Nereden bulabilirim acaba o programlarıücretsiz sertifika alabileceğiniz programlar var dersleri uzaktan takip edip sınavlara giriyosunuz çok iyi bir şey karantinada o kadar iyi geldi ki hem de bir şeyler öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereden bulabilirim acaba o programlarıücretsiz sertifika alabileceğiniz programlar var dersleri uzaktan takip edip sınavlara giriyosunuz çok iyi bir şey karantinada o kadar iyi geldi ki hem de bir şeyler öğrendim
Canım hangi sitelerinkine katıldınücretsiz sertifika alabileceğiniz programlar var dersleri uzaktan takip edip sınavlara giriyosunuz çok iyi bir şey karantinada o kadar iyi geldi ki hem de bir şeyler öğrendim
Hepimize faydasi oluyor gelecek yeni arkadaslara da muhakkak internette bos vakit gecirmektense farkli fikir alisverislerine giriyoruz.Ben psikoloji videolarini ve psikologlarin anlattiklarini bu ara cok dinliyorum.Bir kac kursa niyetliyim ama vakit bulamadim ingilizce iyi gidiyor.Hayata baska bakmak rahatlatiyor insani.Karsimdaki insanlari anlamaya yonelik gelismeye calisiyorum.Ücretsiz kurs/sertifika platformu 'iienstitü'yü (İstanbul İşletme Enstitüsğ) burdaki bir arkadaştan duymuştum ben de, sağolsun...
Öğretmen arkadaşlara da duyurdum,
bazısı satranç kursuna katıldı, bazısı ecxel programı öğrendi, kaç kişiye faydamız dokundu.
BDV'den çok şey öğrendim gerçekten.
Konu sahibi arkadaşım gayretiniz takdire şayan, size Dr. Gülseren Budayıcıoğlu,
Dr. Gülcan Özer,
Doğan Cüceloğlu ve Üstün Dökmen'in kitaplarıyla, psikolog Beyhan Budak ve psikolog Tülay Kök'ün YouTube videolarını tavsiye ederim.
Psikolog İzzet Güllü de iyidir üstelik egzantrik bir adamdır.
Konuyu takipteyim bakalım başka neler öğreneceğim.
Sifirdan baslamak en guzeli her kitap bi dusunce birakiyor zaten.Benimde kendimi geliştirmek istedigim birçok konum var. tekrar başa saracagim..
Arada bakiyordum onceden suan cok gereksiz geliyor.Twitter ve ekşi sözlük kullanın
bende her okuduğumu bitirdikten sonra normale dönüyorSifirdan baslamak en guzeli her kitap bi dusunce birakiyor zaten.
Yaa canım bende psikoloji üzerine istiyorum da bildiğin Teorik olmayan psikoloji kitabı önerebilir misinHepimize faydasi oluyor gelecek yeni arkadaslara da muhakkak internette bos vakit gecirmektense farkli fikir alisverislerine giriyoruz.Ben psikoloji videolarini ve psikologlarin anlattiklarini bu ara cok dinliyorum.Bir kac kursa niyetliyim ama vakit bulamadim ingilizce iyi gidiyor.Hayata baska bakmak rahatlatiyor insani.Karsimdaki insanlari anlamaya yonelik gelismeye calisiyorum.
"Madalyonun içi" okudun mu bilmiyorum guzel kitapti.Gercek yasanan hikayeler var.Yaa canım bende psikoloji üzerine istiyorum da bildiğin Teorik olmayan psikoloji kitabı önerebilir misin
Yok okumadım ama duydum bir bakayım teşekkür ederim"Madalyonun içi" okudun mu bilmiyorum guzel kitapti.Gercek yasanan hikayeler var.