Kendimi eşime yük hissetmem konusu

Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum.Ama küçük bebeginiz varmış.Yuk olmayı dusuneceginize bebeğinizin ve kendi rahatinizi düşünün.Oda bunu size kotu hissettirdiğine saysin.En basitinden siz ona bir evlat vermişsiniz.Sigortada sıra bekleyip bebeğinizle telef olacağınıza gidin özelde yaptırın bütün işlemlerinizi.Sigortadada yaptirsaniz Zaten ben sana özel de yaptır dememdimmi deyip cikiverecek işin icinden

Yük gibi hissetmiyorsun eşinden nefret ediyorsun

Eşler birbirine yük olmaz maddiyatta hele ki.
Böyle hissediyorsanız eş değilsinizdir.

Geçmiş olsun eşler birbirine yük olmaz ki e eşim bana yük nede ben eşime o dısarda çalışıyor bende ev işlerini yapıyorum demek hasta düşsem eşimemi yok olacam bence alakası yok belkide eşin sana öyle hissettirmiştir

evlenirken hastalıkta sağlıkta diyoruz ya, onu bugünler için diyoruz. eşin allah korusun iş kazası geçirse, evde bir ay ona baksan o sana yükmü hissedecek, aranızda bunun lafı olmamalı. ben çalışmıyorum şuan, bütçemiz ortak bizim (ben daha çok harcıyom galiba çaktırmayın), eşimin tedavisi için para harcansa zoruma gitmez açıkçası. eşinin sana böyle hissettirecek davranışı varmı bilemem tabi.

Sağlık bu ,durumunuz da iyiymiş,evlenirken iyi günde kötü günde demiyor muyuz, eşiniz çalışıyorsa siz de çocuk büyütüyorsunuz, evin işleri yemek vs, ev hanımları da evde çalışıyor ki evin işi hiç bitmiyor, kendinizi yük hissetmeyin

Yani hissetme desek hissetmeyecek misiniz? Adam öyle hissettiriyor demek ki.ama şunu söyleyebilirim ben kendi paramla da olsa bu tarz masraflar çıkınca moralim bozuluyor.eee param gitsin istemiyorum tabi zorunlu bir harcama da olsa.açık açık birşeyler söylemiyorsa empati yapmaya çalışın.yüklü ve beklenmedik masraf herkesin moralini bozar.sizi sevmediği ya da yük olarak gördüğü anlamına gelmez.

O da hem işe gidip hem karısını bir arada yürütüyor o zaman.o kadar da değil.

Çocuklar anne babaya,eşler kadın erkek farketmez birbirine yük olmaz yük olarak görülmemeli,heleki şu zamanlarda milyonlarca işsiz insan varken,ara ara iş bulamazken daha anlayışlı olmakta fayda var,eşiniz laf etmemiş ama sizi germiş bu da daha öncesinde sizi sıktığını gösteriyor o da hoş değil,işte herşey dozunda olmalı hiç konuşmasa bile o msjı zamanında çok vermiş size, çalışan kadın ayaklarının üstünde durur hakkını arar ezilmez vs diye bir inanış var ama öyle değil çalışsanızda çalışmasanızda ezilmeyin,hakkınızı arayın bu durum çalışmayla değil karakterle alakalı bir durum,ben işimden ayrılıp ikimizin bebeğine bakıyorsam,yemeğimizi yapıyorsam o da elbetteki çalışıp laf etmemeli,yarın birgün siz çalışırsınız belki eşiniz işsiz kalır,konuya ezilen yük olan psikolojisiyle bakmayın baktırmayın,ha var öyle evlilikler eşim çalışsın diye evlenip işten çıkınca laf eden tipler öyle olduysa bilemem ama evliliğin dinamiği para olmamalı,olursa ortaklık olur.

O da hem işe gidip hem karısını bir arada yürütüyor o zaman.o kadar da değil.
Erkek kadın olamaz kadın da erkek. Onun görevi eşine ve çocuklarına bakmak ve geçimini sağlamak. Kadın isterse çalışır isterse çalışmaz. Eril kafasından bi çıkın artık

Öncelikle geçmiş olsun. Evlilik içinde eve giren her para hem kadının hem erkeğindir yani "ailenindir". O eve para getiriyorsa sizde evliliğe dair başka "görevleri" yerine getiriyorsunuz. Eşiniz sizin yaptığınız yemeği yerken, yıkadığınız çamaşırı giyinirken, temizlediğiniz evi kullanırken yük hissediyor mu kendini? Sanmam. Siz de hissetmeyin, hem de konu sağlıkken.

Sağlık söz konusu, para ne için kazanılıyor.Bunu hissetmenize eşiniz sebep oluyor bence üzülmek yerine tedavi ettirebiliyorum eşimi diye sevinmesi lazımdı.Yav hiç pazarada mı gitmedin bak satıcılar yiyin kocanızın parasını, ikinciye kalmasın diye bağırıyolar Çok geçmiş olsun

Cimri adamla evlenmeyi göze almış kişi, maddi durumumuz iyi deyip evde oturursa böyle oluyor maalesef. Çocuk büyüyünce veya bakım imkanı oluştuğunda, ihtiyacınız olmasa da çalışın kendinize de tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın. Şu an sağlığınız için endişeleneceğinize buna endişelenmek aklınıza bile gelmezdi mesela..

Et beni dediğiniz siğil olabilir mi? Cinsel yolla bulaşan bir durum. Eşinizden size bulaştığı için ses çıkaramıyor bence.Doktora bir sorun bence.

Aynı işlemi devlet hastaneside yapıyor bizzat yaptırdım, kanser sanıp parçalar aldılar vesaire yaram var benimde aynı şekilde devlet hastanesi yakma işlemi yapıyor. Yani yük hissediyorsanız diye dedim
Devlette böyle operasyonlar anestezi verilmeden yapılıyor ve çok ağrılı oluyor.

Borçlarımızin yoğun olduğu bir dönemde bile sağlık için harcamam gereken durumlarda eşim zorla kendisi kartını verirdi. Üstelik ben de çalışmama rağmen kendinden harcama benden harca derdi. Bunu kıyaslamak için demiyorum. Doğru olanın bu olduğunu anlatmak için yazdım. O yüzden siz de bu şekilde hissetmeyin. Sağlık bu, Allah cozumsuz dert vermesin. Elbet harcayaksiniz.

Ailesi ve daha da ileri karısı eşisiniz . Sizinle neden evlendi bunu dahi yapamayacaksa ? Tabiki de yapacak hatta daha daha fazlasını hak ediyorsunuz . Neden bu eziklik bu kendi değerini bilememe. Kaldiki sizin genital sağlığınız en az sizin kadar onu da etkiliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…