- 3 Temmuz 2023
- 93
- 112
- 28
- Konu Sahibi itsmemelody
akşama kadar dışarda olacağım için benim bugünlük listem şu;
- italyanca çalışmak
- odamı temizlemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pek bilmem yemek ama öğrenmeye meraklıyım. Neredeyse her yemeği yapabilirim sadece bir pilavı yapamıyorum bi onda beceriksizim. E kitaptan pek keyif almıyorum. İstersem kitap satın alabilirim ama hayatın bana ne getireceğini bilmiyorum bir ay sonra ailemle bir konuda yine ters düşersem evden ayrılmayı düşünüyorum. O yüzden arkamda okunmamış kitap bırakmak istemiyorum.sizden yemek-temizlik püf noktalarını öğrenmem lazım :)) pilav bile yapamıyorum.. e-kitap okusanız? gerçi aynı tadı vermiyor ama
akşama kadar dışarda olacağım için benim bugünlük listem şu;
[/QUOTE
- italyanca çalışmak
- odamı temizlemek
pilav çok zor ama ya ayrılırsan nereye gideceksin peki belli mi?Bende pek bilmem yemek ama öğrenmeye meraklıyım. Neredeyse her yemeği yapabilirim sadece bir pilavı yapamıyorum bi onda beceriksizim. E kitaptan pek keyif almıyorum. İstersem kitap satın alabilirim ama hayatın bana ne getireceğini bilmiyorum bir ay sonra ailemle bir konuda yine ters düşersem evden ayrılmayı düşünüyorum. O yüzden arkamda okunmamış kitap bırakmak istemiyorum.
teşekkür ederimmm sana da kolay gelsin :)) kocaman bir şapka aldım yanıma + bol güneş kremi geçmez umarımKolay gelsin şimdiden. Bir de dışardayken güneşte çok durma başına güneş falan geçer mazallah.
Ankara diye düşünüyorum. Hem kozmopolitik bir sehir hemde büyük şehir, iş potansiyeli de fazla. O yüzden orayı seçtim. Ailemle işim çok zor. Üniversitem bitti geçen sene çalışmak istedim izin vermediler, çiftçiyiz tarlalarda çalıştırıyorlar kpss ye çalisamadim doğal olarak. Sevdiğim adamla evlenelim hayatımı kurayım dedim ona da izin vermediler. Öyle olunca da hayatımı kurmam gerekiyor. Onların ellerine bırakırsam pek iyi şeyler göremiyorum. Böyle sadece hayatımdan çalınıyor. Bu yüzden son şanslarını iyi değerlendirmezlerse gitmeyi düşünüyorum. Zaten babam 3 ay önce beni evden kovmuştu ama ben gitmemiştim eğer tekrar kovarsa bu sefer kalmicama yemin ettim. Hayat zor ama başarıcama eminim. Birazda birikmiş param var üniversitede çalışırken biriktirdiğim.pilav çok zor ama ya ayrılırsan nereye gideceksin peki belli mi?
Çok iyi yapmışsın.teşekkür ederimmm sana da kolay gelsin :)) kocaman bir şapka aldım yanıma + bol güneş kremi geçmez umarım
ben basit bir kavgadır diye düşünmüştüm ilk okuduğumda ama çok haklısın bu kararı almakta. kovmazsa da sen bence yavaştan her şeyini ayarla ve ayrıl, kendi evinde kalmak sana her anlamda çok iyi gelecektir. ama bence düzgün bir iş bulmadan evlenme, anladığım kadarıyla sen de öyle düşünüyorsunAnkara diye düşünüyorum. Hem kozmopolitik bir sehir hemde büyük şehir, iş potansiyeli de fazla. O yüzden orayı seçtim. Ailemle işim çok zor. Üniversitem bitti geçen sene çalışmak istedim izin vermediler, çiftçiyiz tarlalarda çalıştırıyorlar kpss ye çalisamadim doğal olarak. Sevdiğim adamla evlenelim hayatımı kurayım dedim ona da izin vermediler. Öyle olunca da hayatımı kurmam gerekiyor. Onların ellerine bırakırsam pek iyi şeyler göremiyorum. Böyle sadece hayatımdan çalınıyor. Bu yüzden son şanslarını iyi değerlendirmezlerse gitmeyi düşünüyorum. Zaten babam 3 ay önce beni evden kovmuştu ama ben gitmemiştim eğer tekrar kovarsa bu sefer kalmicama yemin ettim. Hayat zor ama başarıcama eminim. Birazda birikmiş param var üniversitede çalışırken biriktirdiğim.
Evet öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim iyi dileklerin içinben basit bir kavgadır diye düşünmüştüm ilk okuduğumda ama çok haklısın bu kararı almakta. kovmazsa da sen bence yavaştan her şeyini ayarla ve ayrıl, kendi evinde kalmak sana her anlamda çok iyi gelecektir. ama bence düzgün bir iş bulmadan evlenme, anladığım kadarıyla sen de öyle düşünüyorsun
harika görünüyor bayıldım nasıl yaptın?
Sadece bir dakikada rondoyla yaptım bizim bir ineğimiz var annem sütü satar. Bir hafta boyunca süt kaymagini alıp buzlukta muhafaza ediyorum sonra onları biraz sütle ısıtıyorum ardından soğumaya bırakıyorum daha sonra üstündeki yağ katı bir hal alsın diye 2/3 saat buzdolabında bırakıyorum ardından çıkarıp rondoya atıp yarım dakka döndürüyorum ardından biraz soğuk su ekleyip tekrar döndürüyorum. yağ ayrışmış oluyor zaten. Ayrışan yağı elimle alıp soğuk suyla iki defa içindeki süt çıkana kadar yıkıyorum sonra tereyağım hazır.harika görünüyor bayıldım nasıl yaptın?
yaa inekleri çok severiim çok tatlı oluyorlar ellerine sağlıkk her şeyin en güzeli doğal olanıSadece bir dakikada rondoyla yaptım bizim bir ineğimiz var annem sütü satar. Bir hafta boyunca süt kaymagini alıp buzlukta muhafaza ediyorum sonra onları biraz sütle ısıtıyorum ardından soğumaya bırakıyorum daha sonra üstündeki yağ katı bir hal alsın diye 2/3 saat buzdolabında bırakıyorum ardından çıkarıp rondoya atıp yarım dakka döndürüyorum ardından biraz soğuk su ekleyip tekrar döndürüyorum. yağ ayrışmış oluyor zaten. Ayrışan yağı elimle alıp soğuk suyla iki defa içindeki süt çıkana kadar yıkıyorum sonra tereyağım hazır.
Bende çok severim inekleri. Teşekkür ederim :)yaa inekleri çok severiim çok tatlı oluyorlar ellerine sağlıkk her şeyin en güzeli doğal olanı
Ya ben sessizce konunuzu takip ediyordum siz yazdıkça okuyup motive olup işlerimi hallediyordum kendimi belli edeyim dedim artıkbugün yazmadınız merak ettimselam kızlarr, nasıl geçiyor gününüz?
Sıkıcı bir gün. Asıl sizlerin günleri nasıl geçiyor?selam kızlarr, nasıl geçiyor gününüz?
Benimde öyle çok sıkıcı ve sıcakSıkıcı bir gün. Asıl sizlerin günleri nasıl geçiyor?
Aynen öyle yaa. Bu hava insanı yoruyorBenimde öyle çok sıkıcı ve sıcak