• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi güzel bulmuyorum =(

Sen kendini nasıl kabul edersen insanlarda seni öyle görür.
Boyun ve kilon gayet iyi hem kilolu ya da kısa olsan ne farkeder millete ne hiç anlamıyorum

Güzellik çok göreceli bir kavramdır
Mesela ben Azra Akın ve Kıvancı hiç beğenmiyorum
Ama onlar tescilletiler :1:
Bana sorsan değiller diğerlerine göre iyiler
Bir kişinin yorumuna göre ne çirkin olursun ne de güzel
Kendine değer ver..

Birisinin kocaman ağzı var biri de çapar :27:

Hele Kıvancın ses tonu yokmu dizisine denk geldiğimde kanalı değiştirmek için elim ayağıma dolanıyor :1:
Pepsi de Azranın şarkı söylemeye cebelleştiğine hiç değinmek istemiyorum:1::1:

Tam teşekkül ses kayıt cihazlarına rağmen hala kulakları tırmalıyorsa, neyin kafasıdır bu ses merakı ben de çözemedim :27: Açılsın tüm pipsilerr sofralardaaa niahahhaaa :27:

Tam teşekkül ses kayıt cihazlarına rağmen hala kulakları tırmalıyorsa, neyin kafasıdır bu ses merakı ben de çözemedim :27: Açılsın tüm pipsilerr sofralardaaa niahahhaaa :27:
Aynen katılıyorum :1:
Konuyu bölmeyelim:17:

Arkadaşım bak dünya güzeli / yakışıklısının bile ksurunu bulduk tiye alıyoruz
Hiç takılma kimse 4x4 değildir
Bunu sana söyleyen hiç değildir bence :34:

Aynen katılıyorum :1:
Konuyu bölmeyelim:17:

Arkadaşım bak dünya güzeli / yakışıklısının bile ksurunu bulduk tiye alıyoruz
Hiç takılma kimse 4x4 değildir
Bunu sana söyleyen hiç değildir bence :34:

Dimi...

İnsan kalp kırmanın ne olduğunu bilmiyorsa, isterse dünya güzeli olsun, benim gözümde ondan çirkini yoktur.

Erdem sahibi olmak, yüz güzelliğinden daha önde gelir. Güzelliğe bakarsak, estetikle çözülmeyecek bir dert değil. Ama ya karakter? Var mı karakteri de güzelleştiren bir ilim dalı?

canım senin dediğinden benimde başımda bi kuzen var o da benden bi 10 cm kadar uzun ama gülerek ne hakaretler ne hakaretler. ben de baştan takıyordum yalnız yüzüm falan güzeldir ondan yani öyle söylerler zeka da da öyle :) bi gün konu sevgiliden açıldı seni kim beğenecek dedi bana bir ay sonra öyle bi çocukla çıkmaya başladım ki apışıp kaldı sonrasında benimle konusmaya çalısan çocukları ayarlamaya yemin etmiş gibi ağpır olacak ama bildğin hepsine asıldı çocuklar ona baktı mı hayırr :D şimdi ben ona sadece kahkaha atıyorum ve ben güzelim dediğinde hıı hıı deyip geçiyorum. öncelikle unutma dünyanın merkezi senin için sensin yere basarken koca bi dünya ayaklarının altında bunu unutma kendine güven ve ertafa gülümse o zaman herşey daha da farklı olacak :)

ayhhhh siinirimi bozdu kuzennin vallahi sen kisa boylu felan degilsinn 1,60 normal bi boy bence
hem zayifsin da kilolu olmadina sükret
o kuzenerin kendi tiplerine baksinlar bi once belki de seni kiskandiklari icin öyle yapiyolardir

sende onlari daha cok kiskandirmak icin onlara giderken en guyel seylerini giy ve güzel makyaj yap ki daha cok catlasinlar :))

Patavatsızın bayrak tutanı seni çirkin birine benzetti diye mi kendini güzel bulmuyorsun yani...
Sen kendini nasıl buluyorsan öylesindir.
Sana çirkin benzetmesi yapan seviyesizdir kıskançtır patavatsızdır.
Bunlar çirkin olmaktan daha kötü şeyler bana göre...

