bende dun konu acmıstım cnm bız bu gıdısle kafayı yerız heralde annem demıstıkı kıskanclıgın sonu delilikkk
peki bunun için neler deniyorsunuz? kimi neleri neden kıskanıyorsunuz? bu huy sizce genetik mi yoksa kendiliğinden olduğunu düşündüğünüz bişey mii? en çok kimleri kıskanırsnız?yakınlığı yazarsanız belki de size yardımcı olabilirim
öncelikle sorunun öncesine inilmeli mesela ilk sevgilin mi yaşın kaç?en çok sevgilimi hep sevgilimi kıskanırım aklıma hep kötü kötü şeyler gelir fesatlık desem değil yani çok iyi niyetli bir insanım ama söz konusu sevgilim olunca belki kaybetme korkusundan belki başka bir sebepten bilmiyorum ama ya kız varsa yanında gibi salak salak şeyler işte güvensizlikten değil ama bu güveniyorum ama kıskanıyorum bu huy genetik değil galiba çünkü annem ve ablam hiç kıskanç değiller meditasyon deniyorum ama işe yarar mı onuda bilmiyorum
öncelikle sorunun öncesine inilmeli mesela ilk sevgilin mi yaşın kaç?
hayır ilk sevgilim değil yaşım 19
daha önceki sevgiline tutumun aynı mıydı? eğer aynı değilse ondan ayrılma sebebin neydi? yada hiç aldatıldın mı hayatıında ya da bi arkadaştan yenilmiş bi vurgun?
bu arada kendimi sorgu memuru gibi hissettim ama bu tarz vakalarda öncelikle hastanın neden bu duruma geldiğini öğrenmek için bilinçaltı ve çevresel faktörleri araştırmak zorunludur
ilk ciddi ilişkim diğerleri benimle ciddi düşünsede birtürlü ben düşünemedim bitiren taraf hep ben oldum daha öncekilere tutumum haliyle aynı değildi öncedende aşık oldum sevdim ama bukadar değildi üzüldüm ağladım ama bu dereceye gelmedim ayrılma sebeplerim genellikle yoktu yakın hissedemiyordum kendimi bitiriyordum sonra. Aldatılmadım ama hoşuma gitmeyecek bir takım olaylar yaşadım en yakın arkadaşım (dı) sevgilimle beni kıskanıp aramızı bozmaya çalıştı çok sevdiğim biriydi. kıskançlıklarım güvensizlik duygum yüzünden bir gün sevdiğim insanı kaybetmekten korkuyorum.
çok teşekkür ederim dediğin herşeyi yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?