Kendimi eşime yük hissetmem konusu

melekmina7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
45
20
28
Merhabalar vajina kısmım da et beni gibi bişey çıkmıştı hpv testi yaptırdık temiz çıktı çok şükür. özel hastanede olduğu için biraz masraflı oldu kendimi kötü hissettim daha sonrasın da Dr arayıp çağırdı gittim vajina da yaralarım varmış yaralarda da belli olmayan cisimler varmış vajina ulturason yapıp belli olucak kanser mi değil mi değilse bile yakılıp yok etmemiz gerek dedi bayıltıp öyle yapılıyormuş ama ücreti baya yüksek yani kendimi yük hissediyorum eşim cimri ama bana laf yapmadı sonuna kadar gidelim neymiş öğrenelim dedi ama içinden para için üzüldüğünü biliyorum bu arada durumumux iyi çok şükür çalışmıyorum 14 aylık bebeğim var ona bakıyorum ama kendimi yükmüş gibi hissediyorum

Sağlığın yük muhabbeti yapılmaz. Yapıyorsa da bu adamdan bir yol olmaz. Sen de elin ayağın tutuyor mesleğin varsa çalışabilirsin, paranı kendine harcarsın

Sağlıklı olmanız önceliğiniz olmalı. Kendinizi düşünmüyorsanız da 14 aylık bebeğiniz için.
O kocadan hayır gelmez gibi hissediyorum, üzüldüğünü cidden belli ediyorsa. Önce şu sağlık işini çözün. Sonra çalışmaya başlayın. Ve de öz sevgi ve şefkat konusunda desteğe ihtiyacınız var gibi.
Çocuğunun anasısınız eşek gibi bakacak. Çalışmıyorsanız, evin yükü de sizde zaten

Özel hastanede islemler epey tuzlu olabilir maddi durumunuz elvermiyorsa arastirma hast gidebilirsiniz tabi orda uzun sürer bu sürec
Maddi durumunuz iyiyse pek etkilenmenize gerek yok
Kendinizi yük gibi hissettiginizi belli ederseniz de esiniz daha cok öfleyip pöfleyecek emin olun

Ekonomik olarak kendimi yük gibi hissettiğim biriyle asla beraber olamam.
Normalde çalışan biriyim ama gerek çocuk için gerek eşim yurtdisinda olduğu için uzun dönemler ücretsiz izin kullandım.
En ufak bir rahatsızlık hissetmedim.
Hele ki konu sağlıkla ilgili ise asla lafı bile olmaması gerekiyor.

Sizin kötü hissetmenizin nedeni tamamen eşinizin yaklaşımını biliyor olmanız.

Şu an bebeğiniz olduğu için evdesiniz ama öncesinde düzenli bi çalışma hayatınız oldu mu? Belirli bir mesleğiniz var mı?

Bence böyle düşünmemelisin. Eş demek sana sahip çıkabilecek bir adam demek zaten. Çalıp çalışmamak sana kalmış ama o seni bakmak zorunda Ayrıca işe gitmeyip evde bebeğine bakıyor olman çalışmadığın anlamına gelmez. Erkek işe gidiyor sadece. Kadın hem ev hem çocuk hem yemek hem koca hepsini bir arada yürütüyor. Anlayacağın aslında kocan sana yük

Size kendinizi yük gibi hissettirecek davranışlarda bulunuyorsa ekonomik şiddet görüyorsunuz demektir. Her şeyede gurur yapmayın hanımlar valla sağlık bu, sen onun karısısın, çocuğunun annesisin durumuda varmış ödeyecek tabiki. Sen iyi ol yeter diyecek, hiç öyle ezilip büzülmeyin. Bebeğiniz büyüdüğü zaman çalışma hayatına girin kendinizi güvene alın

Eşiniz aslinda güzel şeyler söylemiş, sonuna kadar gidelim demiş. Belki düşündüğünüz gibi bir durum yoktur. Yine de maddi olarak çok iyi değilseniz, tek kişi çalışıyorsanız devlete de gidebilirsiniz. Ben muayene kontrol için özele, bir işlem, test da ameliyat yapilacaksa devlete giderim mesela.

Özel hastanelere güvenim kalmadı. Devlet hastanesine gidebilirsiniz sürecin devamında.

Sağlık konusunda yük olduğunu hissettiren erkeği birdaha baba yapmayın ama zaten kötü birsey söylememiş ki.

Niye yuksun ya ? Sen onun karisisin çocuğunun annesisin sağlık bu ...

Maddi olarak yuk hissettiginiz bir evlilikte olmamalisiniz.

Ama esinizin ağzından yazdiginiz cumleler maddi olarak yuk hissettirecek insan cumlelerine hic benzemiyor. Abartiyor olabilir misiniz?

Çalışan ve okuyan 7 senelik evli bir kadınım. 2 sene çalışmamıştım dgs sınavına hazırlanırken ve o iki sene eşimin maaşı ikimizindi yani eşimin parası gibi hissetmiyorum bizim paramız o. Aynı şekilde benim paramda ikimizin ya da benimki benim daha çok galiba ahsjahs yani bilmiyorum eşime parasının hesabını bile sorarım para da isterim şu an çalıstıgm halde bir şey alcam diye ve ne yapacaksın bile demez ,ben karısıyım ailesiyim. Sağlıkta hele lafı bile yapılmaz hissettirilmez ev bark satılır Sağlık için saçmalamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…