• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi güzel bulmuyorum =(

RulinJen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
96
0
0
Denizli
Merhaba arkadaşlar, ben kendimi çok çirkin hissediyorum =( Nasıl başladı bu his diye sorarsanız; 2 yıl önce yazın İzmire teyzemlere gittik. Teyzemin 3 kızı var. Figen en küçükleri ve bekar olan kuzenim. Aile albümüne bakıyorduk ablam ben figen abla. Beni albümdeki çirkin bi kadına benzetti. Aaa dedi bu kadın sana benziyor diyor. Ama nasıl çirkin bi kadın anlatamam size. Kocaman bir yüz ablak bakışlar. Ben tabi misafir olduğumdan hiç sesimi çıkarmıyorum. Ardından annesine yani teyzeme sordu. Anne bu kadın kim ? diye. Annesi de akraba değil komşu demez mi. O kadar sinirim bozuldu ki gülmeye başladım.
Geçen de bayramda teyzemlerle ortanca kızı geldiler kalmaya. İsmi Esin. Diğer teyzemle kızı da var. Birden bire içimizde en şanssız Sevgi ( yani bana diyor ) dedi. Neden dercesine baktım. Hem zayıfsın hem kısa boylu dedi bana =( O kadar şaşırdım ki kala kalmışım.
Bu kızların benden alıp veremedikleri ne anlamadım ki =( ama çok üzüldüm anlatamam =(
22 yaşımdayım. 1 60 boyunda 45 kiloyum =(

canım bir kere klasik olacak ama önce her durumda sağlığına şükür et.
ben en sinirli anlarında olsa bile insanların fiziki görüntülerine yorum yapanlardan hiç hoşlanmıyorum. Allah'ın yarattığı varlığa dil uzatmak kimsenin haddine düşmez dahası günahtır.
Türk standartlarına göre gayet normal bir boy ölçün ve kilon var.minyon kadınlar çoğu zaman daha revaçta ve tercih sebebidir unutma :)
ama öncelikle sen dilinle güzel bir insan ol ki baki kalacak olan o zaten ...

Herseyden once sunu soyleyeyim, kisa degilsin. Standart bir boydasin da kisa olsan ne olacakti ki? Ben minyon degilim ama minyonlari hep daha cok begenmisimdir. Benim de bu tarz anilarim var. Nedense bazi insanlar baskalarina kotu seyler soyleyebiliyorlar, hoslarina mi gidiyor artik bilmem. Eminim hos bir bayansin. Takilma onlara, sadece sinir etmek icin bile soyleyebilirler. Kendini cirkin hissedersen iste o zaman cirkin olursun. Kendine guven

Canım başkalarının söylediği söz gerçek değil senin aynadaki görüntün gerçek...:16: :16:
Onlar çocukça , yanlış laflar etmişler...

Merhaba arkadaşlar, ben kendimi çok çirkin hissediyorum =( Nasıl başladı bu his diye sorarsanız; 2 yıl önce yazın İzmire teyzemlere gittik. Teyzemin 3 kızı var. Figen en küçükleri ve bekar olan kuzenim. Aile albümüne bakıyorduk ablam ben figen abla. Beni albümdeki çirkin bi kadına benzetti. Aaa dedi bu kadın sana benziyor diyor. Ama nasıl çirkin bi kadın anlatamam size. Kocaman bir yüz ablak bakışlar. Ben tabi misafir olduğumdan hiç sesimi çıkarmıyorum. Ardından annesine yani teyzeme sordu. Anne bu kadın kim ? diye. Annesi de akraba değil komşu demez mi. O kadar sinirim bozuldu ki gülmeye başladım.
Geçen de bayramda teyzemlerle ortanca kızı geldiler kalmaya. İsmi Esin. Diğer teyzemle kızı da var. Birden bire içimizde en şanssız Sevgi ( yani bana diyor ) dedi. Neden dercesine baktım. Hem zayıfsın hem kısa boylu dedi bana =( O kadar şaşırdım ki kala kalmışım.
Bu kızların benden alıp veremedikleri ne anlamadım ki =( ama çok üzüldüm anlatamam =(
22 yaşımdayım. 1 60 boyunda 45 kiloyum =(

