Merhaba arkadaşlar, ben kendimi çok çirkin hissediyorum =( Nasıl başladı bu his diye sorarsanız; 2 yıl önce yazın İzmire teyzemlere gittik. Teyzemin 3 kızı var. Figen en küçükleri ve bekar olan kuzenim. Aile albümüne bakıyorduk ablam ben figen abla. Beni albümdeki çirkin bi kadına benzetti. Aaa dedi bu kadın sana benziyor diyor. Ama nasıl çirkin bi kadın anlatamam size. Kocaman bir yüz ablak bakışlar. Ben tabi misafir olduğumdan hiç sesimi çıkarmıyorum. Ardından annesine yani teyzeme sordu. Anne bu kadın kim ? diye. Annesi de akraba değil komşu demez mi. O kadar sinirim bozuldu ki gülmeye başladım.
Geçen de bayramda teyzemlerle ortanca kızı geldiler kalmaya. İsmi Esin. Diğer teyzemle kızı da var. Birden bire içimizde en şanssız Sevgi ( yani bana diyor ) dedi. Neden dercesine baktım. Hem zayıfsın hem kısa boylu dedi bana =( O kadar şaşırdım ki kala kalmışım.
Bu kızların benden alıp veremedikleri ne anlamadım ki =( ama çok üzüldüm anlatamam =(
22 yaşımdayım. 1 60 boyunda 45 kiloyum =(
Geçen de bayramda teyzemlerle ortanca kızı geldiler kalmaya. İsmi Esin. Diğer teyzemle kızı da var. Birden bire içimizde en şanssız Sevgi ( yani bana diyor ) dedi. Neden dercesine baktım. Hem zayıfsın hem kısa boylu dedi bana =( O kadar şaşırdım ki kala kalmışım.
Bu kızların benden alıp veremedikleri ne anlamadım ki =( ama çok üzüldüm anlatamam =(
22 yaşımdayım. 1 60 boyunda 45 kiloyum =(