Güzelim,sen aynanın karşısına geçtiğinde kendine o güzel gözlerinle bakıp,görebiliyor musun ?

Görüyorsun..

Sen misafirken,ses çıkarmamış olabilirsin.Keşke çıkarsaymışsın.En azından şuanda böyle düşünmene sebebiyet verecek bir şey kalmazdı ortada..

Boyun kısa olabilir,zayıfta olabilisin.

Seni güzel bulanların yanında bulmayanlarda olacaktır elbet.Bu herkesin başına gelir.Sen sanıyor musun ki biz dört dörtlüğüz.Bizi herke beğenir ederi ?

Yoooo.. Varsa böyle bir insan çıksın şurayada açık açık söylesin.Eğer bir insana herkes sen çok güzelsin derse emin ol onun dostluklarında ki samimiyet beş para etmez..

Önce kendini sevmelisin,beğenmelisin.Ve böyle olumsuz aptalca sözlere morelini bozmayıp,yoluna devam etmelisin.
Sen başka şeylerinin uğraşındayken,bu tarz insanlarda ay ben güzelim ama sen çok çirkinsin mevzularında bir ömür gidip gelsinler

Bırak Allah aşkına..Boşversene sen..
:34:

Margarikotin'e katılıyorum :13:
Sesini çıkarsaydın keşke.
Ben olsam "e sen de patavatsızsın ben birşey diyor muyum" derdim :27:

Onlar nasıl kuzenler yahu ? Kuzen dediğin kardeş yarısı gibi olmalı, seninkiler pek bir cinsmiş canım..

Boyun gayet iyi, biraz da kilo alırsan daha iyi olur. Hem zaten önemli olan insanın sağlıklı olması. Gerisi boş.

Kafana takma, bir daha böyle şeyler dediklerinde de altta kalma kendinize bakın de..

arkadaşım lütfen böyle konularla hayatınızı zindan etmeyin.forumda zaman zaman açılıyor böyle konular.ben açıkçası bunun dert edilmesini hoş karşılamıyorum.seni Allah yarattı.onun yarattığı her varlığın kendine göre bir güzelliği vardır.benim çirkin bulduğum tek şey,kalbini karartıp da insanlara zulüm eden insanlardır.sağlıklısın ve büyük bir derdin yoksa başkalarının patavatsızlıklarına aldırmadan haline şükretmelisin.bu seni rahatlatır.sakat doğanlar,ya da sonradan vücuduna zarar gelenler,ya da güzelliklerini kaybedenler var.onlar ne yapsın bir düşünsene.ayrıca güzel olmak şans belirtisi olmadığı gibi çirkin olmak da şanssızlık belirtisi değildir.kaderim güzel olsun,kalbim güzel olsun diye dualar et ve şükret.

Son düzenleme:
Ne kadar haddini bilmez, terbiyesiz kisiler var cevrenizde sastim kaldim.
Kuzeninizin sizi cirkin bi kadina benzetmesini yine anlarim, bende bazen tanidiklarimi onlardan cirkin veya guzel insanlara benzetebiliyorum (tabi gidip onlara soylemiyorum bunu) benzettigim sey de tipatip ayni olmasi degil. Hani derler ya, iste sen onun guzelisin falan diye.. oyle.

Ama ikinci anlattiginiz tam bi sacmalik. En sanssizimiz sensin cunku hem kisa hem zayifsin! Salaga bak! (kusura bakmayin) o kim oluyor ki boyle bisey soylemeye curret edebiliyor? birincisi oyle cok kisa degilsiniz. ikincisi guzellik goreceli bi kavramdir, o bunu soyleyen arkadasinizi daha gormeden gozumde nasil cirkinlesti anlatamam!!

boy ve kilo kismina takilmaniza gerek yok. bence iyi durumunuz. belki bir iki kilo daha almalisiniz.. ama cok degil
onun disinda kadini gosteren saclaridir. saciniza basiniza ceki duzen verin, hafif bi makyaj yapin, dunya guzeli olursunuz. takmayin bu tarz cirkin yaklasimlari kafaniza.

