• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi güzel bulmuyorum =(

canım kimsenın ne soyledıgıne kulak asma .hele kı kadın mılletının

ne dedıgıne hıc asma :1: malum kadın kadının en büyük düşmanıdır .

hele bi'de güzellik söz konusuysa, kadınlar bırbırlerınde kusur aramaya bayılırlar

sen selvı gıbı boylu poslu olsaydın bu seferde sırıgın tekısın derlerdı .

dort dortluk kusursuz hatta guzellıgı taclandırılmıs bırı bıle olsaydın ,kadın

mılletı merak etme yıne bulur kusur.yeter kı arasınlar :9:

adriana lima gibi hatunda bıle kusur bulunurken sende mı bulamayacaklar :9:

Son düzenleme:
canım kimsenın ne soyledıgıne kulak asma .hele kı kadın mılletının ne dedıgıne hıc asma :1:
malum kadın kadının en büyük düşmanıdır .hele bi'de güzellik söz konusuysa kadınlar

bırbırlerınde kusur aramaya bayılırlar .sen selvı gıbı boylu olsaydın bu seferde sırıgın

tekısın derlerdı .dort dortluk kusursuz hatta guzellıgı taclandırılmıs bırı bıle olsaydın ,kadın

mılletı merak etme yıne bulur kusur.yeter kı arasınlar :9:

adriana lima gibi hatunda bıle kusur bulunurken sende mı bulamayacaklar :9:

yaa aynen heee 172 boyum var, ay topuklu giyme çok fazla sırık gibi oluyosun, sanane arkadaş sanane, sarı sana çok yakışıyo ama çok dikkat çekiyo haydaaaa git be kardeşim çok güzelim işte çok çatlada patla demem gelioo, diemiyom:) ama adriana da çok da güzel diil beaaa::)))

Merhaba arkadaşlar, ben kendimi çok çirkin hissediyorum =( Nasıl başladı bu his diye sorarsanız; 2 yıl önce yazın İzmire teyzemlere gittik. Teyzemin 3 kızı var. Figen en küçükleri ve bekar olan kuzenim. Aile albümüne bakıyorduk ablam ben figen abla. Beni albümdeki çirkin bi kadına benzetti. Aaa dedi bu kadın sana benziyor diyor. Ama nasıl çirkin bi kadın anlatamam size. Kocaman bir yüz ablak bakışlar. Ben tabi misafir olduğumdan hiç sesimi çıkarmıyorum. Ardından annesine yani teyzeme sordu. Anne bu kadın kim ? diye. Annesi de akraba değil komşu demez mi. O kadar sinirim bozuldu ki gülmeye başladım.
Geçen de bayramda teyzemlerle ortanca kızı geldiler kalmaya. İsmi Esin. Diğer teyzemle kızı da var. Birden bire içimizde en şanssız Sevgi ( yani bana diyor ) dedi. Neden dercesine baktım. Hem zayıfsın hem kısa boylu dedi bana =( O kadar şaşırdım ki kala kalmışım.
Bu kızların benden alıp veremedikleri ne anlamadım ki =( ama çok üzüldüm anlatamam =(
22 yaşımdayım. 1 60 boyunda 45 kiloyum =(

bence senin sesizliğini kullanıp egolarını tatmin ediyolar ve senin de ruh durumuna bakılırsa istediklerini yapmışlar susma, ve ağızlarının payını ver...

Gerçekten kadın milleti birbirine kusur bulmaya bayılıyor nedense :31:
Ben olsam kimseyi takmazdım
Her güzelin bir kusuru illa ki vardır , kusursuz insan yoktur(Estetikle düzeltilmediği müddetçe)

Hiç birimiz bir ünlüye yada ona buna benzemek zorunda da değiliz güzel olmak için
Boş işler bunlar bana göre ...

Merhaba arkadaşlar, ben kendimi çok çirkin hissediyorum =( Nasıl başladı bu his diye sorarsanız; 2 yıl önce yazın İzmire teyzemlere gittik. Teyzemin 3 kızı var. Figen en küçükleri ve bekar olan kuzenim. Aile albümüne bakıyorduk ablam ben figen abla. Beni albümdeki çirkin bi kadına benzetti. Aaa dedi bu kadın sana benziyor diyor. Ama nasıl çirkin bi kadın anlatamam size. Kocaman bir yüz ablak bakışlar. Ben tabi misafir olduğumdan hiç sesimi çıkarmıyorum. Ardından annesine yani teyzeme sordu. Anne bu kadın kim ? diye. Annesi de akraba değil komşu demez mi. O kadar sinirim bozuldu ki gülmeye başladım.
Geçen de bayramda teyzemlerle ortanca kızı geldiler kalmaya. İsmi Esin. Diğer teyzemle kızı da var. Birden bire içimizde en şanssız Sevgi ( yani bana diyor ) dedi. Neden dercesine baktım. Hem zayıfsın hem kısa boylu dedi bana =( O kadar şaşırdım ki kala kalmışım.
Bu kızların benden alıp veremedikleri ne anlamadım ki =( ama çok üzüldüm anlatamam =(

ya allah aşkına ya senin neren kısa ben 153 üm be....:1:ve halimden o kadar memnunumki hayatım boyuncada hiç bunu takıntı yapmadım yemin ediyorum...minyon olmayı seviyorum kendimi sevimli buluyorum ve benim eşimde 185 düşün artık yani...ya boşver insanları sende olan ve onda olmayan olmasını çok istediği bişey var sende bence....sürekli sana dil uattığına göre...eğer çirkin olsan bu kadar seni :1:o çirkin kadına benzetip sana şanssız demezdi...seni kendinden üstün görüyo ki...bu şekilde yaparak senin moralini bozuk aklınca rahatlıyacak anlamadın mı?boşver sen o öyle dedikçe :1:kahkaha at bak bakalım sonra suratına yüz ifadesine:1:

sen yine hanimefendiliginden odun verme, ne demisler!!!

