- Konu Sahibi kardelen_32
-
Bence spor yapın makyaj yapın çocuğu bahane etmeyin, mutlaka uyuduğu aralar var o aralarda kendinize zaman ayırın..
Ben çalışıyorum. Çalıştığım halde yine sıkılıyorum. Bebeğimle ilgili değil. 6 ayımızı doldurduk bizde.
Ne yapmak istiyoruma gelince tatile çıkmak istiyorum. Tabi ailecek. Sonra işe gitmek istemiyorum, gezmek istiyorum. Alışveriş yapmak istiyorum kızıma bol bol.
Kilolarım beni çok üzüyor. Veremedim daha 15 kilo fazlam var ;(((((( spora başladım. Ama o da beni mutlu etmiyor. Bi sorun var ama çözemedim.
Ben dışarı çıkmak istiyorum gezmek dolaşmak istiyorum. Sadece pazar günleri eşimin keyfi olursa bir iki saatliğine çıkartıyor ondada çocuk üşür diye hemen eve dönüyoruz kendimi esir gibi hissediyorum. Gerçi dışarı çıkarken giyecek kıyafet bulamıyorum kocaman göbeğim hiç bişeyin içine sığmıyor. Pantolunun üstünden fırtlayıp çıkıyor. Makyaj yapacak surat kalmamış uykusuzluktan morarmış gözler ,sivilceler ,aylardır doğru düzgün alınmamış yamuk kaşlar...OFFF OFFF
OFFFF OFFF YAAA.dışırı çıksamda bişey anlamıyorum.rahat rahat dolaşamıyorum.kilodan hiç bişey olmuyor üstüme.sivilceler ,kaşlar ,bıyıklar ...:bbo:
offf ya hakkaten of
Ay vallahi şimdi sana sarılıp ağlayasım geldi. Beni kimse anlayamaz diye düşünüyordum. Artık canım evdede hiç birşey yapmak istemiyor. Azcık burda sosyalleşiyorum işte. Onada her an içerden gelebilecek ağlama sesi engel olmasa bari...
ay kızlar ben de böyleyim yaaa ben de bi tek ben yaşıyorum sanıyordum bu durumu. benim oğlum 4 aylık ona bayılıyorum onu biraz görmesem biraz fazla uyusa özlüyorum ama kociş çalışıyor ve geç geliyor işten bütün gün tamam bakıyorum bakmaya oğluma ama bazen çok huysuzlanıyor kucağıma alıp odada turlarken Allahım nolur sabır ver diyorum geçen kendi kafama vurdum tüm gücümleişin kötüsü kociş işten gelince gene benim üstümde oğlan... yemeği hazırlayana kadar tutuyor kucağında sonra da bak seni istiyor bende durmuyor die bana veriyor kendisi uzanıyor tv karşısına ben kucağımda zırlayan bir bebekle gene başlıyorum odada turlamaya. bir gün kendime hakim olamayıp pencereden atlamaktan korkuyorum bunları itiraf etmesi bile benim için çok güç. o yüzden nolur beni kınamayın. oğluma asla zarar vermem veremem onu çok seviyorum ama patlamak üzereyim karşı caddedeki markete dahi gidemiyorum çatlamak üzereyim bütün gün ev işleri bebek bakımı akşam yemek hazırlığı tatlıya kadar her şey mevcut habire mutfaktan çay meyve tatlı çerez taşıyorum yemeği bile kucağımda bebekle yapıyorum bunaldımmmmmmmmmmmmm
ay kızlar ben de böyleyim yaaa ben de bi tek ben yaşıyorum sanıyordum bu durumu. benim oğlum 4 aylık ona bayılıyorum onu biraz görmesem biraz fazla uyusa özlüyorum ama kociş çalışıyor ve geç geliyor işten bütün gün tamam bakıyorum bakmaya oğluma ama bazen çok huysuzlanıyor kucağıma alıp odada turlarken Allahım nolur sabır ver diyorum geçen kendi kafama vurdum tüm gücümleişin kötüsü kociş işten gelince gene benim üstümde oğlan... yemeği hazırlayana kadar tutuyor kucağında sonra da bak seni istiyor bende durmuyor die bana veriyor kendisi uzanıyor tv karşısına ben kucağımda zırlayan bir bebekle gene başlıyorum odada turlamaya. bir gün kendime hakim olamayıp pencereden atlamaktan korkuyorum bunları itiraf etmesi bile benim için çok güç. o yüzden nolur beni kınamayın. oğluma asla zarar vermem veremem onu çok seviyorum ama patlamak üzereyim karşı caddedeki markete dahi gidemiyorum çatlamak üzereyim bütün gün ev işleri bebek bakımı akşam yemek hazırlığı tatlıya kadar her şey mevcut habire mutfaktan çay meyve tatlı çerez taşıyorum yemeği bile kucağımda bebekle yapıyorum bunaldımmmmmmmmmmmmm
Baba olmak ne kadar kolay. Benim eşimde gece geç saate kadar çalışıyor. erken geldiğinde ben yemek hazırlayana kadar o çocuğu uyutuyordu ama iki gündür mesaide dün akşam baya zorlandım uyuturken gelince anlattım beni çok yordu uyumadı banyo yaptırdım öyle uyudu falan die. Ne varki abartılacak sen beceremiyorsun uytmayı biraz oyna biraz salla ver emziği ağzına uyusun dedi. İki cümlelik bi iş gibi sanki. Ya da evladımın bana garezi var. Bilmiyorum ki şaştım kaldım...Geçen akşam yine huysuzluk yaptı dayanamayıp bağırdım anlık bişeydi hemen pişman oldum hemde çok el kadar bebeğe niye bağrıyorum diye. Kıyamam ben ona. ama bi anda oldu işte napiim. eşime anlattım günah çıkartıcam yaa. Bir dünya laf saydı bana zaten vicdanım sızlamış bide o yarım saat laf söyledi. Bütün gün kucağımda çocuk akşama yemek çamaşır bulaşık derken helak oluyorum.o da akşam gelince yarım saatte uyutup çocuğu sonra televizyonun karşısında yayılıyor. ohh ne güzell vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?