Ay ne kadar mal insanlar var .İnsanın moralini bozmaktan zevk alıyor bazıları :19: bence hiç kafanı takma ,duymamazlığa gel .

benimde boyum 161, ben kendimi hic kisa bulmuyorum :I hahaha. sen bikere takmicaksin böyle seyleri kafana. her insan kendine göre güzeldir. mesela ben brad pitt'i hic begenmiyorum, ama okadar cok kisi varki onu begenen. zevk meselesidir bu, sana kimin nasil baktigi meselesidir.

ayrica, sana cirkin demelerini tersinden okuman lazim canim benim, seni kiskaniyoda olabilirler :)

seni hic görmedigim halde hic cirkin olduguna inanmiyorum! öz güvenini yitirme bikac kendini bilmez yüzünden - hayattaki en önemli seylerden birisi öz güvendir!

başkalarının boyuna kilosuna takanlara acayip sinir oluyorum
zayıf olusun ay neden zayıfsın derler
kilo alırsın şişmansın derler

ayrıca boyun kısa değil ki bende 1.60 ım ve boyumdan memnunum
boşuna üzme tatlı canını :)

Son düzenleme:
160 gayet normal bir boy.benim boyum senden daha kisa.biz minyonuz işte ne guzel:)) bugun hamama gittik.2 kız gordum.biri ufak tefek minyondu.digeri de uzundu bayaa.ikisinin de fizigi cok guzeldi.ama minyon olan cok daha cekici ve tatli duruyodu bence.bunlari ben de minyonum diye soylemiyorum.yanlis anlamayin.herkesin ayri bir guzelligi var ama cok uzun olmak hos durmuyo bence bi bayanda.kız dedigin bi erkegin yaninda ufak tefek narin durmali bence

Merhaba arkadaşlar, ben kendimi çok çirkin hissediyorum =( Nasıl başladı bu his diye sorarsanız; 2 yıl önce yazın İzmire teyzemlere gittik. Teyzemin 3 kızı var. Figen en küçükleri ve bekar olan kuzenim. Aile albümüne bakıyorduk ablam ben figen abla. Beni albümdeki çirkin bi kadına benzetti. Aaa dedi bu kadın sana benziyor diyor. Ama nasıl çirkin bi kadın anlatamam size. Kocaman bir yüz ablak bakışlar. Ben tabi misafir olduğumdan hiç sesimi çıkarmıyorum. Ardından annesine yani teyzeme sordu. Anne bu kadın kim ? diye. Annesi de akraba değil komşu demez mi. O kadar sinirim bozuldu ki gülmeye başladım.
Geçen de bayramda teyzemlerle ortanca kızı geldiler kalmaya. İsmi Esin. Diğer teyzemle kızı da var. Birden bire içimizde en şanssız Sevgi ( yani bana diyor ) dedi. Neden dercesine baktım. Hem zayıfsın hem kısa boylu dedi bana =( O kadar şaşırdım ki kala kalmışım.
Bu kızların benden alıp veremedikleri ne anlamadım ki =( ama çok üzüldüm anlatamam =(
22 yaşımdayım. 1 60 boyunda 45 kiloyum =(

Anem kıskancmı bunlar yanı ne bı ınsan bı lafı 10 kere dusunur bır kere soyler pes dıyorum yanı pessssss teyzen guyaaa ınsanın fesatlık ıcıne ıslemesı. .... Nyse bence onların soyledıklerıne kulak asma onların yaptıgını sende onlara yapabılırsın

Çirkin birine benzetilmek senin çirkin olduğunu göstermez.
Güzel birine benzetilmek de aynı şekilde senin güzel olduğuna işaret etmez.
Gerçi kime göre güzel , o da ayrı bir konu...
Sonuçta güzel biri çirkin birine, çirkin biri güzel birine benzetilebilir.
Sendeki özgüven sorunu.
O kadar eksik ve hatta yok ki bu, insanlar istediği gibi konuşabiliyor seninle.
Biraz kendini sevip beğenebilen bir tip olsaydın böyle bir şeyle muhattap olmazdın.
Olsan bile buraya konu açacak derecede dert edinmezdin.
Kendine güvenen insanı, başkalarının fikirleri böyle etkilemez.
Onun görüşüdür deyip geçer.
;))

Son düzenleme:
Back