IYILIGE IYILIGI HER KISI YAPAR, KOTULUGE IYILIGI ER KISI YAPAR.
sen ona iltifat et varsin o sana hakaret etsin. herkes kendi sifatini soyler

Ne alaka her kadın güzel olmak zorunda mı? Tamam bu insanlar patavatsızlarmış da her kadının güzel olmak gibi bir zorunluluğu mu var anlamadım?

Son düzenleme:
sen gayette güzelsindir onlardadır sorun dile getiremedikleri için sana atmışlardır topu:)) boşver onların sözlerini takma kafana hem şimdi bir çok insan senin gibi olmak istiyor kilo konusunda boyunda gayet iyi üzme kendini böyle boş düşüncelerle..salla gitsin:))teyze kızları ile karşılaşırsan sende albümü çıkart ve onlara burada da sen çok çirkin olmuşun de biraz da onların canı sıkılsın bakalım nasıl oluyormuşş:))sen kendini seviyorsan gerisi yalan kim ne düşünürse düşünsün aldırma:):))

kuzeniniz dedi diye mi kendinizi güzel bulmuyorsunuz? tescil uzmanı galiba :26:

güzellik göreceli bir kavram. iyi ki de öyle, yoksa dünyada herkes 3-5 kişinin peşinden koşar dururdu.
o yüzden kuzenin dediklerini hiç ciddiye bile alma. lafını bilmeyen birisi. başlığı görünce liseli ergen kızlarla ilgili bir durum sandım, ergenlikte bu görüntüye çok önem verilir, sonrasında geçer bu durumlar.

kuzenine iltifatlar etmene gerek yok, sen daha fazla şımartma onu.

boy kilo konusuna girmeme gerek yok. sen memnunsan gerisine laf düşmez. minyon insanların en büyük avantajı yaşını göstermez...
bu kadar şekilci insanlara gıcık olurum. ben de insanların güzelliklerine denk geldiğimde belirtirim. beğenimi dile getiririm ama asla kimseye şuran da ne çirkin, vb cümle kurmam. Allah vergisi. Allahın verdiği şey ile insanın böbürlenmesi, başkasını küçümsemesi çok saçma geliyor bana.

hiçte kafama takmam,mutlu bile olurum.1.65 boyundayım 48 kiloyum üstelik 6 ay önce doğum yaptım hep böyleydim.neler duydum çırpı bacaklı,çimento torbası kadar ağırlığın yok,Allahın çirozu ooooo gülüp geçiyorum.hiç umrumda değil söylenenler...sen de öyle yap arada da laf sokuştur sinir edenlere...

halt etmiş onlar!!!
kendileri victoria secret güzelimiymiş acaba????
her uzun boylu güzeldir diye bir kural mı var?
1.67 boyndayım. dünyanın eeen güzel kadınıyım.:ssz::ssz:
sen kendine ne kadar değer biçersen karşındaki de okdar değer biçer.
boşver ya. dediğim gibi halt etmişler....

Bence başlığı hatalı seçmişsin. "Sen" değil kuzenlerin vs. seni güzel bulmuyor ki bunun da senin için önemli olmaması gerektiğini düşünüyorum.
İnsanlar olur olmaz herşeye yorum yaparlar,dalga geçerler,kıskanırlar,incitirler.
Hiçkimsenin söylediğini kafana takma. Sana yorum yapma cesaretini verme onlara!
Vermişsin bak ne olmuş.
Şaka bile yapmış olsalar seni çirkin olduğun düşüncesine kaptırmayı başarmışlar bile.
Amaçlarına ulaşmalarını sağlama.
İnsanlar karşısındakinin güzel yönlerini değil, çirkin yönlerini aramaya bayılırlar. İnsan oğlu nankördür diye bu yüzden söylenmiş değil mi?
Benim boyum 1.52 civarı bana "minik" diye seslenmeleri benim de hoşuma gitmiyor. En başta rahatsız etse de artık takmıyorum.
Sende duymamaya başla etrafındaki sinek vızıltılarını!

Bende 1.60 boyundayım 45 kiloyum :52: ne güzel minyonum yaşımı göstermiyorum kimse inanmıyor :51: biri bana bu sözleri söylese hayatta susamazdım verirdim ağzının payını ayrıca kendiside pek selvi boylu değilmiş yani :ssz::ssz:

Dünyayı parmağında oynatan hatunların bir çoğuda bizim boylarımızda canım sen kafana takma Shakira'nın boyu 1.55 Madonna'nın boyu 1.60 , Kylie Minogue'un boyu 1. 53 ,Fergie'nin boyu 1. 57 Britney Spears 1.58 bende ne takıyorsun ya boşver biri seni bu kadar eleştiriyorsa çekemediği bir şey vardır mutlaka takma kafana :34:

Allah'ın yarattığı bir şeye çirkin diyenin kendi bakış açısında bi sorun vardır. ve bu yaptığı gerçkten çok günah. hem Allah'a karşı saygısızlıkta bulunmuş oluyo hem de kul hakkı.
boşver böylelerini Allah a havale et. sen kendini sev ve böyle insanları hayatın çıkar, çıkaramıyosan da az görüş.
ve en önemlisi de kendine bak. bakımlı ol. etrafımızdaki herkes çok mu güzel sanki ama makyajla filan güzelleşiyolar işte. sen kendini beğen yeter.

Back