Araştırma yapmayı severim. Ara ara kendimden rahatsız olduğum ve yapmaktan zevk aldığım şeyleri yazıyorum. Duzeltebildigimi duzeltiyorum. Nedenlerine bakiyorum benim genelde çocukluk travmalarim sonucu oluyor. Yenmeye çalışıyorum. Eksiklerimi böylece daha iyi goruyorum. Kendimle çok konuşuyorum hatta biriyle konusmaktan daha iyi geliyor. Kafam çok doluysa da puzzle yapmayı severim. Aslında bir nevi düşünmeme ve rahatlamamam yardımcı oluyor. Psikoloji videoları izliyorum. Youtube de genelde beyhan budagi takip ediyorum. Ilk olarak ilgi alanlarimda daha detaylı bilgi ediniyorum.Ben calistigim yerde gunduzleri aralikli da olsa bos vakitler yakaliyorum.Bir fizyoterapistin yaninda asistanlik yapiyorum suan izindeyim.Kendimi gelistirmek hatta tekrar uni sinavlarina hazirlanip baska bir bolum okumak istiyorum.Kendinizi kisisel gelisim yonunden gelistiriyor musunuz? Hangi kaynaklari kullaniyor sunuz? Kendimi yetersiz hissettigimde susup kaliyorum uzuluyorum bu sureci nasil asabilirim bana yardimci olur musunuz?
Canı sıkılmış maceraperest bir arkadaşımız :)Mandalinakolik yorumumda beğenmediğin ne var acaba ??
Hayır cevap vermeyecekse açıklamasınıCanı sıkılmış maceraperest bir arkadaşımız :)
Kitap oneriniz var mi acaba aslinda roman okumayi seviyorum ama artik daha cok gelistirici seyler okumak istiyorum.Bu sizin deneyimleyerek bulabileceğiniz bir yol. Nelerden hoşlandığınızı baz alarak bir başlangıç yapabilirsiniz
Bende bir bakayim suan vaktim var izleyebilirim sanirim.Benimde cocuklugumdan kalan hala asamadigim sıkıntilarim var malesef.Araştırma yapmayı severim. Ara ara kendimden rahatsız olduğum ve yapmaktan zevk aldığım şeyleri yazıyorum. Duzeltebildigimi duzeltiyorum. Nedenlerine bakiyorum benim genelde çocukluk travmalarim sonucu oluyor. Yenmeye çalışıyorum. Eksiklerimi böylece daha iyi goruyorum. Kendimle çok konuşuyorum hatta biriyle konusmaktan daha iyi geliyor. Kafam çok doluysa da puzzle yapmayı severim. Aslında bir nevi düşünmeme ve rahatlamamam yardımcı oluyor. Psikoloji videoları izliyorum. Youtube de genelde beyhan budagi takip ediyorum. Ilk olarak ilgi alanlarimda daha detaylı bilgi ediniyorum.
Sinema ve tiyatro aliskanliklarim var pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldim.Yabanci dil dusuncesi cok guzel istiyorum ama varmi bildiginiz bir uygulama ?En basit olarak gazeteleri takip ederek başlayabilirsiniz. İnternetten hepsine erişmek mümkün. Siyaset, ekonomi, moda vs. Her türlü güncel bilgi mevcut. En azından gündemi takip edip, muhabbetlerde daha özgüvenli ve aktif olmanızı sağlar. Bunu alışkanlık haline getirin.
ve bence yeni bir dil öğrenmeye çalışın. İnternette kaynaklar mevcut, dualingo gibi uygulamalar da var. Onları kullanarak en azından başlangıç seviyesini halledebilir, dili sevip sevmeyeceğinizi anlayabilirsiniz.
Sonrası klasik şeyler kitap okumak, sinema-tiyatro, hobi edinmek vs.
Nerde mesela hep ucretli baktigim yerler?ücretsiz sertifika alabileceğiniz programlar var dersleri uzaktan takip edip sınavlara giriyosunuz çok iyi bir şey karantinada o kadar iyi geldi ki hem de bir şeyler öğrendim
Ne tür kitapları seversiniz konu alarakKitap oneriniz var mi acaba aslinda roman okumayi seviyorum ama artik daha cok gelistirici seyler okumak istiyorum.
İsmek Kurslarına bakın mutlaka. internet üzerinden açık bölümleri görebilirsinizNerde mesela hep ucretli baktigim yerler?
Daha cok psikoloji dikkatimi cekiyor hayat hikayeleri.Ne tür kitapları seversiniz konu alarak
Hic duymamistim arastiracagim.İsmek Kurslarına bakın mutlaka. internet üzerinden açık bölümleri görebilirsiniz
Duolingo kullanıyorum benSinema ve tiyatro aliskanliklarim var pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldim.Yabanci dil dusuncesi cok guzel istiyorum ama varmi bildiginiz bir uygulama ?
Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitaplarına bakın derim o zaman. Kendisi de piskolog. Yaşanmış hayat hikayelerinden oluşuyor kitaplarıDaha cok psikoloji dikkatimi cekiyor hayat hikayeleri.
istanbul işletme enstitüsü diye geçiyor çok güzel programları var ücretsiz bazıları da ücretli ama uygun 20tl gibi o eğitime değerNerde mesela hep ucretli baktigim yerler?
Arastiracagim cok tesekkur ederimGülseren Buğdaycıoğlu'nun kitaplarına bakın derim o zaman. Kendisi de piskolog. Yaşanmış hayat hikayelerinden oluşuyor kitapları