Cok uygun ben sordum hepsi cok pahaliydi arastirip baslayacagim tesekkurleristanbul işletme enstitüsü diye geçiyor çok güzel programları var ücretsiz bazıları da ücretli ama uygun 20tl gibi o eğitime değer
Cok guzelmis tekrar tesekkur ederim yontem cok iyi ve kolay ilerleyebiliyosunuz cogu zamanim bununla gececek sanirimDuolingo kullanıyorum ben
Beğenmenize sevindimCok guzelmis tekrar tesekkur ederim yontem cok iyi ve kolay ilerleyebiliyosunuz cogu zamanim bununla gececek sanirim ☺
Buradan bende çok faydalanıyorum.istanbul işletme enstitüsü diye geçiyor çok güzel programları var ücretsiz bazıları da ücretli ama uygun 20tl gibi o eğitime değer
Ben daha bakamadim dil ogrenmeye basladim.İse basladim yogun calisiyoruz bakalim bende basliycam kurslaraBuradan bende çok faydalanıyorum.
Tavsiye ederim.
20 lira olan kurslar 30'a yükseldi son zamanlarda.
Ama ücretsiz çok güzel eğitimleri de var.
Konular bittiginde muhakkak izleyecegim.Beğenmenize sevindim
Öğrendiğiniz dilde film dizi izlemeyi ihmal etmeyin, ayrı bir keyif veriyor:)
İrvin yalom un psikolojik vaka hikayeleri anlattığı romanlar çok sürükleyici tavsiye ederim. Gülseren budayıcıoğlunun kitapları da ardarda dizi oluyor onları okumak güncel sosbet imkanı da verir sizeDaha cok psikoloji dikkatimi cekiyor hayat hikayeleri.
Bu hafta gidicem almaya bakarim kitapcilari gezecegim.İrvin yalom un psikolojik vaka hikayeleri anlattığı romanlar çok sürükleyici tavsiye ederim. Gülseren budayıcıoğlunun kitapları da ardarda dizi oluyor onları okumak güncel sosbet imkanı da verir size
ben tşk ediyorum sayenizde bişey öğrendimmDuolingo kullanıyorum ben
Rica ederim ne mutlu banaben tşk ediyorum sayenizde bişey öğrendimm
Kaynak falan bilmiyorum. Eğer psikoloji diploması olmadığı halde herşeyi yapabilirsiniz diyen kitapları kastediyorsan hayır okumuyorum onları. Ben hayalim olan sporla uğraşıyorum. Kodlama,gitar çalma,ev egzersizleri ile ilgileniyorum. Dinler tarihi ilgimi çektiği için Diamond Tema diye bir kanalın gönderilerini izliyorum. Oradaki genç adam gerçekten çok güzel ve yararlı şeyler anlatıyorBen calistigim yerde gunduzleri aralikli da olsa bos vakitler yakaliyorum.Bir fizyoterapistin yaninda asistanlik yapiyorum suan izindeyim.Kendimi gelistirmek hatta tekrar uni sinavlarina hazirlanip baska bir bolum okumak istiyorum.Kendinizi kisisel gelisim yonunden gelistiriyor musunuz? Hangi kaynaklari kullaniyor sunuz? Kendimi yetersiz hissettigimde susup kaliyorum uzuluyorum bu sureci nasil asabilirim bana yardimci olur musunuz?
Aöf psikoloji okuyun derdim ama kapatıldı tüühhhDaha cok psikoloji dikkatimi cekiyor hayat hikayeleri.
ismek kurslarında ebruli ve nakış dışında bir alan yok olanlarda niyetse hep dolu bunu biçok kişiden duydum kendşmde kayıt olamadım sanırım hoca yok öğretecek ondan dolu diyorlarİsmek Kurslarına bakın mutlaka. internet üzerinden açık bölümleri görebilirsiniz
Aöf psikoloji okuyun derdim ama kapatıldı tüühhh