Teyzenizin kızının yaptığı tam bir patavatsızlık! Peki sen söyle bakalım sana bunu söyleyen Esin çok güzel ve çok uzun boylu mu?
Eğer bunun cevabı evet ise bile, benim için o kişinin güzelliğinin ve boyunun posunun hiçbir önemi yoktur. Sen de böyle düşünmeyi dene bence. Ayrıca boyun kısa değil.. Shakira'nın bile 1.55 boyu var yahu :31:

klasik kuzen kıskançlıkları umursama. boyunda Türk standartlarında bence gayet normal umursamayıp muhatap olmamaya çalış.

nasıl göründüğünü bilmiyorum ama hayatta istediklerini elde etmek için güzel olmak zorunda değilsin bu bir
ikincisi sana bu lafları diyenler kendilerini nerede görüyorlar
üçüncüsü sen biraz yumuşak yüzlüsün galiba sana böyle şeyler demeye cesaret edebiliyorlar
ağızlarının payını ver bakalım bir daha ağızlarını açabiliyorlar mı

Hülya Avşar "ben Türkiyenin en güzel kadınıyım" dediği için onu Türkiyenin en güzel kadını kabul ettiler.

Öyle mi peki? Herkese göre değişir. Bana göre güzel biri, ama en güzel değil.

Sen kendini nasıl kabul ettirirsen, seni öyle görürler. Kendine vermediğin değeri başkasından bekleme. Kendini olduğun gibi kabul et önce.

Bu arada ben de 160 boy, 48 kiloyum. Her gören bana çok zayıfsın diyor ama ben kendimi seviyorum.

Teyzenizin kızının yaptığı tam bir patavatsızlık! Peki sen söyle bakalım sana bunu söyleyen Esin çok güzel ve çok uzun boylu mu?
Eğer bunun cevabı evet ise bile, benim için o kişinin güzelliğinin ve boyunun posunun hiçbir önemi yoktur. Sen de böyle düşünmeyi dene bence. Ayrıca boyun kısa değil.. Shakira'nın bile 1.55 boyu var yahu :31:

1 65 tir boyu sanırım o da zayıf ama kalçası baya büyük. Yani ben her fırsatta ona iltifat ediyorum çünkü beğeniyorum gerçekten eşini falan da. Ama anlayamıyorum. Bir de benden resim istedi üzerine basa basa da ay çiçeği tarlası olsun diye söyledi falan. Siinir bozucu =/

Böyle durumlarda hayatta susamam. Hiç bi'şey diyemesem de aman siz dört dörtlüksünüz ya maşallah der sırıtırım. Onların da içleri kötüymüş o ne ya hu öyle:19:
Ayrıca boyun normal. Lütfen başkasının lafıyla güzel canını sıkma! Sen kendinden emin dur bak bakalım bi'daha öyle konuşabiliyolar mı:19:

canım ben senin kilon ve boyunda olman için neleri vermezdim..1.72 boyundayım kilom 60'ların sonunda :( benle de bazen iriyim diye dalga geçerler ben de onlarla beraber dalgaya vururum ben yemek için varım ama her türlü güzelim işte falan diye :) güzellik göreceli kavram bence insan kendini güzel buldu mu gerisi boş..belki de senin çevrendekiler kıskançlıklarından yapıyorlardır hiç üzülme sen..

Annnemde 160 cm 48 kılo cokta guzeldır oya aydogana benzer hle genclıgı teyzelerım fılan kendılerını daha guzel bulurlar nıyeyse herkes annemın genclıgınde mahallenın en guzel kızı oldugunu soylesede teyzeler kendını guzel bulur :27: sanırım cekemedıklerınde :37:
bosver sende benımde basımda bı yenge belası var dayımın karısı nıyeyse bana hep ucu cırkıne cıkan laflar edıyo :9: cokta tın yanı :27:
gorunen koy kılavuz ıstemez onun lafıyla mı kendımı cırkın bulacam dımı ya :9:
salla arkadasım nasıl hıssedersen oylesın unutma

