Hanımlar merhaba. Aslında dışardan bakinca siyah siyah saçlı yeşil gözlü, çok güzel, arkadaş grubunun komik kızı olarak görünüyorum. Tabii ki öyle değil. Ortaokul zamanlarında geçirdiğim bir hastalik sonucu aylarca kortizon iğnesi yaptırmak durumunda kalmıştım. Çok kısa sürede inanılmaz kilo aldırıyor ve 12-13 yaslarinda bunu fark edemiyor insan. O zamanlarda her yerim çatlak doldu. Ama iki üç yerim catladi diye karaları baglayanlardan değilim. Karnım, simit bölgesi, bel, omuzlarım kollarım, göğüslerim her yerim jilet izi gibi catlaklarla dolu. Yazın 40 derecede bile dirseklerime kadar kapatırım çünkü arkadaşlarimin yanında her yeri jilet izi gibi görünen biri olmak istemiyorum. Bu benim hayatımda her şeyimi etkiliyor uzun yıllardır bu depresyon halinden cikamiyorum. Anneme küçücük yaşımda bu izleri fark etmediği için içimden çok kızıyorum ama artık yapacak bir şey yok tabii ki. Bana yaklaşan herkesi uzaklastiriyorum nasıl olsa vücudumu görseler sogurlar diye. 25 yaşındayım daha önce bu durumumdan dolayı ilişkiye girmedim ve yine aynı sebepten hiçbir zaman evlenemeyecegimi düşünüyorum. Bedenim yüzünden zorbalanmaktan çok cekiniyorum. Artık yarım kollu giyenlere bile imrenerek bakar hale geldim. Benimle aynı seyleri yasayan var mı? Neler yaptınız atlatmak için?