- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi itsmemelody
Tmmreklama girer diye özelden yazıyım size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmmreklama girer diye özelden yazıyım size
Ben burayi hep unutuyorum ya. Neler yapıyorum yazayım.selam kızlar, neler yapıyorsunuz? biraz motivasyon alabilir miyim
taze fasulye miii, bayılırım. eline sağlık şimdiden :) kitabın konusunu merak ettim, nelerden bahsediyor? öfke konusunda aynıyız, nasıl çözeriz bilmiyorumBen burayı
Ben burayi hep unutuyorum ya. Neler yapıyorum yazayım.
- Benim yeni kitaplarım geldi. Onları okumaya başladım. 2 kitabı bitirdim bile. Şuan okuduğum kitap Kerim Korcan "Linç" Bilmediğim yazarlara ve kitaplara okuma şansı vermeyi çok seviyorum.
-Çok öfkeli biriyim. Sürekli sinir stres halindeyim. Bunu kökten bitiremesem bile azaltma yolunda adım atıyorum.
-Buradaki forumu okuyup halime şükrediyorum yaa ne hayatlar var diye.
- Klasik ev işleri ile uğraşıyorum.
-Akşama Taze fasulye yapmayı düşünüyorum.
Asıl siz napiyorsunuz? Benimkinden daha heyecanlı bir hayatınız vardır diye düşünüyorum
Teşekkür ederim. İnşallah güzel olur. Zira el lezzetin yok kitabın konusu bir mahkumun cezaevinde uğradığı linçi anlatıyor. Hatta bu yazar baya iyiymiş. 70'lerde çok okunmuş. Ama şuan pek bilinmiyor.taze fasulye miii, bayılırım. eline sağlık şimdiden :) kitabın konusunu merak ettim, nelerden bahsediyor? öfke konusunda aynıyız, nasıl çözeriz bilmiyorum
benim de çoooook sıkıcı şu aralar, hiçbir şey yapasım yok.
12 yıl cezaevinde yatmış Kerim Korcan. merak ettim bakacağım kitaplarına.Teşekkür ederim. İnşallah güzel olur. Zira el lezzetin yok kitabın konusu bir mahkumun cezaevinde uğradığı linçi anlatıyor. Hatta bu yazar baya iyiymiş. 70'lerde çok okunmuş. Ama şuan pek bilinmiyor.
Öfke problemine gelince ne yazikki bilmiyorum. Normalde minnoş bir insanım, vazo gibi köy bir kenara sessizce kimseyi rahhatsiz etmeyen tiplerden. Ama ailemle feci birine dönüştüm. Baskı, ortam, huzursuzluk, stres, pranga, bedava işçi olmak, değer görmemek, cahilliklere tahammülsüzlük falan beni bu hale getirdi. Ben insanların ve ortamların insanları etkilediğini düşünen biriyim.
Yaa cezaevinde kaldığını bilmiyordum. Ayrıca Tatar Ramazan diye bir film var onun kitabından uyarlanmış. Ayrıca evet bu evden gidince iyileşebileceğim. Ama bunun için zaman var. Tahammül etmek mecburiyetindeyim.12 yıl cezaevinde yatmış Kerim Korcan. merak ettim bakacağım kitaplarına.
bence evden ayrılırsan eski haline dönersin gibi geldi bana, ayrılana kadar da sanırım tahammül etmek gerekiyor kendi ruh sağlığın için.
Aaaa üyelik iptalini bende yeni gördüm şimdiinşallah yolu açık olurİtsmemelody arkadaşımız bu sayfayı kurmuştu. Adını bilemeden bile iletişim kurup birbirimizin gönlüne dokunmuştuk Seni özlicez. Keşke bir veda etseydin ama canın sağolsun. Rabbim yolunu bahtını açık eder inşallah
İnşallah canım. Bende yazmak için sayfaya girince gördüm.Aaaa üyelik iptalini bende yeni gördüm şimdiinşallah yolu açık olur
Hoşgeldin valla sen yoksun diye takibi bırakmıştımkızlar selam!! geri geldiim. aslında bu konuyu unutarak hesabımı kapatmıştım, yoksa kapatmazdım iyi geliyordu bana burası. biraz mutsuzdum her anlamda. şimdi daha iyiyim, sizler nasılsınız?
tekrar başlayalım o zamanHoşgeldin valla sen yoksun diye takibi bırakmıştım
Başlayalımtekrar başlayalım o zaman
hayır maalesef bulamadım ev, hala bakıyorum ama çok zor. ona da canım sıkılıyorBu arada İtalya'ya gidecektin yüksek lisans için kalacak yer sorununu çözdün mü? Yakında dersler başlicak biliyorsun
O zaman söyle yap istersen önce oraya git geçici bir pansiyona yerleş bir aylığına falan. O ara okula alışırsın orayı tanırsın bir kaç ilana bakarsın bir şekilde bulursun bencehayır maalesef bulamadım ev, hala bakıyorum ama çok zor. ona da canım sıkılıyor
evet öyle yapacağım mecburen bakalım bulurum umarımO zaman söyle yap istersen önce oraya git geçici bir pansiyona yerleş bir aylığına falan. O ara okula alışırsın orayı tanırsın bir kaç ilana bakarsın bir şekilde bulursun bence
Her şey güzel olucakevet öyle yapacağım mecburen bakalım bulurum umarım
inşallahHer şey güzel olucak