1 65 tir boyu sanırım o da zayıf ama kalçası baya büyük. Yani ben her fırsatta ona iltifat ediyorum çünkü beğeniyorum gerçekten eşini falan da. Ama anlayamıyorum. Bir de benden resim istedi üzerine basa basa da ay çiçeği tarlası olsun diye söyledi falan. Siinir bozucu =/

O size hak etmediğiniz şekilde laflar edip, sizi küçümsüyorsa sizin de ona iltifat etmemeniz gerekir. Gerçekten sinir bozucu bir bayanmış. Ben olsam görüşmeyi keserim..

canım ben senin kilon ve boyunda olman için neleri vermezdim..1.72 boyundayım kilom 60'ların sonunda :( benle de bazen iriyim diye dalga geçerler ben de onlarla beraber dalgaya vururum ben yemek için varım ama her türlü güzelim işte falan diye :) güzellik göreceli kavram bence insan kendini güzel buldu mu gerisi boş..belki de senin çevrendekiler kıskançlıklarından yapıyorlardır hiç üzülme sen..

du senıde tesellı edem ben 170 cm 85 kgyum sen ırı gormemısın arkadasım :9:

Şu da var ki, insanları görünüşünle bile memnun edemezsin.

Kendimden örnek verdim ya, ben böyle iyiyim dersem zayıfsın diyorlar. Eğer kilo almak istiyorum desem "aman alıpta napcan manken gibisin valla keşke biz de senin gibi olabilsek" diyorlar. Vallahi insanları anlamaktan daha zor birşey bilmiyorum.

O yüzden napıyormuşsun? Hiç kimseyi takmıyormuşsun.

Herşeyden önce; Sen "SEN" olduğun için güzelsin.

Öyle ona buna çirkin demek çok basit bir şey canım...Ama hiç kimse güzel ya da çirkin olsun hiç bir insanın tırnağını bile yaratamaz asla.....:36:

sende ondan foto ıste karpuz tarlasında olsun de nıye dıye sorarsa senın yatarak extra buyuttugun karpuzdan buyugu var mı merak ettım de :52:

Canım boyun çok ideal kilonda çok güzel tahminimce 34 36 bedensindir çoğu kişinin hayalindeki beden bende dahil diyeyim
bence sen o kızları hiç kafaya takma kesin seni kıskanıyorlardır bilinçli sen üzül diye diyorlardır
benimde çevremde o tarz tipler var amaçlarını anlıyorum bilinçli beni üzmeye çalışanı takmıyorum bazen bende üzen kişinin takıntı yaptığı şeyiyle ilgili aynı şeyi ona yapıyorum acayip bozuyorum ama hiçbirşey diyemiyor , sende onlara onların sana yaptığını yapabilirsin

Bir arkadaşımın okuduğu okulda çok popüler bir kız vardı, nerdeyse bütün erkekler onun peşinde. Görseniz güzel mi? Hiç de bile. Hiç anlayamazdım o kızın neden o kadar popüler olduğunu.
Daha sonra kendisini tanıma fırsatı yakaladım, tanıdıkça sevdim, ve ben onu tanıdıkça onun tertemiz kalbini gördükçe gözümde görünüşü bile güzelleşmeye başladı. Ve onu gerçekten tanıdığımı düşündüğüm zaman anladım ki gerçekten okulun en güzel kızı oymuş :34:

Eminim ki sen kuzeninden daha güzelsin, senin ona olan tavrın ve onun sana olan tavrı arasında bir "erdem" farkı var. Bu fark seni ondan daha güzel kılar :34:

Sen kendini nasıl kabul edersen insanlarda seni öyle görür.
Boyun ve kilon gayet iyi hem kilolu ya da kısa olsan ne farkeder millete ne hiç anlamıyorum

Güzellik çok göreceli bir kavramdır
Mesela ben Azra Akın ve Kıvancı hiç beğenmiyorum
Ama onlar tescilletiler :1:
Bana sorsan değiller diğerlerine göre iyiler
Bir kişinin yorumuna göre ne çirkin olursun ne de güzel
Kendine değer ver..

Back