Hiçkimse kusursuz değil öncelikle, bedeninizden utanmayın o sizin çok önemli bir parçanız.Hanımlar merhaba. Aslında dışardan bakinca siyah siyah saçlı yeşil gözlü, çok güzel, arkadaş grubunun komik kızı olarak görünüyorum. Tabii ki öyle değil. Ortaokul zamanlarında geçirdiğim bir hastalik sonucu aylarca kortizon iğnesi yaptırmak durumunda kalmıştım. Çok kısa sürede inanılmaz kilo aldırıyor ve 12-13 yaslarinda bunu fark edemiyor insan. O zamanlarda her yerim çatlak doldu. Ama iki üç yerim catladi diye karaları baglayanlardan değilim. Karnım, simit bölgesi, bel, omuzlarım kollarım, göğüslerim her yerim jilet izi gibi catlaklarla dolu. Yazın 40 derecede bile dirseklerime kadar kapatırım çünkü arkadaşlarimin yanında her yeri jilet izi gibi görünen biri olmak istemiyorum. Bu benim hayatımda her şeyimi etkiliyor uzun yıllardır bu depresyon halinden cikamiyorum. Anneme küçücük yaşımda bu izleri fark etmediği için içimden çok kızıyorum ama artık yapacak bir şey yok tabii ki. Bana yaklaşan herkesi uzaklastiriyorum nasıl olsa vücudumu görseler sogurlar diye. 25 yaşındayım daha önce bu durumumdan dolayı ilişkiye girmedim ve yine aynı sebepten hiçbir zaman evlenemeyecegimi düşünüyorum. Bedenim yüzünden zorbalanmaktan çok cekiniyorum. Artık yarım kollu giyenlere bile imrenerek bakar hale geldim. Benimle aynı seyleri yasayan var mı? Neler yaptınız atlatmak için?
Bacaklarımda egzama kaynaklı koyu lekeler var. Her sene tekrar tekrar neredeyse aynı yerde çıkar, yara olur iyileşir sonra lekesi kalırdı. Yazın 40 derece sıcakta bile dar kotlar giyerdim çünkü çirkin gelirlerdi bana. Bir yaz dedim ki niye yakıyorum kendimi bu sıcakta. Anı bi aydınlanma yaşadım sanki. Hemen mağazaya gidip kendime kot şort ve elbise aldım. İlk giydiğimde sanki herkes bana bakıyor gibi çok rahatsız oldum ama yazın sıcağında verdiği o ferahlığı da hiç unutmam. Sonra gittim daha çok aldım şortları elbiseler. İzlerim hala daha var sanki kendimi defalarca delmişim gibi. Ama artık umursamıyorum çünkü onlarla varım ben. Adım at. Birilerinin seni ikna etmesini bekleme. Seni sen yapan şeyler onlar, senin hikayen senin hayatının izleri. İnan adım atıp bir kere gösterdin mi bir daha hiç kapatmak istemiyceksin.Hanımlar merhaba. Aslında dışardan bakinca siyah siyah saçlı yeşil gözlü, çok güzel, arkadaş grubunun komik kızı olarak görünüyorum. Tabii ki öyle değil. Ortaokul zamanlarında geçirdiğim bir hastalik sonucu aylarca kortizon iğnesi yaptırmak durumunda kalmıştım. Çok kısa sürede inanılmaz kilo aldırıyor ve 12-13 yaslarinda bunu fark edemiyor insan. O zamanlarda her yerim çatlak doldu. Ama iki üç yerim catladi diye karaları baglayanlardan değilim. Karnım, simit bölgesi, bel, omuzlarım kollarım, göğüslerim her yerim jilet izi gibi catlaklarla dolu. Yazın 40 derecede bile dirseklerime kadar kapatırım çünkü arkadaşlarimin yanında her yeri jilet izi gibi görünen biri olmak istemiyorum. Bu benim hayatımda her şeyimi etkiliyor uzun yıllardır bu depresyon halinden cikamiyorum. Anneme küçücük yaşımda bu izleri fark etmediği için içimden çok kızıyorum ama artık yapacak bir şey yok tabii ki. Bana yaklaşan herkesi uzaklastiriyorum nasıl olsa vücudumu görseler sogurlar diye. 25 yaşındayım daha önce bu durumumdan dolayı ilişkiye girmedim ve yine aynı sebepten hiçbir zaman evlenemeyecegimi düşünüyorum. Bedenim yüzünden zorbalanmaktan çok cekiniyorum. Artık yarım kollu giyenlere bile imrenerek bakar hale geldim. Benimle aynı seyleri yasayan var mı? Neler yaptınız atlatmak için?
