlısın balsın sen ballll
zeelişte urfa isotu30::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::84::84::84::84::84:
urfalı bile diilm beaaahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeelişte urfa isotu30::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::84::84::84::84::84:
oyyyy oyyyyy kuzum benimpofff tamaaaaam
ben cadıyım ve haliyle süpürgm de var
halay da çekem bariiii
accık da yandann yandannn ooohhhh
bide koca karıyım heeee
urfalı bile diilm beaaahhhh
beninki çokolatalı olsuuun :2::2::2::2:oyyyy oyyyyy kuzum benim
tamam haddi barışalım
dondurma ısmarladım bak barışmamızın şerefine:131::131::131::131:
böcümmmmm benimmm
urfalıyam ezelden urfalıyam ezelden göynüm geçmez güzelden tey tey teyyyyy teyyyyyyyyyy:111::111::111::111::111::111:
beninki çokolatalı olsuuun :2::2::2::2:
tamam seninki çikolatalı
esram gelince onada ısmarlarız artık
sen çal ben söylerim kuzummmmm
ama benim şimdi kaçmam lazım kociş yattıda bende ona eşlik edeyim
koccaman öptüm seni zelişimmmmmmmm
saol canımmm dıkkat maalesefff tatıle alıştım ve okul acıldı zaten de daha çocuklar gelmedııı onlar gelınce nolcak bakalım bıraz geri kalmıs bı köy burası ((evet canım zelişe küstüm
bu arada canım okulların açılmasına az kaldı
boşver dinlen güzelce keyfini çıkar canım benim
bebişine de dikkat et canım
bende dün akşam bı test yaptım kendımce oğlumm dedımmm hareket etmedi kızım dedım hareket etmedı sacma bı testtı ama yaptım işte tutmadı beklıycezzz 26 sına kadar daha çok var yhaaaa 22 gunnn
bilmiyorum öyle hemen barışamam o kadar küstüm
bi kaç şartım olacak ;
*ben cadıyım hatta süpürgem bile var dee
*eeee bideeee halay çek
*birazda yandan yandan kıvır
*koca karı olduğunu itiraf et
bu kadarcık
pofff tamaaaaam
ben cadıyım ve haliyle süpürgm de var
halay da çekem bariiii
accık da yandann yandannn ooohhhh
bide koca karıyım heeee
tamam seninki çikolatalı
esram gelince onada ısmarlarız artık
sen çal ben söylerim kuzummmmm
ama benim şimdi kaçmam lazım kociş yattıda bende ona eşlik edeyim
koccaman öptüm seni zelişimmmmmmmm
tatlımı kusturmussunuzuzzzz kendımı yormak ne kelıme canım kaç gundur mutfaa gırmedım tembellıkten ama yanı mıdem falan bulanmıo ama dıom belkı dınlenmek ıstıodur vucut cunku hiç bişi yapasım yok bu arada yenı okulumda cokkk cici çok güzel arklar var ortam çok guzel ancak gercek anlamada ıuyumsuz bırısı oraya uyum saglayamaz ınsallah ben onlardan olmam :))))
yok caanım tasarımcım ortaokulda görev yapacamhadi bakalım canım ya çalışma ortamı çok önemli
sormuştum ama cevabı hatırlamıyorum segili fencim sen lisedemi görev yapacan
daha sacma bı test daha var bı bardagın yarısını süt yarısını ıdrarla dolduruyosun süt cürürse kız çürümesse erkek oluo :))))canım oda pek saçmaymış valla test
hadi beklicez artık sağ sağlim olsunda Allahtan hayırlısı[/B]
yok caanım tasarımcım ortaokulda görev yapacam
daha sacma bı test daha var bı bardagın yarısını süt yarısını ıdrarla dolduruyosun süt cürürse kız çürümesse erkek oluo :))))
daha sacma bı test daha var bı bardagın yarısını süt yarısını ıdrarla dolduruyosun süt cürürse kız çürümesse erkek oluo :))))
canım bu testın hiç olmassa bılımsel bı yanı var ama süt olayını çözemedım :)) nasıl bı hurafecanım ortaokul bir açıdan daha iyi zamane gençleri bir başka canım lisedeki öğrencilerde hiç anlamıyor laftan sözden diyor ablam
ayy yok canım bızımlkıler ergenlığe yenı gırıyolar yhaa valla akılları fıkırlerı o işlerde lıse de çok zıor laf dınlemıolar ama en azından ergenlığe ayak uydurmus oluyolar bızımkıler patlamaya hazır bomba öpüşenler sevısenler ne ararasan var mektuplasma artık çok masum kaldı :))))
haaa valla tövbe estafur
ama bir ara bende karbonat testi yaptım canım itiraf edeyim
idrarına karbonat koyuyorsun adet olmadan 2-3 gün önce köpürürse hamilesin
yok köpürmesse değilsn
benimki köpürmedi nitekim hamilde değilmişim zaten
boşalttım canımposta girişin dolu canım özeline yazamıyorum boşaltırmısın lütfen
canım bu testın hiç olmassa bılımsel bı yanı var ama süt olayını çözemedım :)) nasıl bı hurafe
daha bıssuru sacmalık hurafe dolu ınsanımız cahılıllıkte ısrar edıor nımete ıdrar dokulurmu yaffff:26::26::26:işte canım millet ne çıkaracağını şaşırdı valla
daha bıssuru sacmalık hurafe dolu ınsanımız cahılıllıkte ısrar edıor nımete ıdrar dokulurmu yaffff:26::26::26:
ne bılım bana ole geldı nımet sonucta :26::26:valla bu açıdan hiç bakmadım canım aklımada gelmedi
yoksa o karbonat testinide yapmazdım