- Konu Sahibi itsmemelody
Evet kesinlikle böyle olunca hiç enerji bulamıyorum kendimdeAynen öyle yaa. Bu hava insanı yoruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kesinlikle böyle olunca hiç enerji bulamıyorum kendimdeAynen öyle yaa. Bu hava insanı yoruyor
Bende öyle ya. İnsan otururken boncuk boncuk terler mi ben terliyorum yaEvet kesinlikle böyle olunca hiç enerji bulamıyorum kendimde
Yaa ben o kadar değilmişim valla Allahtan sabır dileyelim sizin içinBende öyle ya. İnsan otururken boncuk boncuk terler mi ben terliyorum ya
Teşekkür ederimYaa ben o kadar değilmişim valla Allahtan sabır dileyelim sizin için
çok tatlısınız bir ara yazıyım diye açtım ama o kadar düşüktüm ki mod olarak, motive olamadım bugünYa ben sessizce konunuzu takip ediyordum siz yazdıkça okuyup motive olup işlerimi hallediyordum kendimi belli edeyim dedim artıkbugün yazmadınız merak ettim
inanılmaz sıkıcı, bin ton yapacak iş var ama sıcağı bahane ederek yatıyorumSıkıcı bir gün. Asıl sizlerin günleri nasıl geçiyor?
Başka bir sorununuz yok demi ? yoksa herkese arada sırada uğrayan bir mod düşüklüğü müüçok tatlısınız bir ara yazıyım diye açtım ama o kadar düşüktüm ki mod olarak, motive olamadım bugün
Allah kolaylık versin. Ama yatmak da güzel.inanılmaz sıkıcı, bin ton yapacak iş var ama sıcağı bahane ederek yatıyorum
ikincisi :)) modum çok sık düşer çözüm bulamadımBaşka bir sorununuz yok demi ? yoksa herkese arada sırada uğrayan bir mod düşüklüğü müü
amiiiin, bence deAllah kolaylık versin. Ama yatmak da güzel.
günaydıın, kolay gelsin hiç yıkamadım ama tahmin edebiliyorum zorluğunu Mardin'i çok severim, keşke fırsatım olsa da tekrar gidebilsemGünaydın kızlar. Neler yapacaksınız bugün? Ben halı yıkıyorum. Aslında seviyorum halı yıkamayı ama Mardinli olunca bir de ev şark köşesi olunca tam bir eziyete dönüşüyor
Teşekkür ederim evet zor ya. Ne güzel Mardin'e gitmişsiniz. Ben sadece doğdum orda 22 senedir gitmedimgünaydıın, kolay gelsin hiç yıkamadım ama tahmin edebiliyorum zorluğunu Mardin'i çok severim, keşke fırsatım olsa da tekrar gidebilsem
Günaydın kızlar. Neler yapacaksınız bugün? Ben halı yıkıyorum. Aslında seviyorum halı yıkamayı ama Mardinli olunca bir de ev şark köşesi olunca tam bir eziyete dönüşüyor
Günaydın kızlar ikinizede kolay gelsin inşallah musmutlu bir gün geçirirsinizben çok yeni bir hamiş olduğum için gün boyu kalkamayıp dinleniicem galiba elendim size başarılar diliyorumsabah sporumu yaptım duş aldım şimdi kahvaltı yapıp ders çalışacağım. listeyi ilerleyen saatlerde güncellerim bir de dün aralıklı oruca başladım bakalım ne kadar devam edeceğim
Oo baya yogunsunuz. Kolay gelsinsabah sporumu yaptım duş aldım şimdi kahvaltı yapıp ders çalışacağım. listeyi ilerleyen saatlerde güncellerim bir de dün aralıklı oruca başladım bakalım ne kadar devam edeceğim
Sende ikimiz yerine dinlen yat uzan yuvarlan gibta ettiğim tüm herşeyi yapGünaydın kızlar ikinizede kolay gelsin inşallah musmutlu bir gün geçirirsinizben çok yeni bir hamiş olduğum için gün boyu kalkamayıp dinleniicem galiba elendim size başarılar diliyorum
kesinlikle tavsiye ediyorumTeşekkür ederim evet zor ya. Ne güzel Mardin'e gitmişsiniz. Ben sadece doğdum orda 22 senedir gitmedim
yaa bebiş geliyor demek bizim yerimize de bol bol dinlenGünaydın kızlar ikinizede kolay gelsin inşallah musmutlu bir gün geçirirsinizben çok yeni bir hamiş olduğum için gün boyu kalkamayıp dinleniicem galiba elendim size başarılar diliyorum
Eveet öyle yapayım sizin yerinize de dinlenicemyaa bebiş geliyor demek bizim yerimize de bol bol dinlen