Neslican Tay geldi aklımaYa bir Fransız kız vardı onu takip ediyorum kadın da sivilce problemi ve cilt problemleri var oldukca barışık hafifte balık etli. Gerçekten enerjisine bayılıyorum. Her fırsatta doğal çıkıyor sırtını , belini gösteriyor çatlakları var bel ve kalça da tedavi etmeye çalıştığı sivilceleri var sırtında asla saklamıyor. Ama şu mükemmel olmaya çalışan insanlardan kat kat mutlu. Sevgilisi var mesela çok da karizmatik. Çok yakışıyorlar bence.
Bu kadar sorun ediyorsan tedavi yöntemleri de var beyaz renge dönen çatlakların tedavisi uzun sürüyor tabi.
Bana göre kimimizin yok ki yada olmayacak bu sorunu. Sağlıklı olmamız en güzeli.
Neslican Tay geldi aklımademir bacağını çok seviyordu, ve o ağır hastalığına rağmen çok hayat doluydu.
Toprağı bol olsun inşallahZaten bu kadar fenomen olmasının sebebi de ajitasyon yerine yaşam enerjisi yaymasıydı. Tabi ki çok ağır şeyler ajitasyondan kastım öyle gözükmeyi sevmiyorum demesi. Short giyeceğim demesi. Aklıma geldi şimdi dün gibiydi valla zaman ne çabuk geçti.
Toprağı bol olsun inşallah
35 yaşındayım, genetik olarak bacaklarım varis dolu, damarlarım mor mor duruyor, ama hiç umrumda değil..Hanımlar merhaba. Aslında dışardan bakinca siyah siyah saçlı yeşil gözlü, çok güzel, arkadaş grubunun komik kızı olarak görünüyorum. Tabii ki öyle değil. Ortaokul zamanlarında geçirdiğim bir hastalik sonucu aylarca kortizon iğnesi yaptırmak durumunda kalmıştım. Çok kısa sürede inanılmaz kilo aldırıyor ve 12-13 yaslarinda bunu fark edemiyor insan. O zamanlarda her yerim çatlak doldu. Ama iki üç yerim catladi diye karaları baglayanlardan değilim. Karnım, simit bölgesi, bel, omuzlarım kollarım, göğüslerim her yerim jilet izi gibi catlaklarla dolu. Yazın 40 derecede bile dirseklerime kadar kapatırım çünkü arkadaşlarimin yanında her yeri jilet izi gibi görünen biri olmak istemiyorum. Bu benim hayatımda her şeyimi etkiliyor uzun yıllardır bu depresyon halinden cikamiyorum. Anneme küçücük yaşımda bu izleri fark etmediği için içimden çok kızıyorum ama artık yapacak bir şey yok tabii ki. Bana yaklaşan herkesi uzaklastiriyorum nasıl olsa vücudumu görseler sogurlar diye. 25 yaşındayım daha önce bu durumumdan dolayı ilişkiye girmedim ve yine aynı sebepten hiçbir zaman evlenemeyecegimi düşünüyorum. Bedenim yüzünden zorbalanmaktan çok cekiniyorum. Artık yarım kollu giyenlere bile imrenerek bakar hale geldim. Benimle aynı seyleri yasayan var mı? Neler yaptınız atlatmak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?