Kendimi iyi yönde değiştirmek, geliştirmek için hedefler koyup uygulamaya çalışacağım
Açıkçası pek umudum yok ama başlamam gerek bir yerlerden....
Sağlıklı-zinde yaşamak
Takıntılardan kurtulmak
Düzenli olmak
Aktif olmak
Neşeli olmak ve hayattan zevk almak
Huzurlu olmak vb
Şimdilik aklıma gelenler
22 gün mücadele
Son 9 gün 2 tık mecburi artış
Bu şekilde kontrolde 700 gram alınmışsa devam aynı şekilde inşaallah
Teşekkür ederim ağzınıza sağlık ama düşünmüyorumMerhaba.. umudunuzun olmadığı yerde birlikte başarabileceğimizi düşünüyorum. formu gezerken konunuzu gördüm. Birde ilk mesajınızla son mesajınız arasında dikkatimi çeken kendinizle ilgili paylaşımlarınızda yapmak istediklerinizi bırakıp sadece bebeğinizin beslenmesini not almışsınız. Naçizane fikrim siz iyi ve sağlıklı olursanız bebeğiniz sağlıklı olur.
Yukarıda yazdıklarınızı bende kendim için istiyorum. Defalarca başlamış başarısız olmuş biri olarak söylüyorum. 36 yaşındayım ve bir sürü hayalim hedefim var.. bununla ilgili bir konu açmıştım. kimse eşlik etmeyince bende bir zayıflama grubuna dahil oldum ama sonra motivasyon grubuna 1 arkadaşımız bana eşlik etmek istedi... spor, sağlıklı beslenme, özel hedefler (benim ders calısmam gerek mesela düzenli olarak), olumlama falanda eklemek istiyorum.. gibi gibi... Dahil olmak isterseniz bekleriz. Günlük yapmak istediklerimizi belirleyeceğiz ve yapmadan uyumak yok diyerek uygulayacağız :) yalnız zor oluyo hatta olmuyor ama yanımızda birileri olursa sorumluluk duygusu ile yapılması mümkün olabiliyor.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?