Merhaba arkadaşlar, ben kendimi çok çirkin hissediyorum =( Nasıl başladı bu his diye sorarsanız; 2 yıl önce yazın İzmire teyzemlere gittik. Teyzemin 3 kızı var. Figen en küçükleri ve bekar olan kuzenim. Aile albümüne bakıyorduk ablam ben figen abla. Beni albümdeki çirkin bi kadına benzetti. Aaa dedi bu kadın sana benziyor diyor. Ama nasıl çirkin bi kadın anlatamam size. Kocaman bir yüz ablak bakışlar. Ben tabi misafir olduğumdan hiç sesimi çıkarmıyorum. Ardından annesine yani teyzeme sordu. Anne bu kadın kim ? diye. Annesi de akraba değil komşu demez mi. O kadar sinirim bozuldu ki gülmeye başladım.
Geçen de bayramda teyzemlerle ortanca kızı geldiler kalmaya. İsmi Esin. Diğer teyzemle kızı da var. Birden bire içimizde en şanssız Sevgi ( yani bana diyor ) dedi. Neden dercesine baktım. Hem zayıfsın hem kısa boylu dedi bana =( O kadar şaşırdım ki kala kalmışım.
Bu kızların benden alıp veremedikleri ne anlamadım ki =( ama çok üzüldüm anlatamam =(
22 yaşımdayım. 1 60 boyunda 45 kiloyum =(
Teyzenizin kızının yaptığı tam bir patavatsızlık! Peki sen söyle bakalım sana bunu söyleyen Esin çok güzel ve çok uzun boylu mu?
Eğer bunun cevabı evet ise bile, benim için o kişinin güzelliğinin ve boyunun posunun hiçbir önemi yoktur. Sen de böyle düşünmeyi dene bence. Ayrıca boyun kısa değil.. Shakira'nın bile 1.55 boyu var yahu
1 65 tir boyu sanırım o da zayıf ama kalçası baya büyük. Yani ben her fırsatta ona iltifat ediyorum çünkü beğeniyorum gerçekten eşini falan da. Ama anlayamıyorum. Bir de benden resim istedi üzerine basa basa da ay çiçeği tarlası olsun diye söyledi falan. Siinir bozucu =/
canım ben senin kilon ve boyunda olman için neleri vermezdim..1.72 boyundayım kilom 60'ların sonundabenle de bazen iriyim diye dalga geçerler ben de onlarla beraber dalgaya vururum ben yemek için varım ama her türlü güzelim işte falan diye :) güzellik göreceli kavram bence insan kendini güzel buldu mu gerisi boş..belki de senin çevrendekiler kıskançlıklarından yapıyorlardır hiç üzülme sen..
1 65 tir boyu sanırım o da zayıf ama kalçası baya büyük. Yani ben her fırsatta ona iltifat ediyorum çünkü beğeniyorum gerçekten eşini falan da. Ama anlayamıyorum. Bir de benden resim istedi üzerine basa basa da ay çiçeği tarlası olsun diye söyledi falan. Siinir bozucu =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?