Kendimi evde nasıl geliştirebilirim bilmiyorum

bir de bilgisayarla ilgili beceriler önemlidir. bilginiz iyi değilse bunlarla ilgili kendinizi geliştirebilirsiniz.
Bilgisayar eğitimi ile ilgili videolar var aslında internette izlemeyi düşünüyorum ama bu bilgileri öğrenince cv de belirtebilir miyim bilmiyorum çünkü kurs yerine geçmez

Çevrem hiç yok iş konusunda benim için en kötü durum da bu oldu, arkadaşlarım da benim durumumu yaşadılar ama çevreleri vardı şu an iş buldular, bende hiçbir şey yok

Çok teşekkür ederim

Hangi ingilizce kursu sertifikasına sahip olduğun önemli değil artık, akıcı konuşup konuşamadığına bakıyorlar. Haluk Tatar’ın Youtube’da çok güzel ingilizce ders videoları var 300 civarı, başlangıç seviyesinden itibaren, bence deneyebilirsin. Eskide kaldı sertifikalar vs.

Halk eğitim kurslarına gitsene. Özellikle bilgisayar işletmenliği ve ingilizce hemen hemen her şehirde var. Bulabilirsen bilgisayarlı muhasebe ve dış ticaret eğitimleri de veriyor. Kurs bitiminde 100 TL civarı birşey isterler sadece bağış olarak onu verecek durumun olmazsa da sıkıntı olmaz. Sertifikanı alırsın

Evde kendini geliştirmek istersen
1) youtubeden kpss dersleri izleyebilirsin
2) yine internette on parmak eğitimi veren siteler var oralardan kendini geliştirip klavyeni hızlandırabilirsin. M5 bilişim var mesela.
3)iş aramaya başvuru yapmaya devam et ümitsiz olma.

Aşı olsam gitmek istiyorum aslında

Teşekkür ederim yazdıklarınızı uygulamaya çalışacağım

Sertifika olmazsa eğer inanmazlar diye düşündüm

Sertifika olmazsa eğer inanmazlar diye düşündüm

sertifika kimsenin umrunda değil artık, çünkü almak çok kolay... Seviye önemli, bir çok kurumsal firma İngilizce konusunda artık sertifikaya değil, direkt konuşma seviyene bakıyor mesela. Akıcı konuşabilmek çok önemli. Yoksa tarzanca ingilizcesiyle sertifika sahipleri dolu ortalık :))

Artık mağazalar açıldı. Part time veya full time bir iş bulmaya çalışabilirsiniz. Buradan kazandığınız parayla da eğitimler alabilirsiniz.
Udemy gibi sitelerden düşük bir bütçe ile online eğitimler alabilirsiniz. Ama tavsiyem sadece Cv dolu gözüksün diye onlarca eğitim almanız değil de birbirini destekleyen mesleğiniz ile alakalı eğitimler almanız.
Bir de iş konusuna gelince. Bulunduğunuz şehirde mesleğiniz ile alakalı bütün iş yerlerinin listesini çıkarmanız ve mail adreslerini bulup mail atmaniz. Gerekirse linkedin uygulamasından firmaların insan kaynaklarını bulup mail adreslerini rica etmeniz ve kendinizi tanıtan bir önyazı ile cv göndermeniz.

youtube da yetkin gençler diye bir kanal var oraya abone ol mutlaka, muhteşem kaliteli eğitimleri ücretsiz alıyorsun. ufkun açılır. bu sene en etkili bilim insanları arasında seçilen Erhan Erkut'un liderliğinde bir eğitim programı. çok çok faydalanacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…